Spar - Folder van 11.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 12


Hier is pagina 12 van 24 pagina's van de Spar folder, geldig van 11.10.2020 tot 31.10.2020.



Spar Folder 11.10.2020

Hier is pagina 12 van 24 pagina's van de Spar folder, geldig van 11.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 11.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 12

- Wr N Fe nn # Es EE pe É 7 à) = we) ad x { 2 hp de X 5 \ 3 ar u 7 ET A hei Co ‘à À 4 ES mr “a fra — à Ossobuco 1 Pel en snij de sjalotten eerst midden- or en dan in rn ha uivel n Pelen nippe ook a ringetjes. ersonen + 45 min Verwarm een Au olijfolie in een ruime kookpot en voeg de sjalotten eduivel pe 1 kg zeeduivel loo) Kruid r en zou zonder huid 5 NT Stoof op een laag vuur glazig tot ze look zacht zijn 5 140 g Boni tomatenconcantrat Voeg de ansjovis toe en la: 2 kleine es roerend gsmelten. Roer h tomatenconcentraat erdoor en laat 35 gBoni FR à uit blik 400 g Bon Ide t lus met een scheut ierblaadjes balsamicoazijn. Voe, fijn. Pel de teentjes look en hak ze espelettepeper tomaten toe, die je eers = fijn. Meng de look met de Ek gedroogde tijm handen wat fijngeknepen hebt en en citroenzeste in de vijz PR a tp bd Voeg laurier, tijm, zout en espelette Snij de el, in 4 porties. Krui ad: peper naar smaak toe. Laat afge- met peper en zout. Bak kort aan CUT à schil vi roen ekt 30 min stoven. Verwijder de beide zijden in olijfolie. laurierblaadje: © s bains st de vis in de saus en laat verder s look ata: bak de bladpeterselie n dungesneden schil van de citroen 9 Es met gremolata en serveer. 12 df

Spar - Folder van 11.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 12