Colruyt - Folder van 01.07.2020 tot 14.07.2020 - Pagina 4


Hier is pagina 4 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.07.2020 tot 14.07.2020.



Colruyt Folder 01.07.2020

Hier is pagina 4 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.07.2020 tot 14.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 01.07.2020 tot 14.07.2020 - Pagina 4

Van het seizoen zi > a EN [re Bijgerecht = A ekker | Venkelsalade met sinaasappel « Schil 1 sinaasappel tot op het vruchtvlees met een scherp mes en verwijder de partjes van NES En tussen de vliesjes. Vang het sap op en maak er de vinaigrette mee: meng het sinaasappelsap met r 3 eetl. olijfolie en 1 eetl. mosterd en kruid » met peper en zout. « Snij 2 venkels in fijne reepjes (hou het groen ER L apart voor de afwerking). + Snij 1 nectarine in fijne partjes. Dr + Meng 125 g rucola, de nectarine en de 6E f sinaasappel onder de venkelreepjes. ni « Besprenkel met de vinaigrette en werk af met { a 2 eetl. pijnboompitten en enkele plukjes ik venkelgroen. + u Lekker met varkensvlees of een kaasschotel. er RS fj l, ed FR # Ik Bijgerecht Æ Pasta met gegrilde venkel * Snij 2 rode uien en 2 8r0en apart voor de à venkels in halve: 'maantjes (hou h erking). Schil 2 wo: net schijfjes, Rits de blaadje S van 4 takjes ti ij # rtelen en Snij in * Verdeel de wortelen en de venkel over bakpapier. Besprenkel een bakplaat met ) tijm, peper en zout. Z met 3 eetl. olijf olie en kruid met de { op 180 et 20 min, in de vc 00rverwarmde oven * Kook intussen 400 g tagliatell (kooktijd: zie verpakki Baar in lichtgezouten water ot king), Giet af. ï * Verhit 1 eetl, ol le in een kookpot en st 1 à 2 min. Doe er 69, oof de rode ui en laat 5 min. suddere 8 passata rust; Ica met basilicum bij * Meng de en / * gegrilde groenten ond: . \ 5 g mini mozzarellabollet; ler de pasta en voeg & a tomatensau S en werk af met eı jes toe, Overgiet met de : nkele plukjes venkelgroen, 4 Lekker met kip, chipolata of witte vis, Waarom seizoensgroenten eten? Pasta, wok of een 8 Kiest u voor seizoensgroenten en -fruit, dan kiest u voor de meeste smaak en vitamines. We willen u dan ook inspireren om dagelijks meer groenten en fruit op uw menu te zetten. Want hartige venkeltaart .. Ontdek alle recepten met elke dag 300 g groenten en 250 g fruit eten, dat is het advies van de Hoge Gezondheidsraad. venkel op Bovendien zijn seizoensgroenten en -fruit vaak de betere keuze voor het milieu. colruyt.be/lekkerkoken Meer weten over seizoensgroenten en fruit? Surf naar colruyt.be/seizoensgroenten Door te kiezen voor groenten en fruit van het seizoen werken we samen stap voor stap CJ EI stap veer stap aan een betere gezondheid en een beter milieu. Omdat we atijd en op de prijzen en promoties in de andere ote winkels in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruytwinkel nóg la zijn dan in deze fok winkelbezoek raadplegen via de ie r. De kort ch rc uy vertoon van uw Xa tapp, op cohuyt be of bij onze Kl of fi "kaart ko re n dear ndiens! EN mi di a e prijzen in uw winkel kan u ‘u geen kansen. MZ laagste prijzen

Colruyt - Folder van 01.07.2020 tot 14.07.2020 - Pagina 4