Colruyt - Folder van 01.07.2020 tot 14.07.2020 - Pagina 4
Hier is pagina 4 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.07.2020 tot 14.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Van het seizoen
zi
Bijgerecht
er
Venkelsalade met sinaasappel
1
en
.
Schil 1 sinaasappel tot op het vruchtvlees met
pls
à
een scherp mes en verwijder de partjes van
tussen de vliesjes. Vang het sap op en maak er
ge
de vinaigrette mee: meng het sinaasappelsap met
5 eetl. olijfolie en 1 eetl. mosterd en kruid
I
met peper en zout.
.
Snij 2 venkels in fijne reepjes (hou het groen
apart voor de afwerking).
LF
.
«
Snij 1 nectarine in fijne partjes.
.
Meng 125 g rucola, de nectarine en de
sinaasappel onder de venkelreepjes.
md la
(x à
.
Besprenkel met de vinaigrette en werk af met
de
2 eetl. pijnboompitten en enkele plukjes
la
And
>
5
—
venkelgroen.
\
N
Be
u Lekker met varkensvlees of een kaasschotel.
di
AR
En.
ff
*
AN
k
©
N
je
4
er
u
_4
\
À
FR
Bijgerecht
Pasta met gegrilde venkel
* Sni 2 rode uien en2
venkels in hal,
8'0€n apart voor de afı
‘emaantjes (hou het
Schiffes, Rits de blaad;
werking). Schil 2 Wor
telen en snij in
* Verdeel de wortelen e
ES van 4 takjes tijm.
7
Pakpapier. Besprenke]
n de venkel over een bakplaat met
tijm, peper en zout. Ze
met 3 eetl. olijfolie en kruid met de
Á
op 180 %
ì
t 20 min. in de Voorverwarmde oven
#
#
|
* Kock intussen 400 8
tagliatelle
(kooktijd: zie ve
Baar in lichtgezouten water
A
de
* Verhit 1 eetl olijfoli
erpakking). Giet af.
à
An
e in een kook,
pot en stoof de rode ui
SR
1 à 2 min. Doe er 69
08
€n laat 5 min. sudderen,
Passata rustica met basilicum bij
eu
}
* Meng de
gegrilde groenten on
125 g mi
der de pasta en voeg
4
tomatens.
nimozzarellabolle
tjes toe, Overgiet met de
aus en werk af met
enkele plukjes venkelgroen.
\
es
W
Lekker met kip, chipolata of witte vis.
Waarom seizoensgroenten eten?
Pasta, wok of een S
Kiest u voor seizoensgroenten en -fruit, dan kiest u voor de meeste smaak en vitamines.
hartige venkeltaart …
We willen u dan ook inspireren om dagelijks meer groenten en fruit op uw menu te zetten. Want
Ontdek alle recepten met
elke dag 300 g groenten en 250 g fruit eten, dat is het advies van de Hoge Gezondheidsraad.
venkel of
Kerkoken
Bovendien zijn seizoensgroenten en fruit vaak de betere keuze voor het milieu.
colruyt.be/lekke
Meer weten over seizoensgroenten en fruit? Surf naar colruyt.be/seizoensgroenten
Door te kiezen voor groenten en fruit van het seizoen werken we samen stap voor stap
QG stop eer stap
san een betere gezondheid en een beter milieu.
te winkel in uw streek, kunnen de
‘Omdat we altijd re:
zijn dan in deze lol
ie
eren op de prijzen en promoties in de andere.
x, De Korn
vertoon van uw Xra-app of kaart komen daar nog bóven
op Deh
jen in uw Coluyt-winkelnög
e prijzen in uw wink kn u
Lo
wanlelbezoek raadplegen via de
co
app, op colruytLbe of bij onze Klantendienst (
345 2345). Zo mi
ns
ugeenkansen.
Æ7 laagste prijzen