Colruyt - Folder van 06.10.2021 tot 19.10.2021 - Pagina 2


Hier is pagina 2 van 3 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 06.10.2021 tot 19.10.2021.



Colruyt Folder 06.10.2021

Hier is pagina 2 van 3 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 06.10.2021 tot 19.10.2021.



Pagina : 1 2 3
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 06.10.2021 tot 19.10.2021 - Pagina 2

een Van het seizoen a is te Pastinaak Nin ce schoonmaken en klaarmaken Rauw Geraspte of in fijne reepjes gesneden pastinaak geeft een heerlijke en subtiele toets aan uw salades. Probeer ze bij knolselder, wortel, veldsla Ook lekker met een stukje varkensvlees, rundvlees of kip. a ES Koken Snij de pastinaak in blokjes en kook ze + 15 min. in licht gezouten water. U kan ze nadien eventueel pureren, | & met of zonder aardappelen. Voeg ook kerstomaten, Ä Provencaalse kruiden, verse kruiden (bieslook, à ee peterselie) en zure room toe. Of ga voor krokante spekjes. Pastinaakpuree is lekker met specerijen zoals kaneel, gember of ras el hanout en past perfect bij Verwijder de onderste en bovenste cm. lamsvlees. Schil de pastinaak met een dunschiller. er Stoven Smelt boter in een kookpot en stoof kleine stukjes Ae pastinaak + 20 min. op een zacht vuur. Kruid met peper en zout. 2m BR za Roosteren Pastinaak is ideaal om te roosteren in de oven, 4% 5 eventueel samen met andere groenten zoals X\ pompoen, koolraapjes of zoete aardappelen. Kruid de groenten met salie, tijm en rozemarijn voor een lekker ovengerecht. Past goed bij vlees en pasta op Kd smaak gebracht met gebakken pancetta of krokante spekreepjes. Rasp ze of snij ze in plakjes, reepjes of blokjes. ‘= Frituren Maak uw eigen pastinaakchips! Snij de pastinaak in heel fijne schijfjes en bak ze 1 min. in de friteuse op 175 °C. Laat uitlekken en strooi er wat grof zeezout over. Î FR I En voor de kids X Ook kinderen houden van pastinaak. » > Maak bijvoorbeeld eens pastinaakfrietjes. ss Schil daarvoor de pastinaak en snij ze in staafjes. D, Kook 12 min. in lichtgezouten water en verdeel = in een ovenschaal samen met Provencaalse kruiden, paprikapoeder, rozemarijn, peper en zout. Besprenkel met olijfolie en zet 20 à 25 min. in een voorverwarmde oven van 200 °C. Smullen maar! Omdat weatidre en op de pen en promis in de andere NE RE en zijn dan in deze ol winkelbezoek raadplegen via de ie r. De kort en ne ae Le ende vertoon van uw Xa egte vilein dt 3 al ze prijzen in uw winkel kan u geen kansen. ru Æ laagste prijzen EL

Colruyt - Folder van 06.10.2021 tot 19.10.2021 - Pagina 2