Spar - Folder van 16.12.2021 tot 05.01.2022 - Pagina 13
Hier is pagina 13 van 37 pagina's van de Spar folder, geldig van 16.12.2021 tot 05.01.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
-
À
nz)
Enve
fe) lon NE
met
ae
Saus en kervelpuree
2 u OMAN)
ue
Forens
400 g Spar jonge spinazieblaadjes
sjalotjes
Spar boter
4 Boni ansjovisfilets en olie
f
Le
100 mi droge witte win
I kgSparpureeaardappelen
200 ml Boni room
2 bosjes kervel
2 tenen look
PCR TON
melk
1biocitroen
(CS
50 g Spar
EIN ENTE Eu
extra
Boni
ijfolie 0
houten prikker
gra t
+
Nid
Fr
CLS
[m
Fr
2
ni
=‘
7
à
3
Pr
ik
Ó
F
f
\
N
à
Le
EN
N
3
LS
3
=
#
Se
[EL
nsjovisfilets uitlekken op keukenpapier.
11.
Breng de room met de lookplakjes aan de kook en rasp
2
Pelie sfälotjes efvsnipper fijn.
de citroenzeste erover, Laat op een laag vuur inkoken tot
ARS
flinterdunne plakjes
een dikke saus
Schil.de äärdappelen:en.snij in stukken.
pP}
Verhit een klontje boter in een koekenpan en laat de
A
HouWatipluljeskeivel apart emhak de rest van
spinazie erin slinken. Roerbak tot het vocht verdampt is,
de
CERN
8
kruid met peper en zout. Hou warm
Boen de citroen schoon.
5
13.
Zetde tongfilets 15 à 20 min in de oven.
VEUT CCC EU
14.
Breng de citroensaus op smaak met kappertjes en
Pa
Dep detongfilets droogmet.keukenpapier,en DR
Peu NAAR dBA a
ned en 4 klsjalotsnippers:
enhotwarm
Pin
5
KGT
met versgemalen peper, vouw dubbel en steek
15. Giet de aardappelen af. Verwarm de melk. Stamp de
aen
UT
aardappelen fijn en roer de melk en boter erdoor.
Ê
Bestrijk een ovenschaal met boter en strooi de rest van
Kruid met peper en zout en schep de gehakte kervel erdoor.
de sjalot erin: Schik de tongfilets erop en kruid met
16. Verdeel de puree over voorverwarmde borden, schep de
DEMO TE EU UE CUT
spinazie en töngehveloppe erop.
aluminiumfolieen zet opzij
17. Werk af met de saus en serveer.
10. Kook de aardappelen gaar in licht gezouten water.