Colruyt - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 6 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.09.2020 tot 06.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Van het seizoen
ekker
hs
Oma’s appelkoek met merengue
(12 personen)
.
Giet 7,5 dl melk in een steelpannetje. Neem daaruit 10 eetl. melk en meng
u
gpoeder met vanillesmaak.
.
onder 1 zakje puddin;
Ik aan de kook en voeg 75 g suiker toe.
Breng de rest van de mel
À
.
Scheid intussen 3 eieren.
.
Haal de melk van het vuur en meng er het puddingp
oeder en 1 eidooier onder.
Kook de pudding nog 1 min. al roerend. Giet in een koi
m en bedek meteen met
een vel vershoudfolie. Laat afkoelen tot kamertemperatuur.
=
.
Verwarm de oven voor op 180 °C en zet de grill aan.
.
Klop het eiwit van de gescheiden eieren
met 2 zakjes vanillesuiker en 1
4
snuifje zout.
.
Smeer een dun laagje
boter (2 eetl) op 12 studentenkoeken (Delacre) en
bakpapier. Zet 3 à 5 min. onder de grill.
schik ze op 2 bakplaten met
.
Snij intussen 2 ongeschilde royal gala.
-appelen in halvemaantjes.
Smelt 1 eetl. boter in een pan met a
ntiaanbaklaag
en bak de appelen.
&
.
Lepel een dikke laag puddii
ing op de st
udentenkoeken G 1 cm). Schik er de
:
sch
hep daarop een dikke laag opgeklopt eiwit.
gebakken appelen op en
À
Zet de koeken 5 min. on
der de grill, tot het eiwit gekleurd is.
mr
%
Fe
fi
2
+
}
a
r
a
ka
4.
"8
NV
a
+
y
N)
x
Slaatje van witloof, royal gala.
=
* Verwarm de oven voor op 180 °C,
appelen, noten en Oude kaas
Verdeel 50
TA
bakplaat met bakpapier en zet 10
8 Pancetta over een
ee
Laat afkoelen en Verkruimel,
à 15 min. in
de voorverwarmde oven,
* Verwijder intuss
sj
de kern uit 2
stronken with
vu
* Snij 1 on,
Snipper een bo:
ie kerl
fijn (h
loof en snij in reepjes.
geschilde royal gala
-apı
ou een beetje apart
voor de
afwerking).
À
Bespren
kel met 1 eetl. citroe
nsaj
* Maak de
dressi
> in dunne plakjes.
A
A
1 eetl. citroens,
ng: meng 4 eetl. mayor
naise met 2 eetl. Griekse
de
en zout.
ep, 1 koffiel honing e
n 1 koffiel. ke:
yoghurt,
Frie. Kruid met peper
* Snij 100 g Oud Bru;
* Meng de kervel on
Igge-kaas in fijne sneetjes.
een handvol roziji
der 125 g veldsla en Voeg de kaas,
kk
" Werk af met de re:
nen en de appel toe.
50 g walnoten,
ae |
St van de kervel en de Pancetta-crumble.
Ce
a
aa
Waarom seizoensgroenten en -fruit eten?
ñ
Kiest u voor seizoensgroenten en -fruit, dan kiest u voor de meeste smaak en vitamines.
met camembert …
Appeltoast
We willen u dan ook inspireren om dagelijks meer groenten en fruit op uw menu te zetten. Want
Ontdek al onze recepten met
elke dag 300 g groenten en 250 g fruit eten, dat is het advies van de Hoge Gezondheidsraad.
Bovendien zijn seizoensgroenten en -fruit vaak de betere keuze voor het milieu.
eikuyefekkerkiäken
Meer weten over seizoensgroenten en fruit? Surf naar colruyt.be/seizoensgroenten
Door te kiezen voor groenten en fruit van het seizoen werken we samen stap voor stap
Q 8 stap voor stap
aan een betere gezondheid en een beter milieu.
‘Omdat we altijd re
eren op de prijzen en promoties in de andere.
jen in vw Cokuy-winkel nóg
zijn dan in deze lol
ie
x, De Korn
LT
jon van uw Xtra -app of
pete mines in uws
né
week kunnen de pi
bovenc
op.
e prijzen in uw wink kan u
LE
wnlelbezoek raadplegen via de
otre
app, op colruÿtbe ofbj onze Klantendienst (
&
5452:
En
geenkansen.
MZ laagste prijzen