Colruyt - Folder van 12.08.2020 tot 25.08.2020 - Pagina 3


Hier is pagina 3 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 12.08.2020 tot 25.08.2020.



Colruyt Folder 12.08.2020

Hier is pagina 3 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 12.08.2020 tot 25.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 12.08.2020 tot 25.08.2020 - Pagina 3

# ve … en klaarmaken A (4 Wokken Voeg de aubergineblokjes pas op het einde toe aan uw wokbereiding, want ze zijn snel gaar. Stoven Aubergine schoonmaken … à Laat de blokjes aubergine 3 min. afgedekt stoven op een matig vuur in een pan met wat vetstof. Kruid met knoflook, tijm en oregano. Voeg eventueel wat groentebouillon toe. Lekker in Provencaalse sudderpotjes, ratatouille en sausen. Grillen Spoel de aubergine en Snij in ronde schijven van Bestrijk de aubergineschijven aan beide kanten met olijfolie. verwijder het kroontje. 1 em dik om te bakken in de Bak ze in een grillpan of op de barbecue. Besprenkel ze vooraf met wat citroensap en wrijf ze in met een teentje knoflook als u pan, te frituren of te grillen. graag nog meer smaak hebt. == Ee Frituren à: Dompel de aubergineschijven in een losgeklopt ei. Haal ze door paneermeel dat u gekruid hebt met peper en zout. Schud overtollig paneermeel af. Bak ze + 2 min. in de frituurpan op 175 °C. U kan ze ook bakken in de pan in olijfolie, op een matig Snij in lange plakken van Snij in lange, brede repen vuur gedurende + 5 min. aan elke kant. om er cannelloni van te 1 cm dik om te grillen of te verwerken in een lasagne maken. FE Roosteren of moussaka. Dl Snij de aubergines in de lengte in 2. Maak enkele inkepingen in het vruchtvlees en leg in een ovenschaal. Verdeel er fijngesnipperde ui en knoflook over. Breng op smaak met hi Er olijfolie, rozemarijn, tijm, peper en zout. Zet 50 à 45 min. in de voorverwarmde oven op 180 ° C. CR LA EE Vullen Snij in stukken voor Snij in blokjes van lm) Snij de aubergines in de lengte in 2. Verwijder het vruchtvlees ratatouille, sausen max. 1 cm voor in een en besprenkel het met wat citroensap. Vul op met gekruid of stoofpotjes. wokgerecht of minestrone. gehakt gemengd met het vruchtvlees, gekookte rijst, gekookte pasta of groentjes. Laat gaar worden in een op 180 °C Em ‘oven gedurende 40 à 50 min, afhankelijk van En voor de kids … Zorg ervoor dat de aubergines goed gaar zijn. Zo zullen ze mooi zacht zijn Weetjes en zullen ze beter in de smaak vallen bij kinderen. » Besprenkel het vruchtvlees van de aubergine Fee met wat citroensap om verkleuring te En voorkomen. » Liever iets minder bitter? Snij de aubergine Bn volgens uw recept, bestrooi ze met zout en laat ze 30 min. uitlekken in een vergiet. Spoel ze daarna af en dep droog. Zo zal ze 2 > A ‚= minder bitter smaken en neemt ze minder LA | A vetstof op tijdens de bereiding. Hi Auberginebootje met parelschat Ontdek het recept op colruyt.be/lekkerkoken sk Met uw 22 XTRA -app of-kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.

Colruyt - Folder van 12.08.2020 tot 25.08.2020 - Pagina 3