Colruyt - Folder van 03.06.2020 tot 16.06.2020 - Pagina 1
Hier is pagina 1 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 03.06.2020 tot 16.06.2020.

Hier is pagina 1 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 03.06.2020 tot 16.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 03.06.2020 tot 16.06.2020 - Pagina 1
[4 11} "3 ij LEP LS 4 OE us N Pr Belgisch rundvlees in de kijker D he. efstuk, rosbief of een burger … Rundvlees is smaakvol en veelzijdig. Kiest u voor een klassieker, een roerbakgerecht of een stoofpotje? In onze beenhouwerij vindt u een uitgebreid assortiment rundvlees, altijd voor de laagste prijzen. Nord F bn 4 J vo ee Kdl Hoofdgerecht Ingrediënten (à personen) 1 kg gerolde rosbief (beenhouver) € EN: 4 broodjes ‘Pane Italiano’ (diepvries) nr 400 g tapastomaten x 100 g rucola 150 g groene olijven met basilicum (versmarkt) N a 100 g gemarineerde artisjokharten (versmarkt) ks N 3 eetl. kaasschilfers voor carpaccio F + 1 eetl. boter 7 3 eetl. pijnboompitten 1 eetl. olifolie + enkele druppels voor de afwerking 1 eetl. balsamicocrème peper grof zeezout (molen) Lef £ Voorbereiding (5 mn) bn = - Snij de artisjokharten in 4. - Knip de tapastomaten in kleinere trosjes. Schik ze N in een ovenschaal en besprenkel ze met 1 eetl. olijfolie. Kruid met peper en grof zeezout. = Verwarm de oven voor op 180 °C. Bereiding (0 min. + aftoekr) 1 Smelt de boter in een pan die in de oven mag. Bak de rosbief 2 min. aan elke kant op een hoog Ze =er vuur. Kruid met peper en zout en zet + 25 min. in de sk voorverwarmde oven. hr 2 Zet de ovenschaal met de tomaten ook 25 min. in de oven. 3 Haal de tomaten en het vlees uit de oven. Laat het a =} vlees volledig afkoelen. & Bak intussen de diepgevroren broodjes af in de Be. r warme oven (baktijd: zie verpakking). “ ú 3 Pr 5 Verwijder het touw rond het vlees en snij daarna in > 4 Ll heel fijne sneetjes. Eel 7 Afwerking a 5 È Se er Verdeel de sneetjes rosbief in waaiervorm over de borden. Werk af met de tapastomaten, de ik 8 artisjokharten, de rucola, de oude kaasschilfers, de men pijnboompitten en de olijven. Kruid met peper en Na Sr grof zeezout. Besprenkel nog met wat olijfolie en de balsamicocrème. Serveer met de broodjes. © à id 1, D- Dit gerecht is lekker koud en warm. ge ® Diable Rose € 4 L A OP. Saint-Mont Ce LeFort Sterk donker bier > Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Energie 45 kcal Vezels Vetten 4625 Ewen (waanan) veradigdevetzuren 102g Zout Kooïgreten 3458 (waanan) suikers, 658 20 Geldig van 3/6 tem. 16/6/2020. sk Met uw 28 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.
Colruyt - Folder van 03.06.2020 tot 16.06.2020 - Pagina 1