Colruyt - Folder van 01.07.2020 tot 14.07.2020 - Pagina 4




Hier is pagina 4 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.07.2020 tot 14.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Van het seizoen

zi

>

a

EN

[re

Bijgerecht

=

A

ekker

|

Venkelsalade met sinaasappel

« Schil 1 sinaasappel tot op het vruchtvlees met

een scherp mes en verwijder de partjes van

NES

En

tussen de vliesjes. Vang het sap op en maak er

de vinaigrette mee: meng het sinaasappelsap met

r

3 eetl. olijfolie en 1 eetl. mosterd en kruid

»

met peper en zout.

« Snij 2 venkels in fijne reepjes (hou het groen

ER

L

apart voor de afwerking).

+ Snij 1 nectarine in fijne partjes.

Dr

+ Meng 125 g rucola, de nectarine en de

6E

f

sinaasappel onder de venkelreepjes.

ni

« Besprenkel met de vinaigrette en werk af met

{

a

2 eetl. pijnboompitten en enkele plukjes

ik

venkelgroen.

+

u Lekker met varkensvlees of een kaasschotel.

er

RS

fj

l,

ed

FR

#

Ik

Bijgerecht

Æ

Pasta met gegrilde venkel

* Snij 2 rode uien en 2

8r0en apart voor de à

venkels in halve:

'maantjes (hou h

erking). Schil 2

wo:

net

schijfjes, Rits de blaadje

S van 4 takjes ti

ij

#

rtelen en Snij in

* Verdeel de wortelen en

de venkel over

bakpapier. Besprenkel

een bakplaat met

)

tijm, peper en zout. Z

met 3 eetl. olijf

olie en kruid met de

{

op 180

et 20 min, in de vc

00rverwarmde oven

* Kook intussen 400 g

tagliatell

(kooktijd: zie verpakki

Baar in lichtgezouten water

ot

king), Giet af.

ï

* Verhit 1 eetl, ol

le in een kookpot en st

1 à 2 min. Doe er 69,

oof de rode ui

en laat 5 min. suddere

8 passata rust;

Ica met basilicum bij

* Meng de

en

/

* gegrilde groenten ond:

.

\

5 g mini

mozzarellabollet;

ler de pasta en voeg

&

a

tomatensau

S en werk af met eı

jes toe, Overgiet met de

:

nkele plukjes venkelgroen,

4

Lekker met kip, chipolata of witte vis,

Waarom seizoensgroenten eten?

Pasta, wok of een 8

Kiest u voor seizoensgroenten en -fruit, dan kiest u voor de meeste smaak en vitamines.

We willen u dan ook inspireren om dagelijks meer groenten en fruit op uw menu te zetten. Want

hartige venkeltaart ..

Ontdek alle recepten met

elke dag 300 g groenten en 250 g fruit eten, dat is het advies van de Hoge Gezondheidsraad.

venkel op

Bovendien zijn seizoensgroenten en -fruit vaak de betere keuze voor het milieu.

colruyt.be/lekkerkoken

Meer weten over seizoensgroenten en fruit? Surf naar colruyt.be/seizoensgroenten

Door te kiezen voor groenten en fruit van het seizoen werken we samen stap voor stap

CJ EI stap veer stap

aan een betere gezondheid en een beter milieu.

Omdat we atijd

en op de prijzen en promoties in de andere

ote winkels in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruytwinkel nóg la

zijn dan in deze fok

winkelbezoek raadplegen via de

ie

r.

De kort

ch

rc

uy

vertoon van uw Xa

tapp, op cohuyt be of bij onze Kl

of

fi

"kaart ko

re

n dear

ndiens!

EN

mi

di

a

e prijzen in uw winkel kan u

‘u geen kansen.

MZ laagste prijzen