Spar - Folder van 13.07.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 58
Hier is pagina 58 van 68 pagina's van de Spar folder, geldig van 13.07.2020 tot 31.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Tijd deze zomer?
Bal zewwudee
Het enige wat nodig is om een zuurdesembrood
te bakken is meel, water … en tijd. Zes dagen
ie
Er x
ne
lang voeg je die beetje bij beetje samen en
ae
0
Fe
+
ei
voilà … je zuurdesemstarter is klaar!
u
Pd
Á
or
Se
Fo
TA
Te
Zuurdesemstarter «7
525 g meel (bij voorkeur biologisch)
hs
525 g water (kamertemperatuur)
er
dr
A
me
Ae
5 Ÿ
Pa
TD OM JE BROOD
es <="
LU
Zuurdesembrood «7
af
aar?”
Bewaar
m bij
1 brood + 30 min + rijzen - oven
ÉD
voorkeur in een
glazen pot, in de
koelkast. Voer hem
500 g bloem + extra bloem
ek. Bewaar
150 g zuurdesemstarter
je hem buiten de
250
F
koelkast, voer hem
12g zout
dane
extra:
gietijzeren kookpot ® 20 cm
RTER
EE
de Be u En in een kom
to’
|
IL
Meng 150 g water met
Na een paar
2.
Dek an Ee rijzen tot het deeg
glaze
tot een ho-
in hoeveelheid verdubbeld is.
dagen zullen er
|
IJ
oke papje. Dek af
8
w
Giet dan het deeg over in de ruim
ijkanen
bebloemde gietijzeren pot.
L
ai er gassen kunnen Giéshaipen Laat 24 u
1 nacht rijzen of toch
staan bij normale kamertemperatuu
Als de starter veel bubbeltjes toont en
minstens
ume toeneemt, is h
goed i
's Anderendaags: verwarm
r
Hou er
oven voor op 230°C (hete lucht)
0
en en daarna weer sE
Zet de pot in de oven e
Zodra er een waterige massa ontstaat,
eventueel een ae u elastiek op het
30 min m
|
voeg je 75 g
eel toe. Roer weer goed door,
otje om dat bij te h
Haal het deksel van de pot en bak
bedek en laat weer 24 u st:
nog 20 mi