Okay - Folder van 04.12.2019 tot 12.12.2019 - Pagina 15




Hier is pagina 15 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 04.12.2019 tot 12.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

&

ph

Nas

a ER

+



4%

JO

Nn D

er nn,

N

-25%

Robe tetes met romige spinazie

vanaf 2 verpakkingen

Ingrediënten (4 personen)

:

250 g kabeljauwhaasje (freshmart)

1,5 dl culinaire room (20 % V.G.)

150 g zeevruchtencocktail

2 eetl. boter

ed

400 g verse spinazie

500 g kroketten

100 gjonge slascheuten

4 bladerdeegpasteitjes

.

1eetl. bloem

enkele takjes waterkers

1teentje knoflook

nootmuskaat

Boni Selection

1sjalot

peper en zout

IJslands kabeljauwhaasje

+250 g

€25,95 ie

Voorbereiding (5 min.)

Snipper de sjalot en het knoflook fijn

Snij de vis in stukjes

ana

ann

ann

RN

Boni Selection

Bereiding (15 min.)

spinazie

1

Smelt de boter in een steelpannetje en bak de sjalot en het knoflook 1 min. Voeg de

400g

spinazie toe en laat slinken.

2. Voeg de bloem toe en laat 1 min. meestoven. Roer er de stukjes kabeljauw en de room

es

onder en laat pruttelen op een zacht vuur.

€3,30ng

77

3. Voeg de zeevruchtencocktail toe en laat 2 min. opwarmen. Kruid met

nootmuskaat, peper en zout

e1,32

4.

Warm intussen de pasteitjes op en bak de kroketten (instructies: zie

verpakking).

5. Vulde pasteitjes met de vismengeling en werk af met enkele blaadjes

%

waterkers. Serveer met de kroketten en de jonge slascheuten.

vanaf 1 stuk

Lekker

(a

met

Jean-Luc Colombo Terroirs du Vent

hed

mn

‘La Violette’ Viognier 2018

LG.P. Méditerranée

DV Foods

<13,38n

75 cl

artisanale bouchées

€7,95

4 stuks 145 g

e1,94

Ons vakmanschap drink je met verstand.

15

snel

ER

|

OKay