Okay - Folder van 29.01.2020 tot 11.02.2020 - Pagina 10


Hier is pagina 10 van 28 pagina's van de Okay folder, geldig van 29.01.2020 tot 11.02.2020.



Okay Folder 29.01.2020

Hier is pagina 10 van 28 pagina's van de Okay folder, geldig van 29.01.2020 tot 11.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Okay - Folder van 29.01.2020 tot 11.02.2020 - Pagina 10

ge ER x ni > +" % Pe É © ©) à Kabeljauw met stamppot van prei Ingrediënten (4 personen) 600 g kabeljauwhaasje 1 eidooier (freshmart) 1eetl. mosterd 800 g preiwit op traditionele wijze 1kg aardappelen nootmuskaat Bi — 1 dl melk zwarte peper à... 3 eetl. boter zout en Boni Selection Voorbereiding (15 min.) kabeljauwhaasje - Verwarm de oven op 200 °C. = Schil de aardappelen en snij in stukken. +600g -_Snij de prei in de lengte in 2 en snij in stukken. ensen enen treerd der dense sene eee €27,95ne Bereiding (25 min.) 1 Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af. 2 Smelt intussen 1 eetl. boter in een kookpot en stoof het preiwit 12 min. Kruid met zwarte peper, zout en nootmuskaat. | > 3 A Smelt 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de vis 2 à 3 min. langs elke kant. 4. Stamp de aardappelen fijn en meng er de eidooier, 1 eetl boter en de melk onder. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Meng er de prei en de mosterd onder. | L Domaine de Luzanet 2018 LG.P. Côtes de Gascogne men Ar 75 cl ekker Boni Selection @ 2 met preiwit + statiegeld: € 0,30 t1kg e1,79 €2,89 io Alle voordelen geldig met 22 XTRA Ons vakmanschap drink je met verstand.

Okay - Folder van 29.01.2020 tot 11.02.2020 - Pagina 10