Colruyt - Folder van 24.02.2021 tot 09.03.2021 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 7 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.02.2021 tot 09.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Om van te smullen
=
ne
er
ee
A
zet
==
|
RS
ze
Æ
Se
AN
f
EE
Ajan
Fu)
nö
er
e 2
>
Je _—
Gn
Eu
=
>
A
en
we
D
“à
Fes
FRS
En:
amandeleake
se
CLC en lactosevrij tussendoortje
Rs
Ingrediënten (4 personen)
Bereiding (15 min. + 30 min. in de oven)
5 Meng de bloemsuiker onder het citroensap en,
1 eetl. citroensap
1 Verwarm de oven voor op 180 °C.
bestrijk er de cake mee.
4 eieren
2 Scheid de eiwitten van de eidooiers. Klop de
6 Verhit een pan met antiaanbaklaag, zonder
1 eetl. lactosevrije boter
eiwitten met 4 eetl. suiker stijf.
vetstof. Rooster de amandelschilfers goudbruin
3 eetl. amandelschilfers
3 Klop de eidooiers met 4 eetl. suiker tot een
en verdeel over de cake.
180 g amandelpoeder
witte, schuimige massa. Meng er met een houten
100 g bloemsuiker
lepel het amandelpoeder en het zout onder.
8 eetl. suiker
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
Schep er voorzichtig de eiwitten onder.
Energie
Gllkeal vezels
648
1 snuifje zout
4 Vet een bakvorm (2 24 cm) in met de
Veren
D3e Even 14
lactosevrije boter en giet er het beslag in. Zet
(waarvan) verzadigde vetzuren 4,58 Zout
028
30 min. in de voorverwarmde oven. De cake is
Kooydrten
548
klaar als u er met een mes in prikt en het er droog
(waarvan) uiers
5568
uitkomt. Haal uit de oven en laat afkoelen.
Mini muffins
2108
4,1 CE (19,95 €/kg)
cr
Wafersal cacao
Madeleines met eieren
2,05 «640 ex
6stuks 180
t
Céréal
a RI E/kg)
Speculoos
Kant-en-klaar
tussendoortje
FA
1,99 (050 ap
al
Br
Ga
2)
Boni Selection
13,29 €/kg
Schär
amandelpoeder
-20 %*
Céréal
-25 %*
speculoos 100 g of
vanaf
gluten- en lactosevrije
vanaf
2258
2,99€
Wafers al cacao 125 g
2verpakkingen MS
2 verpakkingen
koeken en gebak
sk Met Dj XTRA
M-