Colruyt - Folder van 15.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 1


Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 15.12.2021 tot 31.12.2021.



Colruyt Folder 15.12.2021

Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 15.12.2021 tot 31.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 15.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 1

Op het menu = Lekker Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat voordelen: u bespaart tijd en u eet tegelijk evenwichtig, ook tijdens Col D) ii de feesten. Ons kookteam zorgt voor voldoende groenten, ze wisselen N vlees, vis en veggie af, en gebruiken zoveel mogelijk pure ingrediënten. ak MTS Le En Bovendien controleren onze voedingsdeskundigen elk recept. Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap. } 4 5 Si or Es bi | Pe r Je N 5 = N 5 ef | = Ÿ > Le 2 N 1 LEA Gar ei m LEE w es ‚ met spruitjes 1 2 A ET Epo. Gebak ‚ken halloum Vegetarisch t de Gy 35 min 50min 3, 40€ en aardap pelen ui (& personen) (15 min. + 50 min. de over) 300 g spruiten 1 teentje knoflook Verdeel de aardappelen, de spruitjes, de pompoenblokjes en de uien 1 kleine butternutpompoen 500 g halloumi (Oppritische kaas) over een bakplaat met bakpapier. Meng er 2 eetl. olijfolie, het knoflook 3 takjes verse tijm 5 eetl olijfolie en de tijmblaadjes onder. Kruid met peper en zout en bak 50 min. in de 800 g aardappelen zwarte peper (molen) voorverwarmde oven. 2 rode uien zout Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de halloumi aan beide kanten goudbruin. Doe dat in kleine porties. (0 min) Spoel de ongeschilde aardappelen onder koud water en snij in plakken. Schil de butternutpompoen en verwijder de pitten en draden. Snij in Serveer de geroosterde groenten met de halloumi. blokjes van 2 cm. Snij de spruitjes in 2 en de uien in 8 parten. Emiliana Adobe Reserva Chardonnay D.O. Valle de Casablanca - Chili Snij de halloumi in gelijke stukken. Snipper het knoflook fin. Estaminet Refined Lager Pluk de blaadjes van de takjes tijm. Pil Verwarm de oven voor op 180 °C Voedingswaarde per perscon (op basis van de ingredentenlis) Energie skal Verdi 118 Veten 3948 Ewiten 3598 (waarvan) verzadigdevetzuren 226 Zout 388 Kooydrten 4978 (waarvan) suikers 668 STEL ST ME ARLON = Omdatwe atijdr zijn dan in deze ol ie r. en op de pen en promis de andere De kort vertoon van uw Xa En jen in uv Colruyt- winkel nóg lager ze prijzen in uw winkel kan winkelbezoek raadplegen via Eine de dt EDR D mal u geen kansen. MZ laagste prijzen

Colruyt - Folder van 15.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 1