Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 3 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.

Hier is pagina 3 van 3 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.
Pagina :
1
2
3
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 3
ar hs CUS Croque geitenkaas met rabarberslaatje + Snij 3 stengels rabarber in stukken van 4 cm. Hak a” 8 walnootpitten grof. Snij 1 komkommer in Louer halvemaantjes (verwijder eerst de zaadjes). Snij 1 bosje radijzen in de lengte in 4. Snij de korsten van 8 sneetjes vierkant bruin brood. : }_ . Doe de rabarber in een ovenschaal en meng er 2 eetl. vloeibare honing onder. Zet + 15 min. in een RK | | voorverwarmde oven op 200 °C. Meng 75 g rucola (hou een beetje over) met de komkommer, de radijzen en de 14 walnoten. . Meng 2 eetl. olijfolie met 1 eetl. frambozenazijn en ne kruid met zwarte peper en Himalaya-zout. . Verdeel 4 sneetjes Ganda-ham over 4 sneetjes brood. Schik er wat rucola op en verdeel er 150 g zachte geitenkaas over. Bedek met de rest van het brood. ad . Meng de dressing onder het slaatje en voeg de rabarber toe. Kruid met peper en zout. . Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en | bak de croques 2 min. aan elke kant. Snij in 2 driehoeken | en serveer met het slaatje. Mk 3 N Tussendoortje Broodpudding met rabarber . Kook 400 g rabarber (in stukken van = 3 cm) £ 2 min. in 1 di water en = huimspaan uit en verdeel over 50 g rietsuiker. Schep ze er met een SC! le stukken). ‘een beboterde ovenschaal (laat wat ruimte tussen al TE . Doe 3 dl melk en 2,5 dl slagroom (40 % V.G) in een kookpot Voeg Jearoma toe. Breng aan de kook en een snuifje zout en 1 buisje vanill à à haal van het vuur. Ke . Klop 3 eieren los samen met 100 g rietsuil ker. Giet er de warme melk ‘en room over en meng goed. 1 biosinaasappel. Besmeer . Rasp de schil van 1 biolimoen en 250 g oud brood met 250 g rico! ta. Schik de sneetjes met de besmeerde kant naar onder op de rabarber en bestrooi met de citrus szeste. Giet er de en laat 30 min. trekken. eiermengeling met een zeef over a Zet de ovenschaal in een diepe bal kplaat en giet rondom kokend water tot de ovenschaal ongeveer hal If onderstaat. Zet + 45 min. in een voorverwarmde de oven en laat nog 10 min. rusten. Bestrooi met oven op 180 °C. Haal uit met 250 g Griekse yoghurt. 2 eetl. bloemsuiker en serveer J1 =! = El Van rabarber-icetea € Waarom seizoensgroenten en -fruit eten? tot rabarbercake Kiest u voor seizoensgroenten en -fruit, dan kiest u voor de meeste smaak en vitamines. Ontdek al onze recepten met We willen u dan ook inspireren om dagelijks meer groenten en fruit op uw menu te zetten. Want rabarber op colruyt.be/lekkerkoken elke dag 300 g groenten en 250 g fruit eten, dat is het advies van de Hoge Gezondheidsraad. Meer weten over seizoensgroenten en -fruit? Surf naar colruyt.be/seizoenskalender Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap. (DE sk Met 2E XTRA
Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 3