Okay - Folder van 09.02.2022 tot 22.02.2022 - Pagina 9
Hier is pagina 9 van 20 pagina's van de Okay folder, geldig van 09.02.2022 tot 22.02.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Le
a
>.
#
L":
win
hak
F
4
oo.
—.
Fee:
:
Maak de
+ parelcouscoussalade op
0
f
voorhand klaar. Zo hoef
je alleen nog de papillot
in de oven te zetten.
=
+
ee
{6
NU
CORE
é
ze
Me
elf
:: (0
BEB)
#
9
A
van nee
k
fi
Pap
Bakel
met p
ouscoussal
rt
B a
Ingrediënten (4 personen)
1 bosje peterselie
+ 4 gemarineerde heekfilets (freshmart)
+ 400 g pompoenblokjes
« 1 sjalot
e eetl. + 4 koffiel. boter
* 300 g gesneden champignons
« 150 g parelcouscous
3.
« 200 g groene-aspergepunten
+ 1 granaatappel
+ 2 eetl. olijfolie
Boni Selection
« 1/2 citroen
° peper en zout
* grof zeezout
gemarineerde heekfilets
2 stuks +250 9
4-33,34.%. korting wordt automatisch
Voorbereiding (10 min.)
verrekend aan de kassa.
s
is
#
- Snij de halve citroen in 4 schijfjes
«
- Snipper de sjalot en de peterselie fijn
…e17,95%
- Verwijder het harde uiteinde van de aspergepunten
- Snij de granaatappel in 2 en haal de pitjes eruit
- Verwarm de oven voor op 180 °C
Bereiding (30 min.)
Kook de aspergepunten 5 min. onafgedekt in Ichigezetien water. Giet af
en spoel onder koud water.
kim.
Verdeel intussen de pompoenblokjes over een bakplaat met bakpapier.
Best Choice
Besprenkel met 1 eetl. olijfolie en kruid met peper en zeezout. Zet 20 min
in de oven
groene-
18,95%
Verdeel de sjalot en de aspergepunten over 4 vellen bakpapier. Leg er de
aspergepunten
vis op en voeg Î koffiel. boter toe. Werk af met een schijfje citroen en wat
200 g
3, 79
peterselie (hou nog een beetje opzij). Kruid met peper en zeezout. Vouw
goed dicht en zet 15 min. in de oven
Kook intussen de parelcouscous gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie
= ‚Grand Frais
verpakking). Giet af en besprenkel met 1 eetl. olijfolie
Verhit 1 eetl. boter in een pan en bak de champignons goudbruin. Kruid
2020/2021
AOP, Bordeaux
met peper en zout
Meng de pompoenblokjes, champignons, granaatappelpitten en de rest van
> |
75 el
de peterselieronder de parelcouscous. Serveer met de papillot.
€3,59
Voedingswaarden van het recept (per persoon)
En
A
energie 484 kcal « vetten 23,1 g, waarvan 8,5 g verzadigd + koolhydraten 38,4 g, waarvan
8,7 g suikers « vezels 4,5 g + eimitten 28,3 g + zout 1,6 g
is
=
OKay
Ons Vakmanschap-drink je met verstand
ie
ee
a