Okay - Folder van 09.02.2022 tot 22.02.2022 - Pagina 8
Hier is pagina 8 van 20 pagina's van de Okay folder, geldig van 09.02.2022 tot 22.02.2022.

Hier is pagina 8 van 20 pagina's van de Okay folder, geldig van 09.02.2022 tot 22.02.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Okay - Folder van 09.02.2022 tot 22.02.2022 - Pagina 8
/ “ a be EA ait ge EN En =. Maak deze ovenschotel Fe een dag op voorhand klaar. Zo hoef je hem alleen nog in de oven te zetten en de Dac | Uk schnitzels te bakken + a 090] NUTRI-SCORE PAT EE OE € EDE -50% 5 Schnitzel met aardappel- groentesche te 5 Sc tzel van Ingredienten (4 personen) « 5 dl melk » 4 eetl. boter ippengehakt u e 4 schnitzels van kippengehakt (freshmart) 2x#120g + 400 g koolrabi 4 eetl. bloem 25 %a: korting Wordt automatisch e 400 g spaghettigroenten + 2 eetl. paneermeel verrekend aan derkassa. « 500 g aardappelschijfjes (freshmart) + nootmuskaat ui ° peperen zout 1,958 de Voorbereiding (10 min.) * - Schil de koolrabi en sni) in blokjes van + 1em - Snipper de ui fijn Bereiding (20 min. + 20 min. in de oven) as 1 Verwarm de oven voor op 180 °C 2. Smelt 1 eetl. boter in een kookpot (liefst met dikke bodem) en stoof de ui en de Koolrabi} koolrabi 3 à 5 min. Voeg de spaghettigroenten toe en stoof 5 min los > 3. Smelt 2 eetl. boter in een sauspannetje. Roer er de bloem door en laat even 4 59 bakken. Leng geleidelijk al roerend aan met de melk, tot de saus bindt 4 ze Doe de saus bij de groenten en kruid met peper, zout en nootmuskaat. Giet alles in een ovenschaal en schik er de aardappelschijfjes dakpansgewijs op Werk af met peper en bestrooi met het paneermeel. Zet 20 à 30 min. in Montepulciano d'Abruzzo = de oven. Zet de laatste min. even onder de grill Smelt intussen Î eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de D.O.C. 2019 schnitzels zoals aangegeven op de verpakking. Fantini Farnese Abruzzo Italie Voedingswaarden van het recept (per persoon) 75 energie 656 keal « vetten 30,7 g, waarvan 15,8 g verzadigd « koolhydraten 61,9 g, waarvan ns 14,4 g suikers « vezels 6,6 g « eiwitten 29,8 g » rout 3,2 g e4, 49 8 RC A Ön Vakmanschap, drink je met verstand. *
Okay - Folder van 09.02.2022 tot 22.02.2022 - Pagina 8