Okay - Folder van 04.12.2019 tot 12.12.2019 - Pagina 15
Hier is pagina 15 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 04.12.2019 tot 12.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
&
ph
Nas
a ER
+
€
4%
JO
Nn D
er nn,
N
-25%
Robe tetes met romige spinazie
vanaf 2 verpakkingen
Ingrediënten (4 personen)
:
250 g kabeljauwhaasje (freshmart)
1,5 dl culinaire room (20 % V.G.)
150 g zeevruchtencocktail
2 eetl. boter
ed
400 g verse spinazie
500 g kroketten
100 gjonge slascheuten
4 bladerdeegpasteitjes
.
1eetl. bloem
enkele takjes waterkers
1teentje knoflook
nootmuskaat
Boni Selection
1sjalot
peper en zout
IJslands kabeljauwhaasje
+250 g
€25,95 ie
Voorbereiding (5 min.)
Snipper de sjalot en het knoflook fijn
Snij de vis in stukjes
ana
ann
ann
RN
Boni Selection
Bereiding (15 min.)
spinazie
1
Smelt de boter in een steelpannetje en bak de sjalot en het knoflook 1 min. Voeg de
400g
spinazie toe en laat slinken.
2. Voeg de bloem toe en laat 1 min. meestoven. Roer er de stukjes kabeljauw en de room
es
onder en laat pruttelen op een zacht vuur.
€3,30ng
77
3. Voeg de zeevruchtencocktail toe en laat 2 min. opwarmen. Kruid met
nootmuskaat, peper en zout
e1,32
4.
Warm intussen de pasteitjes op en bak de kroketten (instructies: zie
verpakking).
5. Vulde pasteitjes met de vismengeling en werk af met enkele blaadjes
%
waterkers. Serveer met de kroketten en de jonge slascheuten.
vanaf 1 stuk
Lekker
(a
met
Jean-Luc Colombo Terroirs du Vent
hed
mn
‘La Violette’ Viognier 2018
LG.P. Méditerranée
DV Foods
<13,38n
75 cl
artisanale bouchées
€7,95
4 stuks 145 g
e1,94
Ons vakmanschap drink je met verstand.
15
snel
ER
|
OKay