Colruyt - Folder van 15.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 6


Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 15.12.2021 tot 31.12.2021.



Colruyt Folder 15.12.2021

Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 15.12.2021 tot 31.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 15.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 6

S N N RS ur N aa KN (A ki ee À me > Je I >) à 5 (8 + ef Ke y Caf N Be Due à h > GE 2 © 1 Ll > if S ; 4 , Fr 1 md 5 Eon sf A # 45 min E Zonder lactose 35 min 1, 7e s met gnocchi gebakken EAN rriesaus et inke en witte Kruidige HALL ON metfalafel Ingrediënten (@personen) 600 g schelvishaasjes (versmarkt) 2 eetl. boter Ingrediënten (@ personen) 1 venkel 2,5 dl extra lichte room (7% v6) 340 g falafels (versmarkt) 1 teentje knoflook 1/2 wittekool 500g 2 wortelen 250 g volwaardige rijst 200 g champignonmix met (versmarkt aardappelgnocchi 2 preien 2 eetl. olijfolie kruiden 3 eetl. oljfolie 1/2 groenekool 2 koffiel. komijn 1/2 citroen 2 eet. kerriepoeder 1 rood pepertje 1/2 koffiel. kurkuma lui peper en zout Tui 1 am gember 1/2 blokje groentebouillon 1 teentje knoflook peper en zout voorbereiding (15 min) Voorbereiding (5 min) - Snij de have wittekool in fijne reepjes. ' Snij de preien in ringen. ‘ Snij de halve groenekool in reepjes en de wortelen in blokjes. - Snipper het knoflook en de ui fin. - Snij de venkel in 2 en verwijder de harde kern. Snij de rest fijn. Hou Verwijder de pitjes uit het pepertje en snij fijn. Laat de pitjes zitten het groen opzij voor de afwerking. als u graag pikant eet. - Pers de halve citroen. Snipper het knoflook en de ui fijn. ö Rasp de gember. Bereiding Go min) ‘ Los het bouillonblokje op in 1 dl heet water. 1 Verhit 2 eetl. olijfolie in een grote pan en stoof het knoflook, de ui, de Bereiding (+20 min) wittekool en de venkel 5 à 8 min. 2 Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de champignons. 1_Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). > Meng de champignons met de andere groenten en overgiet met de Giet af. toom. Kruid met peper, zout en het kerriepoeder. Voeg het citroensap 2 Maak intussen de pikante saus: verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en stoof de ui, de gember, het knoflook en het pepertje kort. Bestrooi met toe. Laat 10 min. sudderen op een zacht vuur. 4 Verwarm de gnocchi (instructies: zie verpakking) en voeg toe aan de het komijnpoeder en de kurkuma en laat nog 1 min. bakken. Overgiet groenten. met de bouillon en kruid met peper en zout. 5 Smelt de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de > Verhit 1 eetl. olijfolie in een wok en roerbak de prei, de wortelen en schelvishaasjes 2 à 3 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. de groenekool 6 min. Voeg de rijst toe. «Giet er de pikante saus bij en leg er de falafels op. Dek af en laat nog Afwerking 5 min. opwarmen. Werk de borden af met het groen van de venkel. Black Cottage Rosé Chasing Waves Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten) _ Marlborough Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) White Blend Nieuw-Zeeland Australië Energie 555 cal Vezek 158 Vetten Vetten Energie Siskel Veels 1428 2048 Evil 3608 Martha Sexy Blond 1468 Ein 1508 Barbär (waarvan) verzadigde vetzuren 88g Zout 168 Sterk blond bier (waanan) verzadigdevetzuen 238 Zout 18 Sterk blond bier Koolhydraten 028 Kooïygrten TAG (daarvan) suikers 1518 Guaanan) suiers WIg Mn comen nam CED

Colruyt - Folder van 15.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 6