Colruyt - Folder van 17.11.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 4
Hier is pagina 4 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 17.11.2021 tot 30.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Comfortfood
pon
ns
Pi
A
N
=
>
Ar
Fe.
8
se
s
ei
W
a
pak
a
Ah
Sn
4
"2
=
wi,
A
Vid
EX
Ne
ee
hi
x
Br
N
[32
40
NE
=
=
; A
=
EE
Ji
re
TE
nes CS
|
2
”
y
(Il
A
| Pr
ax.
HI
Sa
N
Hoofdgerecht
Ingrediënten (4 personen)
Bereiding (20 min + 50 min in de over)
Afwerking
500 g kippengehakt
6 vellen filodeeg
1 Verwarm de oven voor op 180 °C.
Snij de taart in punten. Werk af met de koriander
Wersmarkt)
400 g pikante wokmix
(ersmarkt)
3 eetl. arachideolie
2 Verhit 1 eetl. arachideolie in een wokpan en
en de geroosterde pijnboompitten. Serveer met
roerbak het knoflook en de gember 1 min. Voeg
de loempiasaus.
400 gwokmix
4 eetl. loempiasaus
de 2 soorten wokgroenten toe. Roerbak 5 à
groenten (versmanki)
4 eetl. sojasaus
6 min.
1 cm gember
30 g geroosterde
3 Verhit intussen 1 eetl. arachideolie in een pan
© château du Bois de la Garde Rosé
1 plantje koriander
pijnboompitten
L
P. Côtes du Rhône
met anti-aanbaklaag. Voeg het gehakt toe en prak
Martha Sexy Blond
1 teentje knoflook
zwarte peper (mdler)
fijn met een vork. Roer 5 min. tot het vlees goed
Sterk blond bier
2 eieren
zout
gaar is. Kruid met peper en zout.
4 Voeg het gehakt bij de gewokte groenten.
Voorbereiding (0 min)
Kruid met peper, zout en de rest van de sojasaus.
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
- Snipper het knoflook fijn.
5
5
- Klop de eieren los met een vork en meng er
Bestrijk een springvorm (@ 24 cm) met 1 eetl.
Energie 682keal Vezds 618
arachideolie en leg er de vellen filodeeg in.
Veten
(waarvan) verzadi
vetzuren
379 Ewilten 4078
Zout
1 eetl. sojasaus onder.
Bedek de volledige bodem en wanden van de
458
- Hak de koriander grof.
springvorm tot het filodeeg op is.
Koofiydrten
ET:
- Rasp de gember fijn.
6 Verdeel de groenten-gehaktmengeling over
(waarvan) uiers
568
het deeg en giet er het eimengsel over. Meng
voorzichtig onder elkaar.
7 Vouw de overhangende randen deeg naar
binnen. Zet + 30 min. in de voorverwarmde oven.
DR,
Dun d
2g dat oorspronkelijk
ol
uit h
t Mide
n-
osten komt.
Se
RG
Rs
2»
Is hak
en ge:
hikt voor
Jd
y
PE),
(
ee
zoete en hartige bereidingen.
Aut
ss
a
5
Ya
ar
1
re
+
A
X
ï
Fo
a
x
ans
21
;
\
wi
LS
Fillo we
Sweet Hellas
Boni Selection
Bereid kippengehakt
filodeeg
ABBejkg
geroosterde pijnboompitten
495 eig
+ 500 g
5008
200 g
(Beenhouwerij
(Versmarkt
Omdat weatidre
zijn dan in deze fok
ie
r.
en op de prijzen en promoties in de andere
De kort
en
vertoon van uw Xa
of
Fi
te winkels in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-winkel nóg lager
art
men daar
di
ze prijzen in uw winkel kan
winkelbezoek raadplegen via de
ruytapp, op okuytbe of bij onze Klantendienst
NETS
mi
Ei
u geen kansen.
laagste prijzen