Colruyt - Folder van 01.07.2020 tot 14.07.2020 - Pagina 4
Hier is pagina 4 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.07.2020 tot 14.07.2020.

Hier is pagina 4 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.07.2020 tot 14.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 01.07.2020 tot 14.07.2020 - Pagina 4
Van het seizoen zi Bijgerecht er Venkelsalade met sinaasappel 1 en . Schil 1 sinaasappel tot op het vruchtvlees met pls à een scherp mes en verwijder de partjes van tussen de vliesjes. Vang het sap op en maak er ge de vinaigrette mee: meng het sinaasappelsap met 5 eetl. olijfolie en 1 eetl. mosterd en kruid I met peper en zout. . Snij 2 venkels in fijne reepjes (hou het groen apart voor de afwerking). LF . « Snij 1 nectarine in fijne partjes. . Meng 125 g rucola, de nectarine en de sinaasappel onder de venkelreepjes. md la (x à . Besprenkel met de vinaigrette en werk af met de 2 eetl. pijnboompitten en enkele plukjes la And > 5 — venkelgroen. \ N Be u Lekker met varkensvlees of een kaasschotel. di AR En. ff * AN k © N je 4 er u _4 \ À FR Bijgerecht Pasta met gegrilde venkel * Sni 2 rode uien en2 venkels in hal, 8'0€n apart voor de afı ‘emaantjes (hou het Schiffes, Rits de blaad; werking). Schil 2 Wor telen en snij in * Verdeel de wortelen e ES van 4 takjes tijm. 7 Pakpapier. Besprenke] n de venkel over een bakplaat met tijm, peper en zout. Ze met 3 eetl. olijfolie en kruid met de Á op 180 % ì t 20 min. in de Voorverwarmde oven # # | * Kock intussen 400 8 tagliatelle (kooktijd: zie ve Baar in lichtgezouten water A de * Verhit 1 eetl olijfoli erpakking). Giet af. à An e in een kook, pot en stoof de rode ui SR 1 à 2 min. Doe er 69 08 €n laat 5 min. sudderen, Passata rustica met basilicum bij eu } * Meng de gegrilde groenten on 125 g mi der de pasta en voeg 4 tomatens. nimozzarellabolle tjes toe, Overgiet met de aus en werk af met enkele plukjes venkelgroen. \ es W Lekker met kip, chipolata of witte vis. Waarom seizoensgroenten eten? Pasta, wok of een S Kiest u voor seizoensgroenten en -fruit, dan kiest u voor de meeste smaak en vitamines. hartige venkeltaart … We willen u dan ook inspireren om dagelijks meer groenten en fruit op uw menu te zetten. Want Ontdek alle recepten met elke dag 300 g groenten en 250 g fruit eten, dat is het advies van de Hoge Gezondheidsraad. venkel of Kerkoken Bovendien zijn seizoensgroenten en fruit vaak de betere keuze voor het milieu. colruyt.be/lekke Meer weten over seizoensgroenten en fruit? Surf naar colruyt.be/seizoensgroenten Door te kiezen voor groenten en fruit van het seizoen werken we samen stap voor stap QG stop eer stap san een betere gezondheid en een beter milieu. te winkel in uw streek, kunnen de ‘Omdat we altijd re: zijn dan in deze lol ie eren op de prijzen en promoties in de andere. x, De Korn vertoon van uw Xra-app of kaart komen daar nog bóven op Deh jen in uw Coluyt-winkelnög e prijzen in uw wink kn u Lo wanlelbezoek raadplegen via de co app, op colruytLbe of bij onze Klantendienst ( 345 2345). Zo mi ns ugeenkansen. Æ7 laagste prijzen
Colruyt - Folder van 01.07.2020 tot 14.07.2020 - Pagina 4