Colruyt - Folder van 01.07.2020 tot 14.07.2020 - Pagina 4
Hier is pagina 4 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.07.2020 tot 14.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Van het seizoen
zi
>
a
EN
[re
Bijgerecht
=
A
ekker
|
Venkelsalade met sinaasappel
« Schil 1 sinaasappel tot op het vruchtvlees met
een scherp mes en verwijder de partjes van
NES
En
tussen de vliesjes. Vang het sap op en maak er
de vinaigrette mee: meng het sinaasappelsap met
r
3 eetl. olijfolie en 1 eetl. mosterd en kruid
»
met peper en zout.
« Snij 2 venkels in fijne reepjes (hou het groen
ER
L
apart voor de afwerking).
+ Snij 1 nectarine in fijne partjes.
Dr
+ Meng 125 g rucola, de nectarine en de
6E
f
sinaasappel onder de venkelreepjes.
ni
« Besprenkel met de vinaigrette en werk af met
{
a
2 eetl. pijnboompitten en enkele plukjes
ik
venkelgroen.
+
u Lekker met varkensvlees of een kaasschotel.
er
RS
fj
l,
ed
FR
#
Ik
Bijgerecht
Æ
Pasta met gegrilde venkel
* Snij 2 rode uien en 2
8r0en apart voor de à
venkels in halve:
'maantjes (hou h
erking). Schil 2
wo:
net
schijfjes, Rits de blaadje
S van 4 takjes ti
ij
#
rtelen en Snij in
* Verdeel de wortelen en
de venkel over
bakpapier. Besprenkel
een bakplaat met
)
tijm, peper en zout. Z
met 3 eetl. olijf
olie en kruid met de
{
op 180
et 20 min, in de vc
00rverwarmde oven
* Kook intussen 400 g
tagliatell
(kooktijd: zie verpakki
Baar in lichtgezouten water
ot
king), Giet af.
ï
* Verhit 1 eetl, ol
le in een kookpot en st
1 à 2 min. Doe er 69,
oof de rode ui
en laat 5 min. suddere
8 passata rust;
Ica met basilicum bij
* Meng de
en
/
* gegrilde groenten ond:
.
\
5 g mini
mozzarellabollet;
ler de pasta en voeg
&
a
tomatensau
S en werk af met eı
jes toe, Overgiet met de
:
nkele plukjes venkelgroen,
4
Lekker met kip, chipolata of witte vis,
Waarom seizoensgroenten eten?
Pasta, wok of een 8
Kiest u voor seizoensgroenten en -fruit, dan kiest u voor de meeste smaak en vitamines.
We willen u dan ook inspireren om dagelijks meer groenten en fruit op uw menu te zetten. Want
hartige venkeltaart ..
Ontdek alle recepten met
elke dag 300 g groenten en 250 g fruit eten, dat is het advies van de Hoge Gezondheidsraad.
venkel op
Bovendien zijn seizoensgroenten en -fruit vaak de betere keuze voor het milieu.
colruyt.be/lekkerkoken
Meer weten over seizoensgroenten en fruit? Surf naar colruyt.be/seizoensgroenten
Door te kiezen voor groenten en fruit van het seizoen werken we samen stap voor stap
CJ EI stap veer stap
aan een betere gezondheid en een beter milieu.
Omdat we atijd
en op de prijzen en promoties in de andere
ote winkels in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruytwinkel nóg la
zijn dan in deze fok
winkelbezoek raadplegen via de
ie
r.
De kort
ch
rc
uy
vertoon van uw Xa
tapp, op cohuyt be of bij onze Kl
of
fi
"kaart ko
re
n dear
ndiens!
EN
mi
di
a
e prijzen in uw winkel kan u
‘u geen kansen.
MZ laagste prijzen