Colruyt - Folder van 15.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 15.12.2021 tot 31.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

A

LE

=

an

Se

à

©

ALTIJD

Du

LEKKER

#

Va,

25

N

I

EEE

Du

à

pe

=

ez

je

Ÿ

S

aa -

=

G

Ir

S

SS

7

S

er

IN!

S

“à

il

Zn,

Dn

"zie

is

4

FA

D

a

à.

?

EN

É

9

£)

LS

+

fe

1

it

2

N

N

4

Fi

ar

he

y

N

Sa

er

%

7

Er

ba.

Be

4

ME

D



2

4

x

De

mnd)

a]

KE

= |

Ingrediënten (@ personen)

4 restaurantsteaks (beenhouwerij)

2 eetl. boter

600 g wortelen

50 g pijnboompitten

1 broccoli

1 eetl. olijfolie

1/2 plantje platte peterselie

nootmuskaat

Ingrediënten @ personen)

500 g gemarineerde scampi's

1 teentje knoflook

1 kg aardappelen

zwarte peper molen)

Jumbo (versmarkt)

2 teentjes knoflook

zout

300 g woknoedels

4 paprikas in verschillende

2 eetl. ketchup

Voorbereiding Qs min)

kleuren

5 eetl olijfolie

- Schil de aardappelen en de wortelen en snij in gelijke stukken.

1/2 limoen

2 eetl. sojasaus

- Verdeel de broccoli in roosjes, schil de steel en snij in staafjes.

3 lente-uitjes

zwarte peper (malen)

zout

- Snipper het knoflook fijn.

2 cm gember

- Hak de peterselie fijn.

Voorbereiding (15 min)

Bereiding 0 min)

- Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij het

1 Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Voeg na

vruchtvlees in blokjes.

10 min. de broccoliroosjes en -staafjes toe. Giet af. Prak fijn en meng er

- Snipper het knoflook en de gember fijn.

1 eetl. boter onder. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

- Snij de lente-uitjes in ringetjes.

2 Kook intussen de wortelen 8 min. in lichtgezouten water. Giet af en

- Laat de woknoedels weken in heet water.

hou apart.

- Pers de halve limoen.

> Verhit de olijfolie in de kookpot van de wortelen en stoof het knoflook

1 min. Voeg de wortelen en de peterselie toe en kruid met peper en zout.

Bereiding (15 min)

1 Verhit de olifoli

in een pan en stoof het knoflook, de gember en de

Hou warm.

4 Rooster de piinboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag,

helft van de lente-uitjes 1 min.

zonder vetstof. Laat uitlekken op keukenpapier.

2 Voeg de paprika toe en roerbak + 7 min.

5 Smelt 1 eetl. boter in dezelfde pan en bak de steaks 2 min. aan elke

5 Doe er de scampi's bj en laat 5 min. meegaren.

kant op een hoog vuur. Kruid met peper en zout. Zet het vuur lager en bak

4 Laat de woknoedels uitlekken en voeg toe aan de pan. Breng op

smaak met het limoensap, de sojasaus en de ketchup. Verwarm nog

verder naar smaak.

2 min. Kruid met peper en zout.

Afwerking

5 Bestrooi met de rest van de lente-uitjes.

Verdeel de kruidenboter over de steaks en geef er de broccolipuree en

de worteltjes bij. Bestrooi met de pijnboompitten.

© Lafazanis Geometria

_ Malagouzia

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

Griekenland

Château La Croix Sainte-Anne

Veten

Enegie 35kl Verds 598

AO. Bordeaux Supérieur

Energie 92 kl Vezek 10,78

eten

Troubadour Magma

146g Emflen 33,48

308

288 Ewillen 4798

038

Amberkleurige tripel IPA

(waanan) verzadigde vetzuren 188 Zout

Kooïydaten

3048

Chimay Tripel

‘(waarvan verzadigde 648 Zout

(esra) verdie verwen

Er:

Guaanan) suiers

828

Blond trappistenbier

(daarvan) suikers

668

FT sum wann ame er.