Colruyt - Folder van 28.07.2021 tot 10.08.2021 - Pagina 4




Hier is pagina 4 van 18 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 28.07.2021 tot 10.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

rk

7

ad.

.

Te

IN

OE,

Ty

He

Fi

hik

ia

X .

à,

mn Jl



Le

À

Rn.

N

+

à

ww

À:

3

=

a

-

er

x

m

ee

É

+

Rt

ab

Ji

zn

7

-

dl

ME

Ei



al

d

zr

as

a

#

et

ste

v

de

Hoofdgerecht

Ingrediënten (@ personen)

Bereiding in de keuken Go min)

Bereiding op de barbecue (10 min)

500 g gemarineerde heekfilet (versmarkt)

1 Kook de parelcouscous gaar in lichtgezouten water

8 Bak devisin het aluminium schaaltje 2.à 3 min. aan

elke kant op een hete barbecue.

2 tomaten (coeur de boeuf)

(kooktijd: zie verpakking). Giet af, spoel onder koud

1 courgette

water en doe in een grote mengkom.

3 lente-uitjes

2 Snij intussen de courgette in de lengte in 4 en dan

Afwerking

1 avocado

in dunne stukjes. Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot

Verdeel de tomaten over de borden, schep er de

parelcouscoussalade op en serveer met de vis.

1 onbehandelde citroen (bio)

en stoof de courgette 5 min. Kruid met peper en zout.

4 takjes verse tijm

3 Rasp deschil van de citroen en pers de citroen. Rits

200 g parelcouscous

de blaadjes van de takjes tijm af.

Mâcon-Chardonnay AO.P. L'Originel

L cave de Lugny

340 g kikkererwten (bokaal)

4 Snij het vruchtvlees van de avocado in blokjes.

2 eetl. olijfolie extra vierge

Besprenkel met de helft van het citroensap.

Estaminet Refined Lager

1/2 koffiel. paprikapoeder

5 Snipper de lente-uitjes fijn. Spoel de kikkererwten

Pilsbier

zwarte peper (malen)

onder koud water.

zout

Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)

6 Snij de tomaten in schijfjes van + 1/2 cm.

Energie Sola Veres 188

7 Meng 1 eetl. olijfolie, de courgette, de kikkererwten,

Vetten

328 Einen



de lenteuitjes, de avocado, de citroenzeste en de rest

(waarvan) verzadigde verzuren

358 Zu

van het citroensap onder de parelcouscous. Kruid met

Koohydraten

detijm, het paprikapoeder, peper en zout. Meng goed.

(vaanan) suikers

898

ze

E

vn

FA

=

=

_

#

Er.

a

MSC

YZ

6

nz ca

Boni Selection

Boni Selection

Boni Selection

gemarineerde heekfilets

ae

:3

Atlantische zalmfilets

scampi's Klein

2stuks + 250g

__#

73 10stuks + 1,5 kg

71 à 82 stuks 500 g

Zonder vel. Graatloos. Wilde vis.

Graatloos. Gekweekte vis.

Gepeld, rauw en ontdarmd.

1398 €/kg

Herkomst: noordoostelijk deel

Herkomst: Noorwegen.

Gekweekte scampi's.

van de Atlantische Oceaan,

Herkomst: Vietnam,

ok Met 8E XTRA

BB --- +