Colruyt - Folder van 28.07.2021 tot 10.08.2021 - Pagina 6


Hier is pagina 6 van 18 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 28.07.2021 tot 10.08.2021.



Colruyt Folder 28.07.2021

Hier is pagina 6 van 18 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 28.07.2021 tot 10.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 28.07.2021 tot 10.08.2021 - Pagina 6

Fr Pe # nie ek — Pr en To dl We. 4 en RL # RS u we hd Een an Ingrediënten (@ personen) - Bak de diepgevroren pistolets + 10 min. af in de 4 pistolets ‘jumbo’ (diepvries) voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat afkoelen. 8 sneetjes kipfilet met tuinkruiden (charcuterie) 4 ansjovisfilets in olie (versmarkt) Bereiding (vo min) 1 Snij boven aan elke pistolet een dekseltje af. Duw het 1 gele zoete puntpaprika 1 tomaat kruim plat. 1/2 komkommer 2 Doe de ansjovisfilets, de mayonaise, het citroensap, het knoflook en de kaasschilfers in een hoge maatbeker en 25 g jonge slascheuten 2 eetl. citroensap mix fijn. Kruid met peper. 1 rode ui 3 Verdeel de sla over de pistolets. Verdeel er dan de helft van de dressing over. Bedek met sneetjes kipfilet, komkommer, 1/2 teentje knoflook 2 eieren puntpaprika, rode ui en schijfjes ei. 4 Bedek opnieuw met komkommer, tomaat en de rest van 40 g kaasschilfers voor carpaccio 4 eetl. mayonaise de dressing. Zet de dekseltjes opnieuw op de pistolets. Zet zwarte peper (molen) vast met een prikker. Of verpak ze om mee te nemen op een picknick. Voorbereiding (15 min) ‘ Verwarm de oven voor op 200 °C. Jardin des Cigales Cinsautt-Syrah : Kook de eieren 10 min. in water. Giet af en laat afkoelen. 1.G.P. Pays d'Oc Snij intussen de tomaat in dunne schijfjes. 5 Snij de puntpaprika in de lengte in 2. Verwijder de pitjes Estaminet Refined Lager Pilsbier en de zaadlijsten en snij de rest in fijne reepjes. Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) ‘ Snij de rode ui in ringen en pers het knoflook. : Enegie 49 kcal Vezeis. 338 Snij de halve komkommer in schijfjes. Pel de afgekoelde Veten 3018 Even 288 eieren en snij in schijfjes. (waanan) verzadigde vetzuren Zg Zout 568 Koolhydraten 58 (waanan) suikers 418 Pl 4 6 Geldig van 28/7 te.m. 10/8/2021. ok Met 9 xTRA |

Colruyt - Folder van 28.07.2021 tot 10.08.2021 - Pagina 6