Colruyt - Folder van 03.06.2020 tot 16.06.2020 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 03.06.2020 tot 16.06.2020.

Hier is pagina 3 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 03.06.2020 tot 16.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 03.06.2020 tot 16.06.2020 - Pagina 3
Kwaliteit er van bij ons | > en De meerwaarde van Ne à N kalfsvlees Bras Kalfsvlees komt van runderen jonger dan 8 maanden. Het 1 kalfsvlees bij Colruyt is 100 % Belgisch en voldoet aan de KA ijn strenge eisen van het lastenboek. Onze aankoper let bij selectie o.a. op het gewicht en de kleur van het kalfsvlees. en Vakmannen controleren en versnijden het vlees in onze vleesverwerkende centrale. Daarna vertrekt het in gekoelde vrachtwagens naar de winkels. Daar zorgen gediplomeerde beenhouwers ervoor dat alleen de beste stukken in de koeltoog van uw beenhouwerij belanden. Kalfsvlees is doorgaans mager tot zeer mager vlees met een zachte, verfijnde smaak. Het is rijk aan eiwitten # en vitamine B12 en een goede bron van selenium en zink. Kalfsvlees past perfect in klassieke Italiaanse AD bereidingen (ossobuco, saltimbocca) én in de L en moderne keuken (bv. wokgerechten). er Wortelpuree met kalfsvlees I of kleurrijke gratin met kalfsescalope? Ga voor meer inspiratie naar Nd Se er colruyt.be/lekkerkoken 4 Flat CUS * Kalfsmedaillon Kalfskotelet en ette en NIE +150 Bak + 5 min. aan beide kanten. ended BRD * 18,80 «x; Re Rs kas X : 4 fe gek ES) ‘À Ä à (4 CES Fran nees u Kalfskoteletten & ie 5 +300 g Sneden met been. Bak 2 à 3 min. aan beide kanten. 3 ROSE EE Fe l'E ER mie terz 18 €}kg sk Met uw 2E XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.
Colruyt - Folder van 03.06.2020 tot 16.06.2020 - Pagina 3