Okay - Folder van 04.12.2019 tot 12.12.2019 - Pagina 14
Hier is pagina 14 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 04.12.2019 tot 12.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
— a —
-
nn;
F
9
Albe
À
se
$
se
Pe in
Bu
pf
x
AE
© ©
k
LEN
Varkenshaasje in spekjasje en knolselderpuree
yanaf verpakking
zug
400 g aardappelen
Ingrediënten (4 personen)
u
.
1teentje knoflook
ket
500 g varkenshaasje met rozemarijn
1 sjalot
Be
LT
(freshmart)
2dl melk
100 g ontbijtspek
4 eetl. boter
d
600 g knolselder
nootmuskaat
250 g oesterzwammen
peper en zout
Varkenshaasje Il
met rozemarijn
Voorbereiding (15 min.)
+500g
€17,19%e
Schil de knolselder en de aardappelen en snij in stukjes van 2 à 3 cm
Snij de oesterzwammen in grove stukken
5%
Wikkel het ontbijtspek rond het varkenshaasje.
Ba Em
Snipper de sjalot en het knoflook fijn.
veen
Boni Bio
oesterzwammen
Bereiding (25 min.)
SR
250 g
1
Verwarm de oven voor op 200 °C.
2. Kook de knolselder en de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en
Ing
pureer met de melk en 1 eetl. boter. Kruid met peper, zout en nootmuskaat
3. Smelt intussen 2 eetl. boter in een pan en bak het varkenshaasje goudbruin
e2,49
aan alle kanten. Leg in een ovenschaal en laat nog 15 à 20 min. verder
geren in de oven.
4
Smelt 1 eetl. boter in een pan en bak de sjalot en het knoflook 1 min. Voeg
de oesterzwammen toe en roerbak 5 min. Kruid met peper en zout.
5. Snij het vlees in plakken en serveer met de knolselderpuree en de
oesterzwammen.
D
Ontbijtspek
Lard petit déjeuner
Lekker
met
Herta
Chateaala Grobsdel Gillot 2016 ed
gerookt ontbijtspek
100g
A.O.P. Blaye - Cötes de Bordeaux
ss
75 cl
El
€20,90ng
€5,90
€2,09
Ons vakmanschap drink je met verstand.
Ie
Alle voordelen geldig met