Colruyt - Folder van 28.07.2021 tot 10.08.2021 - Pagina 4
Hier is pagina 4 van 18 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 28.07.2021 tot 10.08.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
rk
7
ad.
.
Te
IN
OE,
Ty
He
Fi
hik
ia
X .
à,
mn Jl
"à
Le
À
Rn.
N
+
à
ww
À:
3
=
a
-
er
x
m
ee
É
+
Rt
ab
Ji
zn
7
-
dl
ME
Ei
“
al
d
zr
as
a
#
et
ste
v
de
Hoofdgerecht
Ingrediënten (@ personen)
Bereiding in de keuken Go min)
Bereiding op de barbecue (10 min)
500 g gemarineerde heekfilet (versmarkt)
1 Kook de parelcouscous gaar in lichtgezouten water
8 Bak devisin het aluminium schaaltje 2.à 3 min. aan
elke kant op een hete barbecue.
2 tomaten (coeur de boeuf)
(kooktijd: zie verpakking). Giet af, spoel onder koud
1 courgette
water en doe in een grote mengkom.
3 lente-uitjes
2 Snij intussen de courgette in de lengte in 4 en dan
Afwerking
1 avocado
in dunne stukjes. Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot
Verdeel de tomaten over de borden, schep er de
parelcouscoussalade op en serveer met de vis.
1 onbehandelde citroen (bio)
en stoof de courgette 5 min. Kruid met peper en zout.
4 takjes verse tijm
3 Rasp deschil van de citroen en pers de citroen. Rits
200 g parelcouscous
de blaadjes van de takjes tijm af.
Mâcon-Chardonnay AO.P. L'Originel
L cave de Lugny
340 g kikkererwten (bokaal)
4 Snij het vruchtvlees van de avocado in blokjes.
2 eetl. olijfolie extra vierge
Besprenkel met de helft van het citroensap.
Estaminet Refined Lager
1/2 koffiel. paprikapoeder
5 Snipper de lente-uitjes fijn. Spoel de kikkererwten
Pilsbier
zwarte peper (malen)
onder koud water.
zout
Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)
6 Snij de tomaten in schijfjes van + 1/2 cm.
Energie Sola Veres 188
7 Meng 1 eetl. olijfolie, de courgette, de kikkererwten,
Vetten
328 Einen
FÜ
de lenteuitjes, de avocado, de citroenzeste en de rest
(waarvan) verzadigde verzuren
358 Zu
van het citroensap onder de parelcouscous. Kruid met
Koohydraten
detijm, het paprikapoeder, peper en zout. Meng goed.
(vaanan) suikers
898
ze
E
vn
FA
=
=
_
#
Er.
a
MSC
YZ
6
nz ca
Boni Selection
Boni Selection
Boni Selection
gemarineerde heekfilets
ae
:3
Atlantische zalmfilets
scampi's Klein
2stuks + 250g
__#
73 10stuks + 1,5 kg
71 à 82 stuks 500 g
Zonder vel. Graatloos. Wilde vis.
Graatloos. Gekweekte vis.
Gepeld, rauw en ontdarmd.
1398 €/kg
Herkomst: noordoostelijk deel
Herkomst: Noorwegen.
Gekweekte scampi's.
van de Atlantische Oceaan,
Herkomst: Vietnam,
ok Met 8E XTRA
BB --- +