Colruyt - Folder van 12.08.2020 tot 25.08.2020 - Pagina 4


Hier is pagina 4 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 12.08.2020 tot 25.08.2020.



Colruyt Folder 12.08.2020

Hier is pagina 4 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 12.08.2020 tot 25.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 12.08.2020 tot 25.08.2020 - Pagina 4

Van het seizoen f ekker à vas DN ne Koken De ni A = jd N, Es % à À ne at a Bijgerecht & at Mi (y À ’ | Caponata met aubergine Bi Sy, u « Snij 3 aubergines en 2 stengels witte selder in blokjes. ad A A Snipper 2 rode uien fijn. if n N Ee LA « verhit 6 eetl. olijfolie in een pan en bak de aubergines + 5 min. A DR Laat uitlekken op keukenpapier. 1} « Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en stoof de blokjes DS selder 3 à 4 min. Voeg 100 g ontpitte zwarte olijven toe en N | + Pr | | K 2 eetl. tomatenpuree. Laat nog Ì min. stoven. Voeg Ì dl water en h LE 5 koffiel. uitgelekte kappertjes toe. Kruid met peper en zout en N en laat + 10 min. sudderen op een zacht vuur. | | ad Ne en 4 eetl. azijn toe. Laat nog 2 à 3 min. 4 « Voeg 2 eetl. suiker 4 sudderen op een zacl ht vuur. Doe er de aubergines bij en verwarm Ka N] zenog 1&2 min. \ I a N Fa Caponata kan u koud eten, bv. op een stukje geroosterd I hi stokbrood (bruschetta) of warm met pasta of vlees. { Cd PT ai Gegratineerde auber, a ig gines tomaat-mozzarella * Verwarm de oven voor Op 200 °C. * Snij 2 aubergines in la D Propere keukenhanddo: nge sneden ep droo, ek, bestrooi met zor an 1/2 cm dik. Leg ze op een si 8. Snij 125 g minimozzarellabo| ut en laat 5 min, rusten, se Leg de aube, Tgines op lletjes in 4. 2 eetl. olijfe folie. Kruid een bakplaat met ba kpapier en besprenkel met % N pe Bass met peper en z, . voeg de mozzarella to, €. Bestrooi met di out. Bestrijk met Passata en 5 15 min. in de oven. le gedroogde oregano en zet Ni es * Werk af met vers ba. ilicum. N Heerlijk met kip en/of Pasta. EA —— en „er Lö Als u ze in ronde schijven snijdt, kan u ze als aperitiefhapje serveren, = 7 + SA MW ® (mi en 5 7. Waarom seizoensgroenten en -fruit eten? Kiest u voor seizoensgroenten en -fruit, dan kiest u voor de meeste smaak en vitamines. Van moussaka tot We willen u dan ook inspireren om dagelijks meer groenten en fruit op uw menu te zetten. Want auberginekaviaar … elke dag 300 g groenten en 250 g fruit eten, dat is het advies van de Hoge Gezondheidsraad. Ontdek alle recepten Bovendien zijn seizoensgroenten en -fruit vaak de betere keuze voor het milieu. met aubergine op colruyt.be/lekkerkoken Meer weten over seizoensgroenten en fruit? Surf naar colruyt.be/seizoensgroenten Door te kiezen voor groenten en fruit van het seizoen werken we samen stap voor stap CJ EI stap veer stap aan een betere gezondheid en een beter milieu. Omdat we atijd en op de prijzen en promoties in de andere ote winkels in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-winkel nög lager zijn dan in deze fok winkelbezoek raadplegen via de ie r. De kort jen ruytapp, op okuytbe of bij onze Kla vertoon van uw Xa of fi "kaart ko nen nd! ‘daa 3) mel e prijzen in uw winkel kan u ‘u geen kansen. MZ laagste prijzen En

Colruyt - Folder van 12.08.2020 tot 25.08.2020 - Pagina 4