Colruyt - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 4




Hier is pagina 4 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 13.01.2021 tot 26.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Makkelijk kiezen

u

de

der

me

ee

ZT

Fe

ged”

=

za

DA

Pr

Paid

_

EN

%

ad

2

LR

hj

x

iS

E

L'

x

NV:



pr

=

#

FA.

R

ÿ,

Ft

CE

a

&

Ÿ

Pa

=>

BE

— +

ie

ne,

Hoofdgerecht

Ingrediënten ( personen)

Bereiding (1 u 50 min)

1 hoevekip 'Rood Label’ (beenhouwerij)

1 Leg de Kip in een ovenschaal en

250 g fijnproeversmix rucola

zet 30 min.

in de voorverwarmde

3 stengels witte selder

oven. Haal uit de oven, schik er de

eg

2 appelen welgica)

krielaardappelen rond en zet nog 1 u in

PAT

150 g pitloze witte en blauwe druiven

de oven.

+

2

1/2 bosje peterselie

2 Rasp

intussen

de _ ongeschilde

A

600 g krielaardappelen

appelen grof. Schil de selder. Snij in de

Z

170 g Griekse yoghurt

lengte in 2 of in 3 en daarna in blokjes

>

Im

100 g walnootpitten

van 1 cm. Hak de walnootpitten grof.

1 eetl. mosterd op traditionele wijze

3 Maak de dressing: meng de mosterd

2

5 eetl olijfolie

en 2 eetl. citroensap onder de Griekse

2

Le

Re

es

2 eetl. citroensap

yoghurt. Kruid met peper en zout.

1 koffiel. sriracha-chilisaus

4 Meng de selder, de appelen, de

2 blaadjes laurier

druiven en de walnootpitten onder de

5 eetl. kippenkruiden

slamix

1 eetl. knoflookpoeder

zwarte peper molen)

Afwerking

Hoe bakt u

zeezout

Snij de kip in stukken. Serveer met het

waldorfslaatje en de krieltjes. Geef er

een hele kip

-

Voorbereiding (10 min)

de dressing bi

lekker krokant?

Snipper de peterselie fijn. Meng

samen met de kippenkruiden, het

Laudum Nature Monastrell-Syrah

knoflookpoeder en de chilisaus

» Wrijf de kip eerst goed droog met

D.O. Alicante - Spanje

onder de olijfolie.

Chimay Rood

keukenpapier en laat op kamertemperatuur

Maak met uw vingers het vel van de

Donker trappistenbier

komen.

kip los door ze voorzichtig tussen

het vel en het vlees te schuiven. Doe

» Wrijf de kip in met 1/2 citroen, dat zorgt voor

2/3 van de marinade tussen het vel

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënteljs)

een krokante korst. Strijk dan in met boter of

en het vlees.

nege

91 kcal Vezeis.

168

Veren

569 Ewen 38,58

olijfolie en kruid met peper en zout.

Wrijf de ongeschilde kriel

(waarvan) verzadigde vetzuren 152g Zout

088

|

aardappelen goed schoon onder

Koolhydraten

4808

» Zet 60 à 70 min. in een op 190 °C

koud water. Meng samen met de

(waarvan) suikers

1668

voorverwarmde oven. Bedruip tussendoor

laurierblaadjes onder de rest van de

marinade.

enkele keren met het vrijgekomen

braadvocht (om te voorkomen dat de kip

Verwarm de oven voor op 180 °C

uitdroogt).

» Hoe weet u dat de kip gaar is? Prik in de kip

met een metalen spies. Het vrijgekomen

Ontdek al onze recepten met kip op

vocht moet helder

Smakelijk!

Omdat weattid

zijn dan in deze ol

Ms

r.

en op de pen en promis in de andere

De kort

vertoon van uw Xa

an

zen in uwColruyt-winkel nög lager

ze prijzen in uw winkel kan u

winkelbezoek raadplegen via

ete

ao on De on Can

dr EDR D mal

u geen kansen.

laagste prijzen