Colruyt - Folder van 28.07.2021 tot 10.08.2021 - Pagina 4


Hier is pagina 4 van 18 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 28.07.2021 tot 10.08.2021.



Colruyt Folder 28.07.2021

Hier is pagina 4 van 18 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 28.07.2021 tot 10.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 28.07.2021 tot 10.08.2021 - Pagina 4

rk 7 ad. . Te IN OE, Ty He Fi hik ia X . à, mn Jl "à Le À Rn. N + à ww À: 3 = a - er x m ee É + Rt ab Ji zn 7 - dl ME Ei “ al d zr as a # et ste v de Hoofdgerecht Ingrediënten (@ personen) Bereiding in de keuken Go min) Bereiding op de barbecue (10 min) 500 g gemarineerde heekfilet (versmarkt) 1 Kook de parelcouscous gaar in lichtgezouten water 8 Bak devisin het aluminium schaaltje 2.à 3 min. aan elke kant op een hete barbecue. 2 tomaten (coeur de boeuf) (kooktijd: zie verpakking). Giet af, spoel onder koud 1 courgette water en doe in een grote mengkom. 3 lente-uitjes 2 Snij intussen de courgette in de lengte in 4 en dan Afwerking 1 avocado in dunne stukjes. Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot Verdeel de tomaten over de borden, schep er de parelcouscoussalade op en serveer met de vis. 1 onbehandelde citroen (bio) en stoof de courgette 5 min. Kruid met peper en zout. 4 takjes verse tijm 3 Rasp deschil van de citroen en pers de citroen. Rits 200 g parelcouscous de blaadjes van de takjes tijm af. Mâcon-Chardonnay AO.P. L'Originel L cave de Lugny 340 g kikkererwten (bokaal) 4 Snij het vruchtvlees van de avocado in blokjes. 2 eetl. olijfolie extra vierge Besprenkel met de helft van het citroensap. Estaminet Refined Lager 1/2 koffiel. paprikapoeder 5 Snipper de lente-uitjes fijn. Spoel de kikkererwten Pilsbier zwarte peper (malen) onder koud water. zout Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten) 6 Snij de tomaten in schijfjes van + 1/2 cm. Energie Sola Veres 188 7 Meng 1 eetl. olijfolie, de courgette, de kikkererwten, Vetten 328 Einen FÜ de lenteuitjes, de avocado, de citroenzeste en de rest (waarvan) verzadigde verzuren 358 Zu van het citroensap onder de parelcouscous. Kruid met Koohydraten detijm, het paprikapoeder, peper en zout. Meng goed. (vaanan) suikers 898 ze E vn FA = = _ # Er. a MSC YZ 6 nz ca Boni Selection Boni Selection Boni Selection gemarineerde heekfilets ae :3 Atlantische zalmfilets scampi's Klein 2stuks + 250g __# 73 10stuks + 1,5 kg 71 à 82 stuks 500 g Zonder vel. Graatloos. Wilde vis. Graatloos. Gekweekte vis. Gepeld, rauw en ontdarmd. 1398 €/kg Herkomst: noordoostelijk deel Herkomst: Noorwegen. Gekweekte scampi's. van de Atlantische Oceaan, Herkomst: Vietnam, ok Met 8E XTRA BB --- +

Colruyt - Folder van 28.07.2021 tot 10.08.2021 - Pagina 4