Colruyt - Folder van 12.08.2020 tot 25.08.2020 - Pagina 4




Hier is pagina 4 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 12.08.2020 tot 25.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Van het seizoen

f

ekker

à vas

DN

ne

Koken

De

ni

A

=

jd

N,

Es

%

à À

ne

at

a

Bijgerecht

&

at Mi

(y

À



|

Caponata met aubergine

Bi

Sy,

u

« Snij 3 aubergines en 2 stengels witte selder in blokjes.

ad

A

A

Snipper 2 rode uien fijn.

if

n

N

Ee

LA

« verhit 6 eetl. olijfolie in een pan en bak de aubergines + 5 min.

A

DR

Laat uitlekken op keukenpapier.

1}

« Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan

en stoof de blokjes

DS

selder 3 à 4 min. Voeg 100 g ontpitte zwarte olijven toe en

N

|

+

Pr

|

|

K

2 eetl. tomatenpuree. Laat nog Ì min. stoven. Voeg Ì dl water en

h

LE

5 koffiel. uitgelekte kappertjes toe. Kruid met peper en zout en

N

en

laat + 10 min. sudderen op een zacht vuur.

|

|

ad

Ne

en 4 eetl. azijn toe. Laat nog 2 à 3 min.

4

« Voeg 2 eetl. suiker

4

sudderen op een zacl

ht vuur. Doe er de aubergines bij en verwarm

Ka

N]

zenog 1&2 min.

\

I

a

N

Fa

Caponata kan u koud eten, bv. op een stukje geroosterd

I

hi

stokbrood (bruschetta) of warm met pasta of vlees.

{

Cd

PT ai

Gegratineerde auber,

a

ig

gines tomaat-mozzarella

* Verwarm de oven voor

Op 200 °C.

* Snij 2 aubergines in la

D

Propere keukenhanddo:

nge sneden

ep droo,

ek, bestrooi met zor

an 1/2 cm dik. Leg ze op een

si

8. Snij 125 g

minimozzarellabo|

ut en laat 5 min, rusten,

se

Leg de aube,

Tgines op

lletjes in 4.

2 eetl. olijfe

folie. Kruid

een bakplaat met ba

kpapier en besprenkel met

%

N

pe

Bass

met peper en z,

.

voeg de mozzarella to,

€. Bestrooi met di

out. Bestrijk met Passata en

5

15 min. in de oven.

le gedroogde oregano en zet

Ni

es

* Werk af met vers ba. ilicum.

N

Heerlijk met kip en/of Pasta.

EA

——

en

„er



Als u ze in ronde schijven snijdt, kan u ze als aperitiefhapje serveren,

=

7

+

SA

MW

®

(mi

en

5

7.

Waarom seizoensgroenten en -fruit eten?

Kiest u voor seizoensgroenten en -fruit, dan kiest u voor de meeste smaak en vitamines.

Van moussaka tot

We willen u dan ook inspireren om dagelijks meer groenten en fruit op uw menu te zetten. Want

auberginekaviaar …

elke dag 300 g groenten en 250 g fruit eten, dat is het advies van de Hoge Gezondheidsraad.

Ontdek alle recepten

Bovendien zijn seizoensgroenten en -fruit vaak de betere keuze voor het milieu.

met aubergine op

colruyt.be/lekkerkoken

Meer weten over seizoensgroenten en fruit? Surf naar colruyt.be/seizoensgroenten

Door te kiezen voor groenten en fruit van het seizoen werken we samen stap voor stap

CJ EI stap veer stap

aan een betere gezondheid en een beter milieu.

Omdat we atijd

en op de prijzen en promoties in de andere

ote winkels in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-winkel nög lager

zijn dan in deze fok

winkelbezoek raadplegen via de

ie

r.

De kort

jen

ruytapp, op okuytbe of bij onze Kla

vertoon van uw Xa

of

fi

"kaart ko

nen

nd!

‘daa

3) mel

e prijzen in uw winkel kan u

‘u geen kansen.

MZ laagste prijzen En