Colruyt - Folder van 01.07.2020 tot 14.07.2020 - Pagina 4




Hier is pagina 4 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.07.2020 tot 14.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Van het seizoen

zi

Bijgerecht

er

Venkelsalade met sinaasappel

1

en

.

Schil 1 sinaasappel tot op het vruchtvlees met

pls

à

een scherp mes en verwijder de partjes van

tussen de vliesjes. Vang het sap op en maak er

ge

de vinaigrette mee: meng het sinaasappelsap met

5 eetl. olijfolie en 1 eetl. mosterd en kruid

I

met peper en zout.

.

Snij 2 venkels in fijne reepjes (hou het groen

apart voor de afwerking).

LF

.

«

Snij 1 nectarine in fijne partjes.

.

Meng 125 g rucola, de nectarine en de

sinaasappel onder de venkelreepjes.

md la

(x à

.

Besprenkel met de vinaigrette en werk af met

de

2 eetl. pijnboompitten en enkele plukjes

la

And

>

5



venkelgroen.

\

N

Be

u Lekker met varkensvlees of een kaasschotel.

di

AR

En.

ff

*

AN

k

©

N

je

4

er

u

_4

\

À

FR

Bijgerecht

Pasta met gegrilde venkel

* Sni 2 rode uien en2

venkels in hal,

8'0€n apart voor de afı

‘emaantjes (hou het

Schiffes, Rits de blaad;

werking). Schil 2 Wor

telen en snij in

* Verdeel de wortelen e

ES van 4 takjes tijm.

7

Pakpapier. Besprenke]

n de venkel over een bakplaat met

tijm, peper en zout. Ze

met 3 eetl. olijfolie en kruid met de

Á

op 180 %

ì

t 20 min. in de Voorverwarmde oven

#

#

|

* Kock intussen 400 8

tagliatelle

(kooktijd: zie ve

Baar in lichtgezouten water

A

de

* Verhit 1 eetl olijfoli

erpakking). Giet af.

à

An

e in een kook,

pot en stoof de rode ui

SR

1 à 2 min. Doe er 69

08

€n laat 5 min. sudderen,

Passata rustica met basilicum bij

eu

}

* Meng de

gegrilde groenten on

125 g mi

der de pasta en voeg

4

tomatens.

nimozzarellabolle

tjes toe, Overgiet met de

aus en werk af met

enkele plukjes venkelgroen.

\

es

W

Lekker met kip, chipolata of witte vis.

Waarom seizoensgroenten eten?

Pasta, wok of een S

Kiest u voor seizoensgroenten en -fruit, dan kiest u voor de meeste smaak en vitamines.

hartige venkeltaart …

We willen u dan ook inspireren om dagelijks meer groenten en fruit op uw menu te zetten. Want

Ontdek alle recepten met

elke dag 300 g groenten en 250 g fruit eten, dat is het advies van de Hoge Gezondheidsraad.

venkel of

Kerkoken

Bovendien zijn seizoensgroenten en fruit vaak de betere keuze voor het milieu.

colruyt.be/lekke

Meer weten over seizoensgroenten en fruit? Surf naar colruyt.be/seizoensgroenten

Door te kiezen voor groenten en fruit van het seizoen werken we samen stap voor stap

QG stop eer stap

san een betere gezondheid en een beter milieu.

te winkel in uw streek, kunnen de

‘Omdat we altijd re:

zijn dan in deze lol

ie

eren op de prijzen en promoties in de andere.

x, De Korn

vertoon van uw Xra-app of kaart komen daar nog bóven

op Deh

jen in uw Coluyt-winkelnög

e prijzen in uw wink kn u

Lo

wanlelbezoek raadplegen via de

co

app, op colruytLbe of bij onze Klantendienst (

345 2345). Zo mi

ns

ugeenkansen.

Æ7 laagste prijzen