Colruyt - Folder van 03.06.2020 tot 16.06.2020 - Pagina 1
Hier is pagina 1 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 03.06.2020 tot 16.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
[4
11}
"3
ij
LEP LS
4
OE
us
N
Pr
Belgisch rundvlees
in de kijker
D he.
efstuk, rosbief of een burger … Rundvlees is smaakvol en veelzijdig. Kiest u voor
een klassieker, een roerbakgerecht of een stoofpotje? In onze beenhouwerij vindt u
een uitgebreid assortiment rundvlees, altijd voor de laagste prijzen.
Nord
F
bn
4
J
vo
ee
Kdl
Hoofdgerecht
Ingrediënten (à personen)
1 kg gerolde rosbief (beenhouver)
€
EN:
4 broodjes ‘Pane Italiano’ (diepvries)
nr
400 g tapastomaten
x
100 g rucola
150 g groene olijven met basilicum (versmarkt)
N
a
100 g gemarineerde artisjokharten (versmarkt)
ks
N
3 eetl. kaasschilfers voor carpaccio
F
+
1 eetl. boter
7
3 eetl. pijnboompitten
1 eetl. olifolie + enkele druppels voor de afwerking
1 eetl. balsamicocrème
peper
grof zeezout (molen)
Lef
£
Voorbereiding (5 mn)
bn
=
- Snij de artisjokharten in 4.
- Knip de tapastomaten in kleinere trosjes. Schik ze
N
in een ovenschaal en besprenkel ze met 1 eetl.
olijfolie. Kruid met peper en grof zeezout.
= Verwarm de oven voor op 180 °C.
Bereiding (0 min. + aftoekr)
1 Smelt de boter in een pan die in de oven mag.
Bak de rosbief 2 min. aan elke kant op een hoog
Ze
=er
vuur. Kruid met peper en zout en zet + 25 min. in de
sk
voorverwarmde oven.
hr
2 Zet de ovenschaal met de tomaten ook 25 min. in
de oven.
3 Haal de tomaten en het vlees uit de oven. Laat het
a
=}
vlees volledig afkoelen.
& Bak intussen de diepgevroren broodjes af in de
Be.
r
warme oven (baktijd: zie verpakking).
“
ú
3
Pr
5 Verwijder het touw rond het vlees en snij daarna in
>
4
Ll
heel fijne sneetjes.
Eel
7
Afwerking
a
5
È
Se
er
Verdeel de sneetjes rosbief in waaiervorm over
de borden. Werk af met de tapastomaten, de
ik
8
artisjokharten, de rucola, de oude kaasschilfers, de
men
pijnboompitten en de olijven. Kruid met peper en
Na Sr
grof zeezout. Besprenkel nog met wat olijfolie en de
balsamicocrème. Serveer met de broodjes.
©
à
id
1,
D- Dit gerecht is lekker koud en warm.
ge
® Diable Rose
€
4
L A OP. Saint-Mont
Ce
LeFort
Sterk donker bier
>
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
Energie
45 kcal Vezels
Vetten
4625 Ewen
(waanan) veradigdevetzuren 102g Zout
Kooïgreten
3458
(waanan) suikers,
658
20
Geldig van 3/6 tem. 16/6/2020.
sk Met uw 28 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.