Colruyt - Folder van 17.11.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 6




Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 17.11.2021 tot 30.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

I

MN

Im;

Î

Al

Il

À

il

Lilli

adult

fl

IN)

{

10 stuks

4

l

|

U

0,99:

(1.98 €/kg)

I

27

4

|

IL

DA

LU

a

ct AD

ar

el

|

(|

|

2

à

%

©

S

Nl

u

Pitabroodjes

||

\

se

8

3

10 stuks 500 g of

dk

2

4

6 stuks 480 g

Ip

Il

Bend

4)

-

(

6stuks

3

1,07:

D

-15 %*

Lp

ei

L

ese

van:

|

nd

2 verpakkingen

N

#

ne

>

X

à

Le

Ook lekker in de bowl.

à,

B

Fi

|

EE

Gemarineerde

RUE

3%

A

kippenspiesjes

=

IN

M

N

2

+ 13stuks 195 g

se

N

IE

IN

Versmarkt _)

|

|

ANR

%

5

N

{|

|

|

Al

A

k

1077 e/kg

|

|

|}

il

JR

|

Ihr

‚|

N

I

ih

|

|

ul

||

(

||

|

l

||

Il

Ingrediënten (4 personen) gekleurde wortelen. Besprenkel met 1 eetl. olijfolie

500 g vlees voor kebab 4 koffiel.aioli gersmark)

en kruid met peper en zout. Zet + 25 min. mee in

(diepvries)

2 grote pitabroodjes

de oven.

600 zoete

40 g cashewnoten

3 Zet de pitabroodjes de laatste 3 à5 min. mee in

aardappelen

200 g kikkererwten

de oven. Snij de broodjes daarna in brede repen.

600 g gekleurde

it)

& Kook intussen de broccoli 8 min. onafgedekt

wortelen

4 eetl. olifolie

1 broccoli

beetgaar in lichtgezouten water. Giet af. Kruid met

1 snuifje paprikapoeder

peper en zout.

1 avocado

zwarte peper molen)

5 Verhit

1

eetl. olifolie in een pan met

B

2 rode uien

zout

antiaanbaklaag en bak daarin het kebabvlees 5 min.

Paprika

al roerend.

50g

Voorbereiding (ntdooitjd + 20 min)



Afwerking

-

Laat het kebabvlees oppervlakkig ontdooien.

DL

1180 efkg

chil de zoete aardappelen en de wortelen en

Schik de ingrediënten per kleur. Lepel er de aioli

snij in frietjes.

over en werk af met de cashewnoten. Serveer

Spoel de kikkererwten onder koud water en

met de repen pitabrood.

laat uitlekken.

Snij het vruchtvlees van de avocado in fijne

De U kan eindeloos variëren met deze bowl.

schijfj

Kies gerust voor andere groenten of verwerk

Snij de rode ui in brede ringen.

er koelkastrestjes in. Liever ander vlet

Verdeel de broccoli in roosjes.

Deze bowl is ook heel lekker met mi

Hak de cashewnoten grof.



kippenspiesjes. Voor een veggievariant kan u

Verwarm de oven voor op 200 °C

voor falafel of wokreepjes kiezen. Lekker!

Bereiding (20 min. +30 min. in de over)

Artisans Partisans 'Cuve N°102'

1_Schik de zoeteaardappelfrietjes op een bakplaat

Kebab

met bakpapier. Besprenkel met 1 eetl. olijfolie

LGP. Pays d'Oc

1kg

en kruid met peper en zout. Zet 30 min. in de

Postel Blond

5

DA

Voorgegrild vlees,

y

mediterraans gekruid.

voorverwarmde oven. Roer halverwege even om.

Blond abdijbier

2 Verdeel intussen de kikkererwten en de rode

ui over een andere bakplaat met bakpapier.

Besprenkel met 1 eetl. olijfolie. Kruid met peper,

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

zout en het paprikapoeder. Leg daarnaast de

Energie

S6B kel Vezels

1688

=

Velten,

6008 Eiilen 3,98

(waanan) verzadigdevetzuren 166.8 Zout

548

Kooïrten

6558

(waanan) sukers

1588

Omdatwe atijdr

zijn dan in deze ol

ie

r.

en op de pen en promis in de andere

De kort

vertoon van uw Xa

en

zen in uwColruyt-winkel nög lager

ze prijzen in uw winkel kan u

winkelbezoek raadplegen via

Eine

de

dt EDR D mal

u geen kansen.

laagste prijzen