Colruyt - Folder van 17.11.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 4


Hier is pagina 4 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 17.11.2021 tot 30.11.2021.



Colruyt Folder 17.11.2021

Hier is pagina 4 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 17.11.2021 tot 30.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 17.11.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 4

Comfortfood pon ns Pi A N = > Ar Fe. 8 se s ei W a pak a Ah Sn 4 "2 = wi, A Vid EX Ne ee hi x Br N [32 40 NE = = ; A = EE Ji re TE nes CS | 2 ” y (Il A | Pr ax. HI Sa N Hoofdgerecht Ingrediënten (4 personen) Bereiding (20 min + 50 min in de over) Afwerking 500 g kippengehakt 6 vellen filodeeg 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Snij de taart in punten. Werk af met de koriander Wersmarkt) 400 g pikante wokmix (ersmarkt) 3 eetl. arachideolie 2 Verhit 1 eetl. arachideolie in een wokpan en en de geroosterde pijnboompitten. Serveer met roerbak het knoflook en de gember 1 min. Voeg de loempiasaus. 400 gwokmix 4 eetl. loempiasaus de 2 soorten wokgroenten toe. Roerbak 5 à groenten (versmanki) 4 eetl. sojasaus 6 min. 1 cm gember 30 g geroosterde 3 Verhit intussen 1 eetl. arachideolie in een pan © château du Bois de la Garde Rosé 1 plantje koriander pijnboompitten L P. Côtes du Rhône met anti-aanbaklaag. Voeg het gehakt toe en prak Martha Sexy Blond 1 teentje knoflook zwarte peper (mdler) fijn met een vork. Roer 5 min. tot het vlees goed Sterk blond bier 2 eieren zout gaar is. Kruid met peper en zout. 4 Voeg het gehakt bij de gewokte groenten. Voorbereiding (0 min) Kruid met peper, zout en de rest van de sojasaus. Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) - Snipper het knoflook fijn. 5 5 - Klop de eieren los met een vork en meng er Bestrijk een springvorm (@ 24 cm) met 1 eetl. Energie 682keal Vezds 618 arachideolie en leg er de vellen filodeeg in. Veten (waarvan) verzadi vetzuren 379 Ewilten 4078 Zout 1 eetl. sojasaus onder. Bedek de volledige bodem en wanden van de 458 - Hak de koriander grof. springvorm tot het filodeeg op is. Koofiydrten ET: - Rasp de gember fijn. 6 Verdeel de groenten-gehaktmengeling over (waarvan) uiers 568 het deeg en giet er het eimengsel over. Meng voorzichtig onder elkaar. 7 Vouw de overhangende randen deeg naar binnen. Zet + 30 min. in de voorverwarmde oven. DR, Dun d 2g dat oorspronkelijk ol uit h t Mide n- osten komt. Se RG Rs 2» Is hak en ge: hikt voor Jd y PE), ( ee zoete en hartige bereidingen. Aut ss a 5 Ya ar 1 re + A X ï Fo a x ans 21 ; \ wi LS Fillo we Sweet Hellas Boni Selection Bereid kippengehakt filodeeg ABBejkg geroosterde pijnboompitten 495 eig + 500 g 5008 200 g (Beenhouwerij (Versmarkt Omdat weatidre zijn dan in deze fok ie r. en op de prijzen en promoties in de andere De kort en vertoon van uw Xa of Fi te winkels in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-winkel nóg lager art men daar di ze prijzen in uw winkel kan winkelbezoek raadplegen via de ruytapp, op okuytbe of bij onze Klantendienst NETS mi Ei u geen kansen. laagste prijzen

Colruyt - Folder van 17.11.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 4