Colruyt - Folder van 24.02.2021 tot 09.03.2021 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 7 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.02.2021 tot 09.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
A
x
%
ns
Id
os
IS
at
Tijd voor pasta!
£
Pr.
ah
AN
se
mi
a
ee
%
u
nn 208
a
tg
er
en
EIN”.
a
ge
A
%
=
st
I
Br 5
ES
x.
ETS
pigno ©
romige cham
Fa
in
Penne met
=
a
Dub
aliecrumble
1
À
Wa!
\
Ne
Fi
CT n-en lactosevrij EE
Ingrediënten ( personen)
>
5008; groichampignons
N
00 g ru
10 blaar
EE salie
2 sjalotten
1 teentje knoflook
“
2,5 dl plantaardig alternatief voor room op
*
jan
400 g glutenvi
asta
2
5
/
50 g glutenvrij paneermeel
=
2 eetl. olifolie
Bu
ei
Va
peper en zout
a
CR»
Be
Cd
Voorbereiding (10 min)
1
‘
Snij de champignons in 2.
®
Hak de rucola grof.
=
ur
\
Snipper de sjalotten, het knoflook en de
salie fijn
Verhit een pan met antiaanbaklaag,
zonder vetstof. Bak het paneermeel
goudbruin en meng er de salie onder.
Bereiding (15 min)
1 Kook de pasta gaar in lichtgezouten water
(kooktij
zie verpakking). Giet af.
2 Verhit intussen de olijfolie in een kookpot
en bak de sjalot en het knoflook 1 min. Voeg
Pennerigate
de champignons toe en roerbak 5 min. op
een hoog vuur.
89e oz ero
Penne van rode linzen
De
5 Overgiet de champignons met het
3,35 eassoere
gi
{
plantaardige altematief voor room en
kruid met peper en zout. Laat nog 2 min.
opwarmen.
Senza blutine
ER
Light 5 db V.G.
4 Meng de romige champignons en de
1590 VG.
7
€
Lentilles corai!
1,65 <
u
N (672€)
rucola onder de penne. Bestrooi met de
RE)
aliecrumble.
a7
7
gare
cure)
Toscana Rosso 1.G.P. 'Cavalpoggio'
5
œ
">
5
«
San Luciano
CL
Toscana
Itali&
&
= | =
a
Grisette
Alpro
Blond bier
Barilla
penne rigate of spaghetti maïs en rijst
uisine Soya
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
400 g of penne
15 % V.G. of Light 5 % V.G.
Energie
Skal Vezels
47
van rode linzen
25d
Vetten
126g Buiten 120)
-25 Vo
C Versmarkt _)
20 %“
(waaren) verzadigde vetzuren 1,78 Zout
028
of casarecce van
vanaf
vem |=15 Yo“
vanaf 5 beiden
vanaf 6brikken
Koolhydraten
908
kikkererwten 250 g
2 verpakkingen
Ik
ı
(waarvan) suikers
318
sk Met 28 XTRA
2 OS