Colruyt - Folder van 24.02.2021 tot 09.03.2021 - Pagina 7


Hier is pagina 7 van 7 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.02.2021 tot 09.03.2021.



Colruyt Folder 24.02.2021

Hier is pagina 7 van 7 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.02.2021 tot 09.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 24.02.2021 tot 09.03.2021 - Pagina 7

A x % ns Id os IS at Tijd voor pasta! £ Pr. ah AN se mi a ee % u nn 208 a tg er en EIN”. a ge A % = st I Br 5 ES x. ETS pigno © romige cham Fa in Penne met = a Dub aliecrumble 1 À Wa! \ Ne Fi CT n-en lactosevrij EE Ingrediënten ( personen) > 5008; groichampignons N 00 g ru 10 blaar EE salie 2 sjalotten 1 teentje knoflook “ 2,5 dl plantaardig alternatief voor room op * jan 400 g glutenvi asta 2 5 / 50 g glutenvrij paneermeel = 2 eetl. olifolie Bu ei Va peper en zout a CR» Be Cd Voorbereiding (10 min) 1 ‘ Snij de champignons in 2. ® Hak de rucola grof. = ur \ Snipper de sjalotten, het knoflook en de salie fijn Verhit een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Bak het paneermeel goudbruin en meng er de salie onder. Bereiding (15 min) 1 Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktij zie verpakking). Giet af. 2 Verhit intussen de olijfolie in een kookpot en bak de sjalot en het knoflook 1 min. Voeg Pennerigate de champignons toe en roerbak 5 min. op een hoog vuur. 89e oz ero Penne van rode linzen De 5 Overgiet de champignons met het 3,35 eassoere gi { plantaardige altematief voor room en kruid met peper en zout. Laat nog 2 min. opwarmen. Senza blutine ER Light 5 db V.G. 4 Meng de romige champignons en de 1590 VG. 7 € Lentilles corai! 1,65 < u N (672€) rucola onder de penne. Bestrooi met de RE) aliecrumble. a7 7 gare cure) Toscana Rosso 1.G.P. 'Cavalpoggio' 5 œ "> 5 « San Luciano CL Toscana Itali& & = | = a Grisette Alpro Blond bier Barilla penne rigate of spaghetti maïs en rijst uisine Soya Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) 400 g of penne 15 % V.G. of Light 5 % V.G. Energie Skal Vezels 47 van rode linzen 25d Vetten 126g Buiten 120) -25 Vo C Versmarkt _) 20 %“ (waaren) verzadigde vetzuren 1,78 Zout 028 of casarecce van vanaf vem |=15 Yo“ vanaf 5 beiden vanaf 6brikken Koolhydraten 908 kikkererwten 250 g 2 verpakkingen Ik ı (waarvan) suikers 318 sk Met 28 XTRA 2 OS

Colruyt - Folder van 24.02.2021 tot 09.03.2021 - Pagina 7