Okay - Folder van 08.02.2023 tot 21.02.2023 - Pagina 6




Hier is pagina 6 van 22 pagina's van de Okay folder, geldig van 08.02.2023 tot 21.02.2023.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

5

à

à

Ë

J

EN

ET

LE

la

ll

1 |

ir



Ei

My

:

LEN

ha

5

II

NUTRI-: U

8

(OC «0

) AOEB-

Ardens gebraad net wa

ree,

-25 %

witloof en kruidenolie

3

vanaf 2 verpakkingen

Ardens

3

a

Ingredienten (4 personen)

gebraad u

2 sneden

* 500 g Ardens gebraad (vers)

4 witloofstronken

+ 4 el olijfolie

+250g

« 1/2 plantje peterselie

* peper

« 1/3 plantje bieslook

* zout

€12,89,

+ 500 g wortelpuree (vers)

Boni

2

Selection

13

Bereiding (20 min.)

wortelpuree

1

Snij het witloof in de lengte in 2 en verwijder de harde kern

500 g

2

€6,78ng

Smelt de helft van de boter in een pan en bak het witloof 2 min

mooi bruin aan beide kanten. Kruid met peper en zout. Voeg een

€3,39

scheutje water toe en laat nog * 5 min. afgedekt verder garen

Verhit de rest van de boter in een pan en bak het vlees 1 min

Château

aan elke kant op een hoog vuur. Kruid met peper en zout

Zet het vuur lager en laat nog 2 min. verder bakken

Saint-Eugène

Le Barcot

Verwarm intussen de puree zoals aangegeven op de verpakking,

Hak de peterselie grof en snipper het bieslook fijn

2020/2021

A.O.P

Meng met de olijfolie, peper en zout.

Verdeel de puree over de borden, geef er een sneetje gebraad bij

Corbières

en het witloof. Werk af met de kruidenolie.

75 cl

Liever veggie?

Vervang het Ardens

Voedingswaarden van het recept (per

energie 443 kcal « vetten 27,8 g‚ waarvan 8,2 g verzadigd « koolhydraten 13,9 g

gebraad door een

€5,19

waarvan 2,7 g suikers « vezels 5,5 g + eiwitten 31,6 g » zout 3,5 g

kaasburger.

Laagste prijs, laatste

30 dagen: €5,89

Ons vakmanschap drink je met verstand.