Okay - Folder van 09.02.2022 tot 22.02.2022 - Pagina 9




Hier is pagina 9 van 20 pagina's van de Okay folder, geldig van 09.02.2022 tot 22.02.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Le

a

>.

#

L":

win

hak

F

4

oo.

—.

Fee:

:

Maak de

+ parelcouscoussalade op

0

f

voorhand klaar. Zo hoef

je alleen nog de papillot

in de oven te zetten.

=

+

ee

{6

NU

CORE

é

ze

Me

elf

:: (0

BEB)

#

9

A

van nee

k

fi

Pap

Bakel

met p

ouscoussal

rt

B a

Ingrediënten (4 personen)

1 bosje peterselie

+ 4 gemarineerde heekfilets (freshmart)

+ 400 g pompoenblokjes

« 1 sjalot

e eetl. + 4 koffiel. boter

* 300 g gesneden champignons

« 150 g parelcouscous

3.

« 200 g groene-aspergepunten

+ 1 granaatappel

+ 2 eetl. olijfolie

Boni Selection

« 1/2 citroen

° peper en zout

* grof zeezout

gemarineerde heekfilets

2 stuks +250 9

4-33,34.%. korting wordt automatisch

Voorbereiding (10 min.)

verrekend aan de kassa.

s

is

#

- Snij de halve citroen in 4 schijfjes

«

- Snipper de sjalot en de peterselie fijn

…e17,95%

- Verwijder het harde uiteinde van de aspergepunten

- Snij de granaatappel in 2 en haal de pitjes eruit

- Verwarm de oven voor op 180 °C

Bereiding (30 min.)

Kook de aspergepunten 5 min. onafgedekt in Ichigezetien water. Giet af

en spoel onder koud water.

kim.

Verdeel intussen de pompoenblokjes over een bakplaat met bakpapier.

Best Choice

Besprenkel met 1 eetl. olijfolie en kruid met peper en zeezout. Zet 20 min

in de oven

groene-

18,95%

Verdeel de sjalot en de aspergepunten over 4 vellen bakpapier. Leg er de

aspergepunten

vis op en voeg Î koffiel. boter toe. Werk af met een schijfje citroen en wat

200 g

3, 79

peterselie (hou nog een beetje opzij). Kruid met peper en zeezout. Vouw

goed dicht en zet 15 min. in de oven

Kook intussen de parelcouscous gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie

= ‚Grand Frais

verpakking). Giet af en besprenkel met 1 eetl. olijfolie

Verhit 1 eetl. boter in een pan en bak de champignons goudbruin. Kruid

2020/2021

AOP, Bordeaux

met peper en zout

Meng de pompoenblokjes, champignons, granaatappelpitten en de rest van

> |

75 el

de peterselieronder de parelcouscous. Serveer met de papillot.

€3,59

Voedingswaarden van het recept (per persoon)

En

A

energie 484 kcal « vetten 23,1 g, waarvan 8,5 g verzadigd + koolhydraten 38,4 g, waarvan

8,7 g suikers « vezels 4,5 g + eimitten 28,3 g + zout 1,6 g

is

=

OKay

Ons Vakmanschap-drink je met verstand

ie

ee

a