Colruyt - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 4
Hier is pagina 4 van 6 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.09.2020 tot 06.10.2020.

Hier is pagina 4 van 6 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.09.2020 tot 06.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 4
Van het seizoen f ekker Oma’s appelkoek met merengue (12 personen) . Giet 7,5 dl melk in een steelpannetje. Neem daaruit 10 eetl. melk en meng u ‚oeder met vanillesmaak. onder 1 zakje puddingp “ Breng de rest van de mell k aan de kook en voeg 75 g suiker toe. «' dl . Scheid intussen 3 eieren. . Haal de melk van het vuur en meng er het puddingpoeder en 1 eidooier onder. nd. Giet in een kom en bedek meteen met Kook de pudding nog 1 min. al roeret een vel vershoudfolie. Laat afkoelen tot kamertemperatuur. . Verwarm de oven voor op 180 °C en zet de grill aan. = » Klop het eiwit van de gescheiden eieren met 2 zakjes va nillesuiker en ED 1 snuifje zout. . boter (2 eetl) op 12 studentenkoeken (Delacre) en Smeer een dun laagje schik ze op 2 bakplaten m et bakpapier. Zet 3 à 5 min. onder de gril. . Snij intussen 2 ongeschilde royal il gala-appelen in halvemaantjes. Smelt 1 eetl. boter in een pan mi et antiaanbaklaag en bak de appelen. . ng op de studentenkoeken (+ 1 cm). Schik er de 4 Lepel een dikke laag puddi gebakken appelen op en scl hep daarop een dikke laag opgeklopt eiwit. è À Zet de koeken 5 min. onder de grill | tot het eiwit gekleurd is. À nk f 3 a Fr | 4. = hai mn." a hr + ed Slaatje van witloof, royal gala. = * Verwarm de oven voor op 180 °C, appelen, noten en Oude kaas Verdeel 50 th bakplaat met bakpapier en zet 10 8 Pancetta over een [1 ' pi Laat afkoelen en Verkruimel, à 15 min. in de voorverwarmde oven, * Verwijder intuss sj de kern uit 2 stronken witl eN Le * Sni Ton Snipper een bos ie kerl fijn (h loof en snij in reepjes. geschilde royal gala. -apı ou een beetje apart voor de afwerking). Bespren kel met 1 eetl. citroe nsaj * Maak de dressi > in dunne plakjes. ren A. um 1 eetl citrons, ng: meng 4 eetl. mayoı naise met 2 eetl. Griekse en en zout. @P, 1 koffiel, honing © n 1 koffiel. ke: yoghurt, AT ad rrie. Kruid met peper * Snij 100 g Oud Bru, , + Meng de kervel on, 88e-kaas in fijne sneetjes. een handvol roziji der 125 g veldsla en Voeg de kaas, " Werk af met de re: nen en de appel toe. 50 g walnoten, 5 ne de St van de kervel en de Pancetta-crumble. wor I x a Waarom seizoensgroenten en -fruit eten? ñ Kiest u voor seizoensgroenten en -fruit, dan kiest u voor de meeste smaak en vitamines. met camembert … Appeltoast We willen u dan ook inspireren om dagelijks meer groenten en fruit op uw menu te zetten. Want Ontdek al onze recepten met elke dag 300 g groenten en 250 g fruit eten, dat is het advies van de Hoge Gezondheidsraad. Bovendien zijn seizoensgroenten en -fruit vaak de betere keuze voor het milieu. eikuyefekkerkiäken Meer weten over seizoensgroenten en fruit? Surf naar colruyt.be/seizoensgroenten Door te kiezen voor groenten en fruit van het seizoen werken we samen stap voor stap Q 8 stap voor stap aan een betere gezondheid en een beter milieu. ‘Omdat we altijd re eren op de prijzen en promoties in de andere. ie in uw Cokuyt-winkel nóg k zijn dan in deze lol ie x, De Korn LT jon van uw Xtra -app of pete mines in uws né week kunnen de pi bovenc op. e prijzen in uw winkel kan u LE wanlelbezoek raadplegen via de tol app, op colruÿtbe ofbj onze Klantendienst ( & 5452: En u géenkansen. MZ laagste prijzen En
Colruyt - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 4