Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 1




Hier is pagina 1 van 3 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.



Pagina : 1 2 3
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

an

Pate

en:

Genieten van 't seizoen:

ke

friszure rabarber

3

Le

Onder de grote groene bladeren van de rabarberplant zitten groen-rode bladstelen.

Alleen die stengels zijn eetbaar, maar wel op verschillende manieren. Koud, warm,

gekookt of verwerkt tot confituur ... Met rabarber kan je alle kanten uit in de

keuken, want deze groente doet het goed in zowel hartige als zoete gerechten.

Seizoen

Rabarber is top van mei tot juli.

Smaak

Unieke friszure smaak. De jonge,

rode stengels zijn minder zuur.

Er

«

Bewaren

Ongeveer 1 week in de koelkast

als de stengels verpakt of bedekt zijn.

Onbedekt worden de stengels slap

of drogen ze uit. U kan rabarber ook

eerst blancheren en dan invriezen.

Voedingswaarde

Rijk aan vezels.

NUTRI-SCORE

2

5

=

Rabarber

in bosje

u”

i

Herkomst: België/Nederland

s

m

Versmarkt _)

mm

Meer weten over seizoensgroenten en -fruit?

Surf naar