Okay - Folder van 09.02.2022 tot 22.02.2022 - Pagina 9


Hier is pagina 9 van 20 pagina's van de Okay folder, geldig van 09.02.2022 tot 22.02.2022.



Okay Folder 09.02.2022

Hier is pagina 9 van 20 pagina's van de Okay folder, geldig van 09.02.2022 tot 22.02.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Okay - Folder van 09.02.2022 tot 22.02.2022 - Pagina 9

Le a >. # L": win hak F 4 oo. —. Fee: : Maak de + parelcouscoussalade op 0 f voorhand klaar. Zo hoef je alleen nog de papillot in de oven te zetten. = + ee {6 NU CORE é ze Me elf :: (0 BEB) # 9 A van nee k fi Pap Bakel met p ouscoussal rt B a Ingrediënten (4 personen) 1 bosje peterselie + 4 gemarineerde heekfilets (freshmart) + 400 g pompoenblokjes « 1 sjalot e eetl. + 4 koffiel. boter * 300 g gesneden champignons « 150 g parelcouscous 3. « 200 g groene-aspergepunten + 1 granaatappel + 2 eetl. olijfolie Boni Selection « 1/2 citroen ° peper en zout * grof zeezout gemarineerde heekfilets 2 stuks +250 9 4-33,34.%. korting wordt automatisch Voorbereiding (10 min.) verrekend aan de kassa. s is # - Snij de halve citroen in 4 schijfjes « - Snipper de sjalot en de peterselie fijn …e17,95% - Verwijder het harde uiteinde van de aspergepunten - Snij de granaatappel in 2 en haal de pitjes eruit - Verwarm de oven voor op 180 °C Bereiding (30 min.) Kook de aspergepunten 5 min. onafgedekt in Ichigezetien water. Giet af en spoel onder koud water. kim. Verdeel intussen de pompoenblokjes over een bakplaat met bakpapier. Best Choice Besprenkel met 1 eetl. olijfolie en kruid met peper en zeezout. Zet 20 min in de oven groene- 18,95% Verdeel de sjalot en de aspergepunten over 4 vellen bakpapier. Leg er de aspergepunten vis op en voeg Î koffiel. boter toe. Werk af met een schijfje citroen en wat 200 g 3, 79 peterselie (hou nog een beetje opzij). Kruid met peper en zeezout. Vouw goed dicht en zet 15 min. in de oven Kook intussen de parelcouscous gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie = ‚Grand Frais verpakking). Giet af en besprenkel met 1 eetl. olijfolie Verhit 1 eetl. boter in een pan en bak de champignons goudbruin. Kruid 2020/2021 AOP, Bordeaux met peper en zout Meng de pompoenblokjes, champignons, granaatappelpitten en de rest van > | 75 el de peterselieronder de parelcouscous. Serveer met de papillot. €3,59 Voedingswaarden van het recept (per persoon) En A energie 484 kcal « vetten 23,1 g, waarvan 8,5 g verzadigd + koolhydraten 38,4 g, waarvan 8,7 g suikers « vezels 4,5 g + eimitten 28,3 g + zout 1,6 g is = OKay Ons Vakmanschap-drink je met verstand ie ee a

Okay - Folder van 09.02.2022 tot 22.02.2022 - Pagina 9