Colruyt - Folder van 28.07.2021 tot 10.08.2021 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 18 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 28.07.2021 tot 10.08.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Fr
=
rr
wir
+.
| Si
€.
zen
=
LE
—
à
m
uinoa,
EU met q
saladin a
sdressing
hamen LE
KL
u
@ personen)
200 g Grand Cotto-ham (beenhouwerij)
100 g slamix Bordje krokant
(wittekool wortel, krulandijvie, ode paprika)
100 g peultjes
8 minikomkommers
1/3 plantje bieslook
nnn
a
4 eetl. natuuryoghurt
40 g parmezaan (ble)
150 g quinoa natuur van Belgische teelt
-
2 eetl. Salad Topper Super Seeds
4 eetl pickles
1 eetl oljfolie
peper en zout
5
_
Ne
(10 min)
u
ij
Snij de zwoerd van de ham en snij de rest in
vierkantjes van 1 cm.
ÿ
Nés
Snij de komkommers in schijfjes.
kin
B
Rasp de parmezaan in schilfers.
Le >
Snipper het bieslook fijn.
u
ed
(20 min)
EN
Kook de quinoa gaar in lichtgezouten water
(kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
Kook intussen de peultjes 4 min. onafgedekt
in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder
koud water. Snij in kleine, schuine stukjes.
Meng de pickles onder de yoghurt en verdeel
hele
over de bodem van 4 bokalen.
Meng de peultjes samen met de olijfolie en
het bieslook onder de quinoa. Kruid met peper
en zout en verdeel over de picklesdressing.
A
Bedek met de stukjes ham, de komkommer-
schijfjes en de slamix.
Eindig met de parmezaan en de salade-
er
topping. Sluit de bokalen goed af en bewaar koel
tot gebruik.
=
”
Domaine Vico rose
=
AO.P. Corse
de
2
3
=
‘Troubadour Magma
re!
Amberkleurige tripel IPA
TE
Bas,
EE
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
ad
7
Energie 375 kcal
Vezels
5A8
ME
Vetten
1648
Einen,
2258
en
ET
LA
(waarvan) verzadigde vetzuren
478
Zout
188
LS
+
Koohydeten
ET:
PT
uaanan) suikess
648
À
Geldig van 28/7 te.m. 10/8/2021.
sk Met 28 XTRA