Spar - Folder van 11.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 12




Hier is pagina 12 van 24 pagina's van de Spar folder, geldig van 11.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

-

Wr

N

Fe

nn

#

Es

EE

pe

É

7

à)

=

we)

ad

x

{

2

hp

de

X

5

\ 3

ar

u

7

ET A

hei

Co

‘à

À

4

ES

mr

“a

fra



à

Ossobuco

1

Pel en snij de sjalotten eerst midden-

or en dan in rn ha

uivel

n

Pelen

nippe

ook

a ringetjes.

ersonen + 45 min

Verwarm een Au olijfolie in een

ruime kookpot en voeg de sjalotten

eduivel

pe

1 kg zeeduivel

loo)

Kruid r

en zou

zonder huid

5 NT

Stoof op een laag vuur glazig tot ze

look

zacht zijn

5

140 g Boni tomatenconcantrat

Voeg de ansjovis toe en la:

2 kleine

es

roerend

gsmelten. Roer h

tomatenconcentraat erdoor en laat

35 gBoni FR à uit blik

400 g Bon

Ide t

lus met een scheut

ierblaadjes

balsamicoazijn. Voe,

fijn. Pel de teentjes look en hak ze

espelettepeper

tomaten toe, die je eers

=

fijn. Meng de look met de Ek

gedroogde tijm

handen wat fijngeknepen hebt en

en citroenzeste in de vijz

PR a

tp

bd

Voeg laurier, tijm, zout en espelette

Snij de el, in 4 porties. Krui

ad:

peper naar smaak toe. Laat afge-

met peper en zout. Bak kort aan

CUT à schil vi

roen

ekt 30 min stoven. Verwijder de

beide zijden in olijfolie.

laurierblaadje:

©

s bains

st de vis in de saus en laat verder

s look

ata: bak de bladpeterselie

n dungesneden schil van de citroen

9 Es met gremolata en serveer.

12

df