Colruyt - Folder van 03.06.2020 tot 16.06.2020 - Pagina 3




Hier is pagina 3 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 03.06.2020 tot 16.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Kwaliteit

er

van bij ons

|

>

en

De meerwaarde van

Ne

à

N

kalfsvlees

Bras

Kalfsvlees komt van runderen jonger dan 8 maanden. Het

1

kalfsvlees bij Colruyt is 100 % Belgisch en voldoet aan de

KA

ijn

strenge eisen van het lastenboek. Onze aankoper let bij

selectie o.a. op het gewicht en de kleur van het kalfsvlees.

en

Vakmannen controleren en versnijden het vlees in onze

vleesverwerkende centrale. Daarna vertrekt het in gekoelde

vrachtwagens naar de winkels. Daar zorgen gediplomeerde

beenhouwers ervoor dat alleen de beste stukken in de

koeltoog van uw beenhouwerij belanden.

Kalfsvlees is doorgaans mager tot zeer mager vlees

met een zachte, verfijnde smaak. Het is rijk aan eiwitten

#

en vitamine B12 en een goede bron van selenium en zink.

Kalfsvlees past perfect in klassieke Italiaanse

AD

bereidingen (ossobuco, saltimbocca) én in de

L

en

moderne keuken (bv. wokgerechten).

er

Wortelpuree met kalfsvlees

I

of kleurrijke gratin met

kalfsescalope?

Ga voor meer inspiratie naar

Nd

Se er

colruyt.be/lekkerkoken

4

Flat

CUS

*

Kalfsmedaillon

Kalfskotelet en

ette en NIE

+150

Bak + 5 min. aan beide kanten.

ended

BRD

*

18,80 «x;

Re

Rs

kas

X

: 4

fe

gek

ES)

‘À

Ä

à

(4

CES

Fran

nees

u

Kalfskoteletten

&

ie

5

+300 g

Sneden met been.

Bak 2 à 3 min. aan beide kanten.

3 ROSE EE

Fe

l'E

ER mie

terz

18 €}kg

sk Met uw 2E XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.