Colruyt - Folder van 24.02.2021 tot 09.03.2021 - Pagina 7




Hier is pagina 7 van 7 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.02.2021 tot 09.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

A

x

%

ns

Id

os

IS

at

Tijd voor pasta!

£

Pr.

ah

AN

se

mi

a

ee

%

u

nn 208

a

tg

er

en

EIN”.

a

ge

A

%

=

st

I

Br 5

ES

x.

ETS

pigno ©

romige cham

Fa

in

Penne met

=

a

Dub

aliecrumble

1

À

Wa!

\

Ne

Fi

CT n-en lactosevrij EE

Ingrediënten ( personen)

>

5008; groichampignons

N

00 g ru

10 blaar

EE salie

2 sjalotten

1 teentje knoflook



2,5 dl plantaardig alternatief voor room op

*

jan

400 g glutenvi

asta

2

5

/

50 g glutenvrij paneermeel

=

2 eetl. olifolie

Bu

ei

Va

peper en zout

a

CR»

Be

Cd

Voorbereiding (10 min)

1



Snij de champignons in 2.

®

Hak de rucola grof.

=

ur

\

Snipper de sjalotten, het knoflook en de

salie fijn

Verhit een pan met antiaanbaklaag,

zonder vetstof. Bak het paneermeel

goudbruin en meng er de salie onder.

Bereiding (15 min)

1 Kook de pasta gaar in lichtgezouten water

(kooktij

zie verpakking). Giet af.

2 Verhit intussen de olijfolie in een kookpot

en bak de sjalot en het knoflook 1 min. Voeg

Pennerigate

de champignons toe en roerbak 5 min. op

een hoog vuur.

89e oz ero

Penne van rode linzen

De

5 Overgiet de champignons met het

3,35 eassoere

gi

{

plantaardige altematief voor room en

kruid met peper en zout. Laat nog 2 min.

opwarmen.

Senza blutine

ER

Light 5 db V.G.

4 Meng de romige champignons en de

1590 VG.

7



Lentilles corai!

1,65 <

u

N (672€)

rucola onder de penne. Bestrooi met de

RE)

aliecrumble.

a7

7

gare

cure)

Toscana Rosso 1.G.P. 'Cavalpoggio'

5

œ

">

5

«

San Luciano

CL

Toscana

Itali&

&

= | =

a

Grisette

Alpro

Blond bier

Barilla

penne rigate of spaghetti maïs en rijst

uisine Soya

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

400 g of penne

15 % V.G. of Light 5 % V.G.

Energie

Skal Vezels

47

van rode linzen

25d

Vetten

126g Buiten 120)

-25 Vo

C Versmarkt _)

20 %“

(waaren) verzadigde vetzuren 1,78 Zout

028

of casarecce van

vanaf

vem |=15 Yo“

vanaf 5 beiden

vanaf 6brikken

Koolhydraten

908

kikkererwten 250 g

2 verpakkingen

Ik

ı

(waarvan) suikers

318

sk Met 28 XTRA

2 OS