Okay - Folder van 08.02.2023 tot 21.02.2023 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 22 pagina's van de Okay folder, geldig van 08.02.2023 tot 21.02.2023.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
5
à
à
Ë
J
EN
ET
LE
la
ll
1 |
ir
’
Ei
My
:
LEN
ha
5
II
NUTRI-: U
8
(OC «0
) AOEB-
Ardens gebraad net wa
ree,
-25 %
witloof en kruidenolie
3
vanaf 2 verpakkingen
Ardens
3
a
Ingredienten (4 personen)
gebraad u
2 sneden
* 500 g Ardens gebraad (vers)
4 witloofstronken
+ 4 el olijfolie
+250g
« 1/2 plantje peterselie
* peper
« 1/3 plantje bieslook
* zout
€12,89,
+ 500 g wortelpuree (vers)
Boni
2
Selection
13
Bereiding (20 min.)
wortelpuree
1
Snij het witloof in de lengte in 2 en verwijder de harde kern
500 g
2
€6,78ng
Smelt de helft van de boter in een pan en bak het witloof 2 min
mooi bruin aan beide kanten. Kruid met peper en zout. Voeg een
€3,39
scheutje water toe en laat nog * 5 min. afgedekt verder garen
Verhit de rest van de boter in een pan en bak het vlees 1 min
Château
aan elke kant op een hoog vuur. Kruid met peper en zout
Zet het vuur lager en laat nog 2 min. verder bakken
Saint-Eugène
Le Barcot
Verwarm intussen de puree zoals aangegeven op de verpakking,
Hak de peterselie grof en snipper het bieslook fijn
2020/2021
A.O.P
Meng met de olijfolie, peper en zout.
Verdeel de puree over de borden, geef er een sneetje gebraad bij
Corbières
en het witloof. Werk af met de kruidenolie.
75 cl
Liever veggie?
Vervang het Ardens
Voedingswaarden van het recept (per
energie 443 kcal « vetten 27,8 g‚ waarvan 8,2 g verzadigd « koolhydraten 13,9 g
gebraad door een
€5,19
waarvan 2,7 g suikers « vezels 5,5 g + eiwitten 31,6 g » zout 3,5 g
kaasburger.
Laagste prijs, laatste
30 dagen: €5,89
Ons vakmanschap drink je met verstand.