Colruyt - Folder van 03.06.2020 tot 16.06.2020 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 03.06.2020 tot 16.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Kwaliteit
er
van bij ons
|
>
en
De meerwaarde van
Ne
à
N
kalfsvlees
Bras
Kalfsvlees komt van runderen jonger dan 8 maanden. Het
1
kalfsvlees bij Colruyt is 100 % Belgisch en voldoet aan de
KA
ijn
strenge eisen van het lastenboek. Onze aankoper let bij
selectie o.a. op het gewicht en de kleur van het kalfsvlees.
en
Vakmannen controleren en versnijden het vlees in onze
vleesverwerkende centrale. Daarna vertrekt het in gekoelde
vrachtwagens naar de winkels. Daar zorgen gediplomeerde
beenhouwers ervoor dat alleen de beste stukken in de
koeltoog van uw beenhouwerij belanden.
Kalfsvlees is doorgaans mager tot zeer mager vlees
met een zachte, verfijnde smaak. Het is rijk aan eiwitten
#
en vitamine B12 en een goede bron van selenium en zink.
Kalfsvlees past perfect in klassieke Italiaanse
AD
bereidingen (ossobuco, saltimbocca) én in de
L
en
moderne keuken (bv. wokgerechten).
er
Wortelpuree met kalfsvlees
I
of kleurrijke gratin met
kalfsescalope?
Ga voor meer inspiratie naar
Nd
Se er
colruyt.be/lekkerkoken
4
Flat
CUS
*
Kalfsmedaillon
Kalfskotelet en
ette en NIE
+150
Bak + 5 min. aan beide kanten.
ended
BRD
*
18,80 «x;
Re
Rs
kas
X
: 4
fe
gek
ES)
‘À
Ä
à
(4
CES
Fran
nees
u
Kalfskoteletten
&
ie
5
+300 g
Sneden met been.
Bak 2 à 3 min. aan beide kanten.
3 ROSE EE
Fe
l'E
ER mie
terz
18 €}kg
sk Met uw 2E XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.