Okay - Folder van 29.01.2020 tot 11.02.2020 - Pagina 9
Hier is pagina 9 van 28 pagina's van de Okay folder, geldig van 29.01.2020 tot 11.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
u»
*
æ fe
—
Soon
OO:
EE
Br
Krurdengebraad et châtmpignonrisotto
ie
777
Ingredienten (4 personen)
3
EEG ET
1 kg kruidengebraad (freshmart)
250 g risottorijst
500 g champignons
7,5 dl kippenbouillon (1,5 blokje
400 g champignonmix met kruiden
opgelost in 7,5 dl heet water)
lui
1 dl witte wijn
à
1 teentje knoflook
1,5 eetl. olijfolie
50 g parmezaan (blok)
zwarte peper
3 eetl. boter
zout
Voorbereiding (10 min.)
Kruidengebraad u
5
+1kg
- Verwarm de oven voor op 200 °C
Rasp de parmezaan.
=
Snipper de ui en het knoflook fijn
-_Snij de champignons in schijfjes.
TE EEE TREE DIET U EINE ER
e10,7 Se
Bereiding (20 min. + 45 à 50 min. in de oven)
1
Smelt 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en bak het gebraad aan alle
kanten goudbruin.
==
2
Bestrijk een ovenschaal met 1/2 eetl. olijfolie en leg het gebraad erin.
Zet 45 3 50 min. in de voorverwarmde oven.
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de ui en het knoflook glazig.
Voeg de rijst toe en roerbak 2 min. Overgiet met de wijn en laat volledig
4
verdampen. Giet er 1 pollepel bouillon bij en roer even. Laat afgedekt sudderen
op een zacht vuur tot de bouillon is opgenomen. Voeg dan pas weer bouillon
toe. Herhaal tot alle bouillon op is. Roer niet te veel.
Na 18 à 20 min. is de rijst gaar.
Fresh Mushroom
Smelt 1 eetl. boter in een pan en bak de champignons 5 min. op een hoog
vuur. Kruid met zwarte peper en zout. Voeg toe aan de risotto, maar roer
champignonmix
nog niet.
met kruiden
Meng 1 eetl. boter en de parmezaan onder de risotto.
200g
abri
€12 45he
Snij het gebraad in plakjes.
Mresaure
c2,49
Argento Malbec 2018 ET, Lekker
Mendoza - Argentinië
met
75 el
€5,09
Ons vakmanschap drink je met verstand.
OKay