Colruyt - Folder van 14.07.2021 tot 27.07.2021 - Pagina 1




Hier is pagina 1 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 14.07.2021 tot 27.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

pe

2 à

Meer weten, makkelijk kiezen:

-

rundvlees van bij ons

Bij Colruyt vindt u altijd mals en sappig rundvlees van uitstekende kwaliteit. Het

vlees wordt drie keer manueel gecontroleerd: door onze aankoper in het slachthuis,

door de versnijders die de stukken ontbenen in onze vleescentrale en tot slot door

=

uw beenhouwer in de winkel.

Waarom kiezen voor ons

nati a on

verse rundvlees?

&

x

Belgisch

dE

a

» Het rundvlees bij Colruyt is 100 % Belgisch. De dieren worden

Restaurantsteak

+2cm #170g

hier geboren, gekweekt en grootgebracht. Al ons rundvlees

Met kruidenboter.

voldoet bovendien aan de kwaliteitsstandaard van Belbeef.

Bak naar smaak.

Alle betrokken partijen (kweker/mester, slachthuis, versnijder)

worden dus van dichtbij opgevolgd. Als Belgisch bedrijf steunen

we graag producenten van bij ons, en dan voornamelijk

(Ge

kleinere, lokale kwekers. Door de nauwe samenwerking kunnen

x

we de oorsprong van het vlees perfect traceren.

Ruime keuze

£

>

» We kopen volledige karkassen in en zetten ons in om het vlees

»

zo optimaal mogelijk te benutten. In ons assortiment vindt u

=

=

dan ook verschillende soorten rundvlees. De steak is een

hr

van de bekendste soorten, maar u kan ook genieten van rosbief,

stoofvlees of wokvlees. Daarbovenop bieden we verschillende

americain. Er is voor elk wat wils.

bereidingen aan, zoals hamburgers, worst, gehakt of filet

=

Rassen

» Het grootste deel van het rundvlees in de beenhouwerij

van Colruyt is Belgisch witblauw. Het is een voordelig ras

5

waarvan we bovendien voldoende vlees kunnen halen om

a

onze beenhouwerijen te vullen. Het vlees is lekker en erg zacht

sf

en mals. Andere voordelen: het rund zet voer makkelijk om

in lichaamsgewicht en het vlees is een bron van eiwitten. In

verhouding met andere rassen heeft ons Belgisch witblauw

er

bovendien een kleine ecologische voetafdruk.

ri

ar

dt

re

Es

=

BL

Br

Rij

@

A

=

pe

5

ue

Ÿ

at]

ne

7

wd

2)

A

Entrecote

Li

hi

Ÿ

+ 500

As

Bak naaf smaak.

EL. nn)