Spar - Folder van 13.07.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 58




Hier is pagina 58 van 68 pagina's van de Spar folder, geldig van 13.07.2020 tot 31.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Tijd deze zomer?

Bal zewwudee

Het enige wat nodig is om een zuurdesembrood

te bakken is meel, water … en tijd. Zes dagen

ie

Er x

ne

lang voeg je die beetje bij beetje samen en

ae

0

Fe

+

ei

voilà … je zuurdesemstarter is klaar!

u

Pd

Á

or

Se

Fo

TA

Te

Zuurdesemstarter «7

525 g meel (bij voorkeur biologisch)

hs

525 g water (kamertemperatuur)

er

dr

A

me

Ae

5 Ÿ

Pa

TD OM JE BROOD

es <="

LU

Zuurdesembrood «7

af

aar?”

Bewaar

m bij

1 brood + 30 min + rijzen - oven

ÉD

voorkeur in een

glazen pot, in de

koelkast. Voer hem

500 g bloem + extra bloem

ek. Bewaar

150 g zuurdesemstarter

je hem buiten de

250

F

koelkast, voer hem

12g zout

dane

extra:

gietijzeren kookpot ® 20 cm

RTER

EE

de Be u En in een kom

to’

|

IL

Meng 150 g water met

Na een paar

2.

Dek an Ee rijzen tot het deeg

glaze

tot een ho-

in hoeveelheid verdubbeld is.

dagen zullen er

|

IJ

oke papje. Dek af

8

w

Giet dan het deeg over in de ruim

ijkanen

bebloemde gietijzeren pot.

L

ai er gassen kunnen Giéshaipen Laat 24 u

1 nacht rijzen of toch

staan bij normale kamertemperatuu

Als de starter veel bubbeltjes toont en

minstens

ume toeneemt, is h

goed i

's Anderendaags: verwarm

r

Hou er

oven voor op 230°C (hete lucht)

0

en en daarna weer sE

Zet de pot in de oven e

Zodra er een waterige massa ontstaat,

eventueel een ae u elastiek op het

30 min m

|

voeg je 75 g

eel toe. Roer weer goed door,

otje om dat bij te h

Haal het deksel van de pot en bak

bedek en laat weer 24 u st:

nog 20 mi