Okay - Folder van 04.12.2019 tot 12.12.2019 - Pagina 15
Hier is pagina 15 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 04.12.2019 tot 12.12.2019.

Hier is pagina 15 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 04.12.2019 tot 12.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Okay - Folder van 04.12.2019 tot 12.12.2019 - Pagina 15
& ph Nas a ER + € 4% JO Nn D er nn, N -25% Robe tetes met romige spinazie vanaf 2 verpakkingen Ingrediënten (4 personen) : 250 g kabeljauwhaasje (freshmart) 1,5 dl culinaire room (20 % V.G.) 150 g zeevruchtencocktail 2 eetl. boter ed 400 g verse spinazie 500 g kroketten 100 gjonge slascheuten 4 bladerdeegpasteitjes . 1eetl. bloem enkele takjes waterkers 1teentje knoflook nootmuskaat Boni Selection 1sjalot peper en zout IJslands kabeljauwhaasje +250 g €25,95 ie Voorbereiding (5 min.) Snipper de sjalot en het knoflook fijn Snij de vis in stukjes ana ann ann RN Boni Selection Bereiding (15 min.) spinazie 1 Smelt de boter in een steelpannetje en bak de sjalot en het knoflook 1 min. Voeg de 400g spinazie toe en laat slinken. 2. Voeg de bloem toe en laat 1 min. meestoven. Roer er de stukjes kabeljauw en de room es onder en laat pruttelen op een zacht vuur. €3,30ng 77 3. Voeg de zeevruchtencocktail toe en laat 2 min. opwarmen. Kruid met nootmuskaat, peper en zout e1,32 4. Warm intussen de pasteitjes op en bak de kroketten (instructies: zie verpakking). 5. Vulde pasteitjes met de vismengeling en werk af met enkele blaadjes % waterkers. Serveer met de kroketten en de jonge slascheuten. vanaf 1 stuk Lekker (a met Jean-Luc Colombo Terroirs du Vent hed mn ‘La Violette’ Viognier 2018 LG.P. Méditerranée DV Foods <13,38n 75 cl artisanale bouchées €7,95 4 stuks 145 g e1,94 Ons vakmanschap drink je met verstand. 15 snel ER | OKay
Okay - Folder van 04.12.2019 tot 12.12.2019 - Pagina 15