Colruyt - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 6




Hier is pagina 6 van 6 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.09.2020 tot 06.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Van het seizoen

ekker

hs

Oma’s appelkoek met merengue

(12 personen)

.

Giet 7,5 dl melk in een steelpannetje. Neem daaruit 10 eetl. melk en meng

u

gpoeder met vanillesmaak.

.

onder 1 zakje puddin;

Ik aan de kook en voeg 75 g suiker toe.

Breng de rest van de mel

À

.

Scheid intussen 3 eieren.

.

Haal de melk van het vuur en meng er het puddingp

oeder en 1 eidooier onder.

Kook de pudding nog 1 min. al roerend. Giet in een koi

m en bedek meteen met

een vel vershoudfolie. Laat afkoelen tot kamertemperatuur.

=

.

Verwarm de oven voor op 180 °C en zet de grill aan.

.

Klop het eiwit van de gescheiden eieren

met 2 zakjes vanillesuiker en 1

4

snuifje zout.

.

Smeer een dun laagje

boter (2 eetl) op 12 studentenkoeken (Delacre) en

bakpapier. Zet 3 à 5 min. onder de grill.

schik ze op 2 bakplaten met

.

Snij intussen 2 ongeschilde royal gala.

-appelen in halvemaantjes.

Smelt 1 eetl. boter in een pan met a

ntiaanbaklaag

en bak de appelen.

&

.

Lepel een dikke laag puddii

ing op de st

udentenkoeken G 1 cm). Schik er de

:

sch

hep daarop een dikke laag opgeklopt eiwit.

gebakken appelen op en

À

Zet de koeken 5 min. on

der de grill, tot het eiwit gekleurd is.

mr

%

Fe

fi

2

+

}

a

r

a

ka

4.

"8

NV

a

+

y

N)

x

Slaatje van witloof, royal gala.

=

* Verwarm de oven voor op 180 °C,

appelen, noten en Oude kaas

Verdeel 50

TA

bakplaat met bakpapier en zet 10

8 Pancetta over een

ee

Laat afkoelen en Verkruimel,

à 15 min. in

de voorverwarmde oven,

* Verwijder intuss

sj

de kern uit 2

stronken with

vu

* Snij 1 on,

Snipper een bo:

ie kerl

fijn (h

loof en snij in reepjes.

geschilde royal gala

-apı

ou een beetje apart

voor de

afwerking).

À

Bespren

kel met 1 eetl. citroe

nsaj

* Maak de

dressi

> in dunne plakjes.

A

A

1 eetl. citroens,

ng: meng 4 eetl. mayor

naise met 2 eetl. Griekse

de

en zout.

ep, 1 koffiel honing e

n 1 koffiel. ke:

yoghurt,

Frie. Kruid met peper

* Snij 100 g Oud Bru;

* Meng de kervel on

Igge-kaas in fijne sneetjes.

een handvol roziji

der 125 g veldsla en Voeg de kaas,

kk

" Werk af met de re:

nen en de appel toe.

50 g walnoten,

ae |

St van de kervel en de Pancetta-crumble.

Ce

a

aa

Waarom seizoensgroenten en -fruit eten?

ñ

Kiest u voor seizoensgroenten en -fruit, dan kiest u voor de meeste smaak en vitamines.

met camembert …

Appeltoast

We willen u dan ook inspireren om dagelijks meer groenten en fruit op uw menu te zetten. Want

Ontdek al onze recepten met

elke dag 300 g groenten en 250 g fruit eten, dat is het advies van de Hoge Gezondheidsraad.

Bovendien zijn seizoensgroenten en -fruit vaak de betere keuze voor het milieu.

eikuyefekkerkiäken

Meer weten over seizoensgroenten en fruit? Surf naar colruyt.be/seizoensgroenten

Door te kiezen voor groenten en fruit van het seizoen werken we samen stap voor stap

Q 8 stap voor stap

aan een betere gezondheid en een beter milieu.

‘Omdat we altijd re

eren op de prijzen en promoties in de andere.

jen in vw Cokuy-winkel nóg

zijn dan in deze lol

ie

x, De Korn

LT

jon van uw Xtra -app of

pete mines in uws



week kunnen de pi

bovenc

op.

e prijzen in uw wink kan u

LE

wnlelbezoek raadplegen via de

otre

app, op colruÿtbe ofbj onze Klantendienst (

&

5452:

En

geenkansen.

MZ laagste prijzen