Colruyt - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 4
Hier is pagina 4 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 13.01.2021 tot 26.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Makkelijk kiezen
u
de
der
me
ee
ZT
Fe
ged”
=
za
DA
Pr
Paid
_
EN
%
ad
2
LR
hj
x
iS
E
L'
x
NV:
dé
pr
=
#
FA.
R
ÿ,
Ft
CE
a
&
Ÿ
Pa
=>
BE
— +
ie
ne,
Hoofdgerecht
Ingrediënten ( personen)
Bereiding (1 u 50 min)
1 hoevekip 'Rood Label’ (beenhouwerij)
1 Leg de Kip in een ovenschaal en
250 g fijnproeversmix rucola
zet 30 min.
in de voorverwarmde
3 stengels witte selder
oven. Haal uit de oven, schik er de
eg
2 appelen welgica)
krielaardappelen rond en zet nog 1 u in
PAT
150 g pitloze witte en blauwe druiven
de oven.
+
2
1/2 bosje peterselie
2 Rasp
intussen
de _ ongeschilde
A
600 g krielaardappelen
appelen grof. Schil de selder. Snij in de
Z
170 g Griekse yoghurt
lengte in 2 of in 3 en daarna in blokjes
>
Im
100 g walnootpitten
van 1 cm. Hak de walnootpitten grof.
1 eetl. mosterd op traditionele wijze
3 Maak de dressing: meng de mosterd
2
5 eetl olijfolie
en 2 eetl. citroensap onder de Griekse
2
Le
Re
es
2 eetl. citroensap
yoghurt. Kruid met peper en zout.
1 koffiel. sriracha-chilisaus
4 Meng de selder, de appelen, de
2 blaadjes laurier
druiven en de walnootpitten onder de
5 eetl. kippenkruiden
slamix
1 eetl. knoflookpoeder
zwarte peper molen)
Afwerking
Hoe bakt u
zeezout
Snij de kip in stukken. Serveer met het
waldorfslaatje en de krieltjes. Geef er
een hele kip
-
Voorbereiding (10 min)
de dressing bi
lekker krokant?
Snipper de peterselie fijn. Meng
samen met de kippenkruiden, het
Laudum Nature Monastrell-Syrah
knoflookpoeder en de chilisaus
» Wrijf de kip eerst goed droog met
D.O. Alicante - Spanje
onder de olijfolie.
Chimay Rood
keukenpapier en laat op kamertemperatuur
Maak met uw vingers het vel van de
Donker trappistenbier
komen.
kip los door ze voorzichtig tussen
het vel en het vlees te schuiven. Doe
» Wrijf de kip in met 1/2 citroen, dat zorgt voor
2/3 van de marinade tussen het vel
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënteljs)
een krokante korst. Strijk dan in met boter of
en het vlees.
nege
91 kcal Vezeis.
168
Veren
569 Ewen 38,58
olijfolie en kruid met peper en zout.
Wrijf de ongeschilde kriel
(waarvan) verzadigde vetzuren 152g Zout
088
|
aardappelen goed schoon onder
Koolhydraten
4808
» Zet 60 à 70 min. in een op 190 °C
koud water. Meng samen met de
(waarvan) suikers
1668
voorverwarmde oven. Bedruip tussendoor
laurierblaadjes onder de rest van de
marinade.
enkele keren met het vrijgekomen
braadvocht (om te voorkomen dat de kip
Verwarm de oven voor op 180 °C
uitdroogt).
» Hoe weet u dat de kip gaar is? Prik in de kip
met een metalen spies. Het vrijgekomen
Ontdek al onze recepten met kip op
vocht moet helder
Smakelijk!
Omdat weattid
zijn dan in deze ol
Ms
r.
en op de pen en promis in de andere
De kort
vertoon van uw Xa
an
zen in uwColruyt-winkel nög lager
ze prijzen in uw winkel kan u
winkelbezoek raadplegen via
ete
ao on De on Can
dr EDR D mal
u geen kansen.
laagste prijzen