Okay - Folder van 04.12.2019 tot 12.12.2019 - Pagina 14




Hier is pagina 14 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 04.12.2019 tot 12.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

— a —

-

nn;

F

9

Albe

À

se

$

se

Pe in

Bu

pf

x

AE

© ©

k

LEN

Varkenshaasje in spekjasje en knolselderpuree

yanaf verpakking

zug

400 g aardappelen

Ingrediënten (4 personen)

u

.

1teentje knoflook

ket

500 g varkenshaasje met rozemarijn

1 sjalot

Be

LT

(freshmart)

2dl melk

100 g ontbijtspek

4 eetl. boter

d

600 g knolselder

nootmuskaat

250 g oesterzwammen

peper en zout

Varkenshaasje Il

met rozemarijn

Voorbereiding (15 min.)

+500g

€17,19%e

Schil de knolselder en de aardappelen en snij in stukjes van 2 à 3 cm

Snij de oesterzwammen in grove stukken

5%

Wikkel het ontbijtspek rond het varkenshaasje.

Ba Em

Snipper de sjalot en het knoflook fijn.

veen

Boni Bio

oesterzwammen

Bereiding (25 min.)

SR

250 g

1

Verwarm de oven voor op 200 °C.

2. Kook de knolselder en de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en

Ing

pureer met de melk en 1 eetl. boter. Kruid met peper, zout en nootmuskaat

3. Smelt intussen 2 eetl. boter in een pan en bak het varkenshaasje goudbruin

e2,49

aan alle kanten. Leg in een ovenschaal en laat nog 15 à 20 min. verder

geren in de oven.

4

Smelt 1 eetl. boter in een pan en bak de sjalot en het knoflook 1 min. Voeg

de oesterzwammen toe en roerbak 5 min. Kruid met peper en zout.

5. Snij het vlees in plakken en serveer met de knolselderpuree en de

oesterzwammen.

D

Ontbijtspek

Lard petit déjeuner

Lekker

met

Herta

Chateaala Grobsdel Gillot 2016 ed

gerookt ontbijtspek

100g

A.O.P. Blaye - Cötes de Bordeaux

ss

75 cl

El

€20,90ng

€5,90

€2,09

Ons vakmanschap drink je met verstand.

Ie

Alle voordelen geldig met