Colruyt - Folder van 15.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 1




Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 15.12.2021 tot 31.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Op het menu

=

Lekker

Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat

voordelen: u bespaart tijd en u eet tegelijk evenwichtig, ook tijdens

Col D)

ii

de feesten. Ons kookteam zorgt voor voldoende groenten, ze wisselen

N

vlees, vis en veggie af, en gebruiken zoveel mogelijk pure ingrediënten.

ak

MTS Le

En

Bovendien controleren onze voedingsdeskundigen elk recept.

Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap.

}

4

5

Si

or

Es

bi

|

Pe

r

Je

N

5

=

N

5

ef

|

=

Ÿ

>

Le

2

N

1

LEA

Gar

ei

m

LEE

w

es

‚ met spruitjes

1 2

A

ET

Epo.

Gebak

‚ken halloum

Vegetarisch

t de Gy

35 min

50min

3,

40€

en aardap

pelen ui

(& personen)

(15 min. + 50 min. de over)

300 g spruiten

1 teentje knoflook

Verdeel de aardappelen, de spruitjes, de pompoenblokjes en de uien

1 kleine butternutpompoen

500 g halloumi (Oppritische kaas)

over een bakplaat met bakpapier. Meng er 2 eetl. olijfolie, het knoflook

3 takjes verse tijm

5 eetl olijfolie

en de tijmblaadjes onder. Kruid met peper en zout en bak 50 min. in de

800 g aardappelen

zwarte peper (molen)

voorverwarmde oven.

2 rode uien

zout

Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de halloumi aan beide

kanten goudbruin. Doe dat in kleine porties.

(0 min)

Spoel de ongeschilde aardappelen onder koud water en snij in plakken.

Schil de butternutpompoen en verwijder de pitten en draden. Snij in

Serveer de geroosterde groenten met de halloumi.

blokjes van 2 cm.

Snij de spruitjes in 2 en de uien in 8 parten.

Emiliana Adobe Reserva Chardonnay

D.O. Valle de Casablanca - Chili

Snij de halloumi in gelijke stukken.

Snipper het knoflook fin.

Estaminet Refined Lager

Pluk de blaadjes van de takjes tijm.

Pil

Verwarm de oven voor op 180 °C

Voedingswaarde per perscon (op basis van de ingredentenlis)

Energie skal Verdi 118

Veten

3948 Ewiten 3598

(waarvan) verzadigdevetzuren 226 Zout

388

Kooydrten

4978

(waarvan) suikers

668

STEL ST ME ARLON

=

Omdatwe atijdr

zijn dan in deze ol

ie

r.

en op de pen en promis de andere

De kort

vertoon van uw Xa

En

jen in uv Colruyt- winkel nóg lager

ze prijzen in uw winkel kan

winkelbezoek raadplegen via

Eine

de

dt EDR D mal

u geen kansen.

MZ laagste prijzen