Colruyt - Folder van 28.07.2021 tot 10.08.2021 - Pagina 6




Hier is pagina 6 van 18 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 28.07.2021 tot 10.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Fr

Pe

#

nie

ek



Pr

en

To

dl

We.

4

en

RL

#

RS

u

we

hd

Een

an

Ingrediënten (@ personen)

- Bak de diepgevroren pistolets + 10 min. af in de

4 pistolets ‘jumbo’ (diepvries)

voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat afkoelen.

8 sneetjes kipfilet met tuinkruiden (charcuterie)

4 ansjovisfilets in olie (versmarkt)

Bereiding (vo min)

1 Snij boven aan elke pistolet een dekseltje af. Duw het

1 gele zoete puntpaprika

1 tomaat

kruim plat.

1/2 komkommer

2 Doe de ansjovisfilets, de mayonaise, het citroensap,

het knoflook en de kaasschilfers in een hoge maatbeker en

25 g jonge slascheuten

2 eetl. citroensap

mix fijn. Kruid met peper.

1 rode ui

3 Verdeel de sla over de pistolets. Verdeel er dan de helft van

de dressing over. Bedek met sneetjes kipfilet, komkommer,

1/2 teentje knoflook

2 eieren

puntpaprika, rode ui en schijfjes ei.

4 Bedek opnieuw met komkommer, tomaat en de rest van

40 g kaasschilfers voor carpaccio

4 eetl. mayonaise

de dressing. Zet de dekseltjes opnieuw op de pistolets. Zet

zwarte peper (molen)

vast met een prikker. Of verpak ze om mee te nemen op een

picknick.

Voorbereiding (15 min)



Verwarm de oven voor op 200 °C.

Jardin des Cigales Cinsautt-Syrah

:

Kook de eieren 10 min. in water. Giet af en laat afkoelen.

1.G.P. Pays d'Oc

Snij intussen de tomaat in dunne schijfjes.

5

Snij de puntpaprika in de lengte in 2. Verwijder de pitjes

Estaminet Refined Lager

Pilsbier

en de zaadlijsten en snij de rest in fijne reepjes.

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)



Snij de rode ui in ringen en pers het knoflook.

:

Enegie

49 kcal Vezeis.

338

Snij de halve komkommer in schijfjes. Pel de afgekoelde

Veten

3018 Even

288

eieren en snij in schijfjes.

(waanan) verzadigde vetzuren

Zg Zout

568

Koolhydraten

58

(waanan) suikers

418

Pl

4

6

Geldig van 28/7 te.m. 10/8/2021.

ok Met 9 xTRA |