Colruyt - Folder van 03.06.2020 tot 16.06.2020 - Pagina 1




Hier is pagina 1 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 03.06.2020 tot 16.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

[4

11}

"3

ij

LEP LS

4

OE

us

N

Pr

Belgisch rundvlees

in de kijker

D he.

efstuk, rosbief of een burger … Rundvlees is smaakvol en veelzijdig. Kiest u voor

een klassieker, een roerbakgerecht of een stoofpotje? In onze beenhouwerij vindt u

een uitgebreid assortiment rundvlees, altijd voor de laagste prijzen.

Nord

F

bn

4

J

vo

ee

Kdl

Hoofdgerecht

Ingrediënten (à personen)

1 kg gerolde rosbief (beenhouver)



EN:

4 broodjes ‘Pane Italiano’ (diepvries)

nr

400 g tapastomaten

x

100 g rucola

150 g groene olijven met basilicum (versmarkt)

N

a

100 g gemarineerde artisjokharten (versmarkt)

ks

N

3 eetl. kaasschilfers voor carpaccio

F

+

1 eetl. boter

7

3 eetl. pijnboompitten

1 eetl. olifolie + enkele druppels voor de afwerking

1 eetl. balsamicocrème

peper

grof zeezout (molen)

Lef

£

Voorbereiding (5 mn)

bn

=

- Snij de artisjokharten in 4.

- Knip de tapastomaten in kleinere trosjes. Schik ze

N

in een ovenschaal en besprenkel ze met 1 eetl.

olijfolie. Kruid met peper en grof zeezout.

= Verwarm de oven voor op 180 °C.

Bereiding (0 min. + aftoekr)

1 Smelt de boter in een pan die in de oven mag.

Bak de rosbief 2 min. aan elke kant op een hoog

Ze

=er

vuur. Kruid met peper en zout en zet + 25 min. in de

sk

voorverwarmde oven.

hr

2 Zet de ovenschaal met de tomaten ook 25 min. in

de oven.

3 Haal de tomaten en het vlees uit de oven. Laat het

a

=}

vlees volledig afkoelen.

& Bak intussen de diepgevroren broodjes af in de

Be.

r

warme oven (baktijd: zie verpakking).



ú

3

Pr

5 Verwijder het touw rond het vlees en snij daarna in

>

4

Ll

heel fijne sneetjes.

Eel

7

Afwerking

a

5

È

Se

er

Verdeel de sneetjes rosbief in waaiervorm over

de borden. Werk af met de tapastomaten, de

ik

8

artisjokharten, de rucola, de oude kaasschilfers, de

men

pijnboompitten en de olijven. Kruid met peper en

Na Sr

grof zeezout. Besprenkel nog met wat olijfolie en de

balsamicocrème. Serveer met de broodjes.

©

à

id

1,

D- Dit gerecht is lekker koud en warm.

ge

® Diable Rose



4

L A OP. Saint-Mont

Ce

LeFort

Sterk donker bier

>

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

Energie

45 kcal Vezels

Vetten

4625 Ewen

(waanan) veradigdevetzuren 102g Zout

Kooïgreten

3458

(waanan) suikers,

658

20

Geldig van 3/6 tem. 16/6/2020.

sk Met uw 28 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.