Colruyt - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 4
Hier is pagina 4 van 6 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.09.2020 tot 06.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Van het seizoen
f
ekker
Oma’s appelkoek met merengue
(12 personen)
.
Giet 7,5 dl melk in een steelpannetje. Neem daaruit 10 eetl. melk en meng
u
‚oeder met vanillesmaak.
onder 1 zakje puddingp
“
Breng de rest van de mell
k aan de kook en voeg 75 g suiker toe.
«'
dl
.
Scheid intussen 3 eieren.
.
Haal de melk van het vuur en meng
er het puddingpoeder en 1 eidooier onder.
nd. Giet in een kom en bedek meteen met
Kook de pudding nog 1 min. al roeret
een vel vershoudfolie. Laat afkoelen tot kamertemperatuur.
.
Verwarm de oven voor op 180 °C en zet de grill aan.
=
»
Klop het eiwit van de gescheiden eieren met 2 zakjes va
nillesuiker en
ED
1 snuifje zout.
.
boter (2 eetl) op 12 studentenkoeken (Delacre) en
Smeer een dun laagje
schik ze op 2 bakplaten m
et bakpapier. Zet 3 à 5 min. onder de gril.
.
Snij intussen 2 ongeschilde royal
il gala-appelen in halvemaantjes.
Smelt 1 eetl. boter in een pan
mi
et antiaanbaklaag en bak de appelen.
.
ng op
de studentenkoeken (+ 1 cm). Schik er de
4
Lepel een dikke laag puddi
gebakken appelen op en scl
hep daarop een dikke laag opgeklopt eiwit.
è
À
Zet de koeken 5 min. onder de grill
| tot het eiwit gekleurd is.
À
nk
f
3
a
Fr
|
4.
=
hai
mn."
a
hr
+
ed
Slaatje van witloof, royal gala.
=
* Verwarm de oven voor op 180 °C,
appelen, noten en Oude kaas
Verdeel 50
th
bakplaat met bakpapier en zet 10
8 Pancetta over een
[1 '
pi
Laat afkoelen en Verkruimel,
à 15 min. in
de voorverwarmde oven,
* Verwijder intuss
sj
de kern uit 2
stronken witl
eN Le
* Sni Ton
Snipper een bos
ie kerl
fijn (h
loof en snij in reepjes.
geschilde royal gala.
-apı
ou een beetje apart
voor de
afwerking).
Bespren
kel met 1 eetl. citroe
nsaj
* Maak de
dressi
> in dunne plakjes.
ren
A. um
1 eetl citrons,
ng: meng 4 eetl. mayoı
naise met 2 eetl. Griekse
en
en zout.
@P, 1 koffiel, honing ©
n 1 koffiel. ke:
yoghurt,
AT ad
rrie. Kruid met peper
* Snij 100 g Oud Bru,
,
+ Meng de kervel on,
88e-kaas in fijne sneetjes.
een handvol roziji
der 125 g veldsla en Voeg de kaas,
" Werk af met de re:
nen en de appel toe.
50 g walnoten,
5
ne
de
St van de kervel en de Pancetta-crumble.
wor
I
x
a
Waarom seizoensgroenten en -fruit eten?
ñ
Kiest u voor seizoensgroenten en -fruit, dan kiest u voor de meeste smaak en vitamines.
met camembert …
Appeltoast
We willen u dan ook inspireren om dagelijks meer groenten en fruit op uw menu te zetten. Want
Ontdek al onze recepten met
elke dag 300 g groenten en 250 g fruit eten, dat is het advies van de Hoge Gezondheidsraad.
Bovendien zijn seizoensgroenten en -fruit vaak de betere keuze voor het milieu.
eikuyefekkerkiäken
Meer weten over seizoensgroenten en fruit? Surf naar colruyt.be/seizoensgroenten
Door te kiezen voor groenten en fruit van het seizoen werken we samen stap voor stap
Q 8 stap voor stap
aan een betere gezondheid en een beter milieu.
‘Omdat we altijd re
eren op de prijzen en promoties in de andere.
ie in uw Cokuyt-winkel nóg k
zijn dan in deze lol
ie
x, De Korn
LT
jon van uw Xtra -app of
pete mines in uws
né
week kunnen de pi
bovenc
op.
e prijzen in uw winkel kan u
LE
wanlelbezoek raadplegen via de
tol
app, op colruÿtbe ofbj onze Klantendienst (
&
5452:
En
u géenkansen.
MZ laagste prijzen En