Colruyt - Folder van 15.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 6




Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 15.12.2021 tot 31.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

S

N

N

RS

ur

N

aa

KN

(A

ki

ee

À

me

>

Je

I

>)

à

5

(8

+

ef

Ke

y

Caf

N

Be

Due

à

h

>

GE

2

©

1

Ll

>

if

S ;

4

,

Fr 1

md

5

Eon

sf

A

#

45 min

E

Zonder

lactose

35 min

1,

7e

s met gnocchi

gebakken EAN

rriesaus

et

inke

en witte

Kruidige

HALL ON

metfalafel

Ingrediënten (@personen)

600 g schelvishaasjes (versmarkt)

2 eetl. boter

Ingrediënten (@ personen)

1 venkel

2,5 dl extra lichte room (7% v6)

340 g falafels (versmarkt)

1 teentje knoflook

1/2 wittekool

500g

2 wortelen

250 g volwaardige rijst

200 g champignonmix met

(versmarkt

aardappelgnocchi

2 preien

2 eetl. olijfolie

kruiden

3 eetl. oljfolie

1/2 groenekool

2 koffiel. komijn

1/2 citroen

2 eet. kerriepoeder

1 rood pepertje

1/2 koffiel. kurkuma

lui

peper en zout

Tui

1 am gember

1/2 blokje groentebouillon

1 teentje knoflook

peper en zout

voorbereiding (15 min)

Voorbereiding (5 min)

- Snij de have wittekool in fijne reepjes.

'

Snij de preien in ringen.



Snij de halve groenekool in reepjes en de wortelen in blokjes.

- Snipper het knoflook en de ui fin.

- Snij de venkel in 2 en verwijder de harde kern. Snij de rest fijn. Hou

Verwijder de pitjes uit het pepertje en snij fijn. Laat de pitjes zitten

het groen opzij voor de afwerking.

als u graag pikant eet.

- Pers de halve citroen.

Snipper het knoflook en de ui fijn.

ö

Rasp de gember.

Bereiding Go min)



Los het bouillonblokje op in 1 dl heet water.

1 Verhit 2 eetl. olijfolie in een grote pan en stoof het knoflook, de ui, de

Bereiding (+20 min)

wittekool en de venkel 5 à 8 min.

2 Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de champignons.

1_Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).

> Meng de champignons met de andere groenten en overgiet met de

Giet af.

toom. Kruid met peper, zout en het kerriepoeder. Voeg het citroensap

2 Maak intussen de pikante saus: verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en

stoof de ui, de gember, het knoflook en het pepertje kort. Bestrooi met

toe. Laat 10 min. sudderen op een zacht vuur.

4 Verwarm de gnocchi (instructies: zie verpakking) en voeg toe aan de

het komijnpoeder en de kurkuma en laat nog 1 min. bakken. Overgiet

groenten.

met de bouillon en kruid met peper en zout.

5 Smelt de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de

> Verhit 1 eetl. olijfolie in een wok en roerbak de prei, de wortelen en

schelvishaasjes 2 à 3 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.

de groenekool 6 min. Voeg de rijst toe.

«Giet er de pikante saus bij en leg er de falafels op. Dek af en laat nog

Afwerking

5 min. opwarmen.

Werk de borden af met het groen van de venkel.

Black Cottage Rosé

Chasing Waves

Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)

_ Marlborough

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

White Blend

Nieuw-Zeeland

Australië

Energie 555 cal Vezek 158

Vetten

Vetten

Energie Siskel Veels 1428

2048 Evil 3608

Martha Sexy Blond

1468 Ein 1508

Barbär

(waarvan) verzadigde vetzuren 88g Zout

168

Sterk blond bier

(waanan) verzadigdevetzuen 238 Zout

18

Sterk blond bier

Koolhydraten

028

Kooïygrten

TAG

(daarvan) suikers

1518

Guaanan) suiers

WIg

Mn comen nam CED