Colruyt - Folder van 15.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 15.12.2021 tot 31.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
A
LE
=
an
Se
à
©
ALTIJD
Du
LEKKER
#
Va,
25
N
I
EEE
Du
à
pe
=
ez
je
Ÿ
S
aa -
=
G
Ir
S
SS
7
S
er
IN!
S
“à
il
Zn,
Dn
"zie
is
4
FA
D
a
à.
?
EN
É
9
£)
LS
+
fe
1
it
2
N
N
4
Fi
ar
he
y
N
Sa
er
%
7
Er
ba.
Be
4
ME
D
—
2
4
x
De
mnd)
a]
KE
= |
Ingrediënten (@ personen)
4 restaurantsteaks (beenhouwerij)
2 eetl. boter
600 g wortelen
50 g pijnboompitten
1 broccoli
1 eetl. olijfolie
1/2 plantje platte peterselie
nootmuskaat
Ingrediënten @ personen)
500 g gemarineerde scampi's
1 teentje knoflook
1 kg aardappelen
zwarte peper molen)
Jumbo (versmarkt)
2 teentjes knoflook
zout
300 g woknoedels
4 paprikas in verschillende
2 eetl. ketchup
Voorbereiding Qs min)
kleuren
5 eetl olijfolie
- Schil de aardappelen en de wortelen en snij in gelijke stukken.
1/2 limoen
2 eetl. sojasaus
- Verdeel de broccoli in roosjes, schil de steel en snij in staafjes.
3 lente-uitjes
zwarte peper (malen)
zout
- Snipper het knoflook fijn.
2 cm gember
- Hak de peterselie fijn.
Voorbereiding (15 min)
Bereiding 0 min)
- Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij het
1 Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Voeg na
vruchtvlees in blokjes.
10 min. de broccoliroosjes en -staafjes toe. Giet af. Prak fijn en meng er
- Snipper het knoflook en de gember fijn.
1 eetl. boter onder. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
- Snij de lente-uitjes in ringetjes.
2 Kook intussen de wortelen 8 min. in lichtgezouten water. Giet af en
- Laat de woknoedels weken in heet water.
hou apart.
- Pers de halve limoen.
> Verhit de olijfolie in de kookpot van de wortelen en stoof het knoflook
1 min. Voeg de wortelen en de peterselie toe en kruid met peper en zout.
Bereiding (15 min)
1 Verhit de olifoli
in een pan en stoof het knoflook, de gember en de
Hou warm.
4 Rooster de piinboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag,
helft van de lente-uitjes 1 min.
zonder vetstof. Laat uitlekken op keukenpapier.
2 Voeg de paprika toe en roerbak + 7 min.
5 Smelt 1 eetl. boter in dezelfde pan en bak de steaks 2 min. aan elke
5 Doe er de scampi's bj en laat 5 min. meegaren.
kant op een hoog vuur. Kruid met peper en zout. Zet het vuur lager en bak
4 Laat de woknoedels uitlekken en voeg toe aan de pan. Breng op
smaak met het limoensap, de sojasaus en de ketchup. Verwarm nog
verder naar smaak.
2 min. Kruid met peper en zout.
Afwerking
5 Bestrooi met de rest van de lente-uitjes.
Verdeel de kruidenboter over de steaks en geef er de broccolipuree en
de worteltjes bij. Bestrooi met de pijnboompitten.
© Lafazanis Geometria
_ Malagouzia
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
Griekenland
Château La Croix Sainte-Anne
Veten
Enegie 35kl Verds 598
AO. Bordeaux Supérieur
Energie 92 kl Vezek 10,78
eten
Troubadour Magma
146g Emflen 33,48
308
288 Ewillen 4798
038
Amberkleurige tripel IPA
(waanan) verzadigde vetzuren 188 Zout
Kooïydaten
3048
Chimay Tripel
‘(waarvan verzadigde 648 Zout
(esra) verdie verwen
Er:
Guaanan) suiers
828
Blond trappistenbier
(daarvan) suikers
668
FT sum wann ame er.