Colruyt - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 4




Hier is pagina 4 van 6 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.09.2020 tot 06.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Van het seizoen

f

ekker

Oma’s appelkoek met merengue

(12 personen)

.

Giet 7,5 dl melk in een steelpannetje. Neem daaruit 10 eetl. melk en meng

u

‚oeder met vanillesmaak.

onder 1 zakje puddingp



Breng de rest van de mell

k aan de kook en voeg 75 g suiker toe.

«'

dl

.

Scheid intussen 3 eieren.

.

Haal de melk van het vuur en meng

er het puddingpoeder en 1 eidooier onder.

nd. Giet in een kom en bedek meteen met

Kook de pudding nog 1 min. al roeret

een vel vershoudfolie. Laat afkoelen tot kamertemperatuur.

.

Verwarm de oven voor op 180 °C en zet de grill aan.

=

»

Klop het eiwit van de gescheiden eieren met 2 zakjes va

nillesuiker en

ED

1 snuifje zout.

.

boter (2 eetl) op 12 studentenkoeken (Delacre) en

Smeer een dun laagje

schik ze op 2 bakplaten m

et bakpapier. Zet 3 à 5 min. onder de gril.

.

Snij intussen 2 ongeschilde royal

il gala-appelen in halvemaantjes.

Smelt 1 eetl. boter in een pan

mi

et antiaanbaklaag en bak de appelen.

.

ng op

de studentenkoeken (+ 1 cm). Schik er de

4

Lepel een dikke laag puddi

gebakken appelen op en scl

hep daarop een dikke laag opgeklopt eiwit.

è

À

Zet de koeken 5 min. onder de grill

| tot het eiwit gekleurd is.

À

nk

f

3

a

Fr

|

4.

=

hai

mn."

a

hr

+

ed

Slaatje van witloof, royal gala.

=

* Verwarm de oven voor op 180 °C,

appelen, noten en Oude kaas

Verdeel 50

th

bakplaat met bakpapier en zet 10

8 Pancetta over een

[1 '

pi

Laat afkoelen en Verkruimel,

à 15 min. in

de voorverwarmde oven,

* Verwijder intuss

sj

de kern uit 2

stronken witl

eN Le

* Sni Ton

Snipper een bos

ie kerl

fijn (h

loof en snij in reepjes.

geschilde royal gala.

-apı

ou een beetje apart

voor de

afwerking).

Bespren

kel met 1 eetl. citroe

nsaj

* Maak de

dressi

> in dunne plakjes.

ren

A. um

1 eetl citrons,

ng: meng 4 eetl. mayoı

naise met 2 eetl. Griekse

en

en zout.

@P, 1 koffiel, honing ©

n 1 koffiel. ke:

yoghurt,

AT ad

rrie. Kruid met peper

* Snij 100 g Oud Bru,

,

+ Meng de kervel on,

88e-kaas in fijne sneetjes.

een handvol roziji

der 125 g veldsla en Voeg de kaas,

" Werk af met de re:

nen en de appel toe.

50 g walnoten,

5

ne

de

St van de kervel en de Pancetta-crumble.

wor

I

x

a

Waarom seizoensgroenten en -fruit eten?

ñ

Kiest u voor seizoensgroenten en -fruit, dan kiest u voor de meeste smaak en vitamines.

met camembert …

Appeltoast

We willen u dan ook inspireren om dagelijks meer groenten en fruit op uw menu te zetten. Want

Ontdek al onze recepten met

elke dag 300 g groenten en 250 g fruit eten, dat is het advies van de Hoge Gezondheidsraad.

Bovendien zijn seizoensgroenten en -fruit vaak de betere keuze voor het milieu.

eikuyefekkerkiäken

Meer weten over seizoensgroenten en fruit? Surf naar colruyt.be/seizoensgroenten

Door te kiezen voor groenten en fruit van het seizoen werken we samen stap voor stap

Q 8 stap voor stap

aan een betere gezondheid en een beter milieu.

‘Omdat we altijd re

eren op de prijzen en promoties in de andere.

ie in uw Cokuyt-winkel nóg k

zijn dan in deze lol

ie

x, De Korn

LT

jon van uw Xtra -app of

pete mines in uws



week kunnen de pi

bovenc

op.

e prijzen in uw winkel kan u

LE

wanlelbezoek raadplegen via de

tol

app, op colruÿtbe ofbj onze Klantendienst (

&

5452:

En

u géenkansen.

MZ laagste prijzen En