Colruyt - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 13.01.2021 tot 26.01.2021.

Hier is pagina 2 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 13.01.2021 tot 26.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 2
Makkelijk kiezen (Beenhouwerij) Wist u dat? Kip is mager vlees. Ja, er zit wat vet in kip. Zo zit er meer vet in de stukken met vel dan in filets zonder vel. Maar k het vet in kip is veel minder verzadigd dan het vet in rund- en varkensvlees. Natuurlijk speelt à ook de bereidingswijze een rol: gefrituurde kip is minder gezond dan een gebakken filet. Maar dat had u zelf ook al bedacht. Ook ds kipbereidingen, zoals kippenworst, zijn vetter dan de pure stukjes vlees. # Kip bevat belangrijke voedingsstoffen. Au Kip is rijk aan hoogwaardige eiwitten, belangrijk voor de opbouw en herstel van uw spieren. B Daarnaast zitten er ook veel vitamines (vooral B) en mineralen (selenium, ijzer …) À Sn À in. Er zit minder ijzer en zink in dan in rund- en I varkensvlees, maar uw lichaam neemt het = (0 Ra dki makkelijker op. Door de hoogwaardige eiwitten +12 voelt u zich ook langer verzadigd. Daarom Bak + 1 u. inde oven op 180 °C. is het een goed idee om een stukje kip toe te voegen aan een slaatje of een maaltijdsoep. À Kip moet goed garen. 2,33 ene De botten en het vel van kippen zijn gevoelig 4 voor besmetting met bacteriën als salmonella en campylobacter. Maar u hoeft niet ongerust 2 te zijn. Als u deze tips volgt, is de kans op “ besmetting minimaal. Bij voldoende verhitting gaan alle bacteriën dood. Daarom moet kip altijd door en door gaar zijn. Wanneer is een kip gaar? Als het vlees vanbinnen wit is of van het bot loskomt. Als het gaar is, kan u het zowel koud ke als warm serveren. Vermijd ook kruisbesmetting: Fu gebruik aparte snijplanken en messen voor rn rauwe en bereide kip. En houd rauwe kip ook Di ice, _ Mol gescheiden van ander voedsel. Niki, voedingsdeskundige RIS ha d rs Ap 4 Mi Hi En ij ie Cary, bre en A u x Ri Maiskip Val Dieu +14kg Bak + 1 u. 30 min. Ce in de oven op 180 °C. ee Omdat weatid ea of pdeprijen en pr romoties in de andere ee depri jen zijn dan in deze ol Er De ‘kort ngen vertoon van uw Xa ne art men daar zen in u Coruytwintel merke ge prijzen in uw wankel kan u zoek raadplegen via de ruytapp, op okuytbe of bij onze Klantendienst 2 omst ugeen kansen. MZ laagste prijzen Eu
Colruyt - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 2