Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 3 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.

Hier is pagina 2 van 3 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.
Pagina :
1
2
3
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 2
Van het seizoen Fa Rabarberweetjes » Omdat rabarber vaak in zoete gerechten zit, wordt e, het door veel mensen beschouwd als fruit, maar het is wel degelijk een groente. ae » Rabarber eet u het best niet meer dan twee keer per week, want ze bevat veel oxaalzuur. » Met het vocht dat vrijkomt tijdens het koken van TE rabarber kan u water een extra heerlijk smaakje geven. Ook ideaal om ijs mee af te werken! À Crumble met rabarber Rabarber Snij 500 g rabarber in stukken van 2 cm en kook 5 min. in water. Giet af en laat uitlekken. Meng er de zaadjes van schoonmaken … 1 vanillestokje, 200 g diepgevroren frambozen en 2 eetl. » Snij de onderste harde stukken van de stengels en rietsuiker onder. Verdeel het rabarbermengsel over een ingevette ovenschaal. Meng 50 g kokospoeder met 200 g maak goed schoon onder koud water. havermout, 2 eetl. vloeibare honing en 3 eetl. kokosolie. » Trek eventueel de stugge draadjes van de stengels. Verdeel over het fruit en zet + 20 min. in een voorverwarmde » Snij de stengels in grote of kleine stukken, oven, op 200 °C. Het volledige recept voor deze rabarber- afhankelijk van de bereiding. frambozencrumble vindt u op colruyt.be/lekkerkoken. ns nn „en klaarmaken fr “ ben Rauw En N Snipper rauwe rabarber heel fijn of maak er linten van met een dunschiller. Heerlijk in slaatjes. Ook lekker: + ji a Br un staafjes rabarber om te dopen in suker, siroop of = 1 | honing, ie Koken oO Kook 8 à 12 min. in weinig water. Zo blijven kleur, as. vitamines en smaak het best behouden. De rabarber is gaar als de stukken in vezels uit elkaar vallen. Graag wat suiker erbij? Voeg die na het koken toe, dan proeft u meteen hoeveel er nodig is. En voor de kids … Roosteren » Als u rabarber verwerkt in een koud | gerecht, dan zal die minder zuur Leg stukken van dezelfde grootte tegen elkaar in een ï ovenschaal en besprenkel met water. Bestrooi met smaken. Zelfs als u ze hebt klaargemaakt fijne suiker en zet + 20 min. in een voorverwarmde met minder suiker. » Verwerk eventueel wat ander fruit oven, op 180 °C. Haal uit de oven en laat afkoelen in de schaal. Ideaal voor slaatjes of desserten. zoals appel, aardbei of abrikoos in uw u. (tiramisu, pannenkoeken, trifle ..). Ook lekker met rabarbermoes. extra smaakmakers zoals vanillearoma, gember, » Staat er rauwe rabarber op het kaneel, citroenzeste, rood fruit Voeg ze toe voor het menu? Laat de kinderen dan met een roosteren. dunschiller de slierten maken, want alles wat je zelf doet, smaakt altijd zoveel | beter. 1 ‘Omdat we altijd re eren op de prijzen en promoties in de andere. jen in uw Coluyt-winkelnög zijn dan in deze lol ie x, De Korn rloon van uw Älra-app of pete mine n uwstrek kunnen de pr e prijzen in uw winkel kn u LE 41 wnlelbezoek raadplegen via de co app, op coluyt be Di onze Klantendienst ER Lond ugéenkansen. MZ laagste prijzen
Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 2