Spar - Folder van 11.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 12
Hier is pagina 12 van 24 pagina's van de Spar folder, geldig van 11.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
-
Wr
N
Fe
nn
#
Es
EE
pe
É
7
à)
=
we)
ad
x
{
2
hp
de
X
5
\ 3
ar
u
7
ET A
hei
Co
‘à
À
4
ES
mr
“a
fra
—
à
Ossobuco
1
Pel en snij de sjalotten eerst midden-
or en dan in rn ha
uivel
n
Pelen
nippe
ook
a ringetjes.
ersonen + 45 min
Verwarm een Au olijfolie in een
ruime kookpot en voeg de sjalotten
eduivel
pe
1 kg zeeduivel
loo)
Kruid r
en zou
zonder huid
5 NT
Stoof op een laag vuur glazig tot ze
look
zacht zijn
5
140 g Boni tomatenconcantrat
Voeg de ansjovis toe en la:
2 kleine
es
roerend
gsmelten. Roer h
tomatenconcentraat erdoor en laat
35 gBoni FR à uit blik
400 g Bon
Ide t
lus met een scheut
ierblaadjes
balsamicoazijn. Voe,
fijn. Pel de teentjes look en hak ze
espelettepeper
tomaten toe, die je eers
=
fijn. Meng de look met de Ek
gedroogde tijm
handen wat fijngeknepen hebt en
en citroenzeste in de vijz
PR a
tp
bd
Voeg laurier, tijm, zout en espelette
Snij de el, in 4 porties. Krui
ad:
peper naar smaak toe. Laat afge-
met peper en zout. Bak kort aan
CUT à schil vi
roen
ekt 30 min stoven. Verwijder de
beide zijden in olijfolie.
laurierblaadje:
©
s bains
st de vis in de saus en laat verder
s look
ata: bak de bladpeterselie
n dungesneden schil van de citroen
9 Es met gremolata en serveer.
12
df