Colruyt - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 4
Hier is pagina 4 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 13.01.2021 tot 26.01.2021.

Hier is pagina 4 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 13.01.2021 tot 26.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 4
Makkelijk kiezen u de der me ee ZT Fe ged” = za DA Pr Paid _ EN % ad 2 LR hj x iS E L' x NV: dé pr = # FA. R ÿ, Ft CE a & Ÿ Pa => BE — + ie ne, Hoofdgerecht Ingrediënten ( personen) Bereiding (1 u 50 min) 1 hoevekip 'Rood Label’ (beenhouwerij) 1 Leg de Kip in een ovenschaal en 250 g fijnproeversmix rucola zet 30 min. in de voorverwarmde 3 stengels witte selder oven. Haal uit de oven, schik er de eg 2 appelen welgica) krielaardappelen rond en zet nog 1 u in PAT 150 g pitloze witte en blauwe druiven de oven. + 2 1/2 bosje peterselie 2 Rasp intussen de _ ongeschilde A 600 g krielaardappelen appelen grof. Schil de selder. Snij in de Z 170 g Griekse yoghurt lengte in 2 of in 3 en daarna in blokjes > Im 100 g walnootpitten van 1 cm. Hak de walnootpitten grof. 1 eetl. mosterd op traditionele wijze 3 Maak de dressing: meng de mosterd 2 5 eetl olijfolie en 2 eetl. citroensap onder de Griekse 2 Le Re es 2 eetl. citroensap yoghurt. Kruid met peper en zout. 1 koffiel. sriracha-chilisaus 4 Meng de selder, de appelen, de 2 blaadjes laurier druiven en de walnootpitten onder de 5 eetl. kippenkruiden slamix 1 eetl. knoflookpoeder zwarte peper molen) Afwerking Hoe bakt u zeezout Snij de kip in stukken. Serveer met het waldorfslaatje en de krieltjes. Geef er een hele kip - Voorbereiding (10 min) de dressing bi lekker krokant? Snipper de peterselie fijn. Meng samen met de kippenkruiden, het Laudum Nature Monastrell-Syrah knoflookpoeder en de chilisaus » Wrijf de kip eerst goed droog met D.O. Alicante - Spanje onder de olijfolie. Chimay Rood keukenpapier en laat op kamertemperatuur Maak met uw vingers het vel van de Donker trappistenbier komen. kip los door ze voorzichtig tussen het vel en het vlees te schuiven. Doe » Wrijf de kip in met 1/2 citroen, dat zorgt voor 2/3 van de marinade tussen het vel Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënteljs) een krokante korst. Strijk dan in met boter of en het vlees. nege 91 kcal Vezeis. 168 Veren 569 Ewen 38,58 olijfolie en kruid met peper en zout. Wrijf de ongeschilde kriel (waarvan) verzadigde vetzuren 152g Zout 088 | aardappelen goed schoon onder Koolhydraten 4808 » Zet 60 à 70 min. in een op 190 °C koud water. Meng samen met de (waarvan) suikers 1668 voorverwarmde oven. Bedruip tussendoor laurierblaadjes onder de rest van de marinade. enkele keren met het vrijgekomen braadvocht (om te voorkomen dat de kip Verwarm de oven voor op 180 °C uitdroogt). » Hoe weet u dat de kip gaar is? Prik in de kip met een metalen spies. Het vrijgekomen Ontdek al onze recepten met kip op vocht moet helder Smakelijk! Omdat weattid zijn dan in deze ol Ms r. en op de pen en promis in de andere De kort vertoon van uw Xa an zen in uwColruyt-winkel nög lager ze prijzen in uw winkel kan u winkelbezoek raadplegen via ete ao on De on Can dr EDR D mal u geen kansen. laagste prijzen
Colruyt - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 4