Colruyt - Folder van 06.10.2021 tot 19.10.2021 - Pagina 3




Hier is pagina 3 van 3 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 06.10.2021 tot 19.10.2021.



Pagina : 1 2 3
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

GET ap

f

ekker

Voor 4 personen

Pastinaak-kerriesoep

Koken

* Smelt 1,5 eetl, bote:

150g

T in een grote kook

pot en stoof

Ë

iepgevrore

in SO,

füngesni

ipperd knoflook

epgroenten en 2 teentjes

Voeg 250 g blok

jes ges

5 Min. op een zacht vuur,

2 blokj

ll

schilde Pastinaak, 2 L water en

I

es kippenboui

On toe, Laat 25 min. koken.

ix de soep en kruid m

et peper en zout.

* Smelt 1/2 koffiel boter

1 fijngesnij

perd gro:

en pe,

In een pannetje en bak

pertj

* Serveer de s

oep met 12!

tje zonder pitjes + 3 min,

1 eetl. kerriepoeder e

5 8 Griekse

Yoghurt gemengd met

"N werk af mei

F

t het gebakken pepertje.

+

f

2

rs

as

aren

Tussendoortje

3.

Pastinaakchips

Voor 4 personen

{

mandoline fijne plakjes van

es

« Snij met een rasp of

‚ken. Leg ze op een bakplaat

2 geschilde pastinal

met bakpapier.

de schijfjes pastinaak met behulp

van een

« Bestrijk

ardige olie.

Kruid ze

met N

borsteltje met 1 eetl. planta

de bakplaat 25 min. in een

zout of paprika

poeder. Zet

voorverwarmde oven op 1!

60 °C.

Waarom seizoensgroenten en -fruit eten?

Van pastinaak-wortelsalade

Kiest u voor seizoensgroenten en -fruit, dan kiest u voor de meeste smaak en

tot linguine met kip en

vitamines.

We willen u dan ook inspireren om dagelijks meer groenten en fruit op uw menu te

pastinaak

Ontdek al onze recepten met pastinaak op

zetten. Want elke dag 300 g groenten en 250 g fruit eten, dat is het advies van de

Hoge Gezondheidsraad.

colruyt.be/lekkerkoken

Meer weten over seizoensgroenten en fruit? Surf naar colruyt.be/seizoenskalender

Zo dragen we samen bij aan een

betere gezondheid, stap voor stap.

(QE

Es eee