Colruyt - Folder van 12.08.2020 tot 25.08.2020 - Pagina 4
Hier is pagina 4 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 12.08.2020 tot 25.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Van het seizoen
f
ekker
à vas
DN
ne
Koken
De
ni
A
=
jd
N,
Es
%
à À
ne
at
a
Bijgerecht
&
at Mi
(y
À
’
|
Caponata met aubergine
Bi
Sy,
u
« Snij 3 aubergines en 2 stengels witte selder in blokjes.
ad
A
A
Snipper 2 rode uien fijn.
if
n
N
Ee
LA
« verhit 6 eetl. olijfolie in een pan en bak de aubergines + 5 min.
A
DR
Laat uitlekken op keukenpapier.
1}
« Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan
en stoof de blokjes
DS
selder 3 à 4 min. Voeg 100 g ontpitte zwarte olijven toe en
N
|
+
Pr
|
|
K
2 eetl. tomatenpuree. Laat nog Ì min. stoven. Voeg Ì dl water en
h
LE
5 koffiel. uitgelekte kappertjes toe. Kruid met peper en zout en
N
en
laat + 10 min. sudderen op een zacht vuur.
|
|
ad
Ne
en 4 eetl. azijn toe. Laat nog 2 à 3 min.
4
« Voeg 2 eetl. suiker
4
sudderen op een zacl
ht vuur. Doe er de aubergines bij en verwarm
Ka
N]
zenog 1&2 min.
\
I
a
N
Fa
Caponata kan u koud eten, bv. op een stukje geroosterd
I
hi
stokbrood (bruschetta) of warm met pasta of vlees.
{
Cd
PT ai
Gegratineerde auber,
a
ig
gines tomaat-mozzarella
* Verwarm de oven voor
Op 200 °C.
* Snij 2 aubergines in la
D
Propere keukenhanddo:
nge sneden
ep droo,
ek, bestrooi met zor
an 1/2 cm dik. Leg ze op een
si
8. Snij 125 g
minimozzarellabo|
ut en laat 5 min, rusten,
se
Leg de aube,
Tgines op
lletjes in 4.
2 eetl. olijfe
folie. Kruid
een bakplaat met ba
kpapier en besprenkel met
%
N
pe
Bass
met peper en z,
.
voeg de mozzarella to,
€. Bestrooi met di
out. Bestrijk met Passata en
5
15 min. in de oven.
le gedroogde oregano en zet
Ni
es
* Werk af met vers ba. ilicum.
N
Heerlijk met kip en/of Pasta.
EA
——
en
„er
Lö
Als u ze in ronde schijven snijdt, kan u ze als aperitiefhapje serveren,
=
7
+
SA
MW
®
(mi
en
5
7.
Waarom seizoensgroenten en -fruit eten?
Kiest u voor seizoensgroenten en -fruit, dan kiest u voor de meeste smaak en vitamines.
Van moussaka tot
We willen u dan ook inspireren om dagelijks meer groenten en fruit op uw menu te zetten. Want
auberginekaviaar …
elke dag 300 g groenten en 250 g fruit eten, dat is het advies van de Hoge Gezondheidsraad.
Ontdek alle recepten
Bovendien zijn seizoensgroenten en -fruit vaak de betere keuze voor het milieu.
met aubergine op
colruyt.be/lekkerkoken
Meer weten over seizoensgroenten en fruit? Surf naar colruyt.be/seizoensgroenten
Door te kiezen voor groenten en fruit van het seizoen werken we samen stap voor stap
CJ EI stap veer stap
aan een betere gezondheid en een beter milieu.
Omdat we atijd
en op de prijzen en promoties in de andere
ote winkels in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-winkel nög lager
zijn dan in deze fok
winkelbezoek raadplegen via de
ie
r.
De kort
jen
ruytapp, op okuytbe of bij onze Kla
vertoon van uw Xa
of
fi
"kaart ko
nen
nd!
‘daa
3) mel
e prijzen in uw winkel kan u
‘u geen kansen.
MZ laagste prijzen En