Okay - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 14
Hier is pagina 14 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.

Hier is pagina 14 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Okay - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 14
Een ur, N M N er —_ y ( hiel == hl EN Nr Er ie ij dp \ mr zl A fr f Nr IEN Í à X Pr. à a DH Le NA \ = N A Le U DO: H 4 bes ‘4 met champignonroomsaus en zoete-aardappelkroketten dn Ingrediënten (4 personen) Bereiding (20 min. + 35 min. in de oven) 700 ghertengebraad (freshmart) 1 Verhit 1 eetl. margarine in een pan en bak het hertengebraad goudbruin aan elke kant. 350 g fijnproeverswitloof Kruid met peper en zout. Leg in een ovenschaal en gaar * 35 min. in de voorverwarmde oven. 200 g champignonmix met kruiden 140 g slamix Trio (rucola, veldsla, rode biet) Verhit | eetl. margarine in een pan en bak het witloof 2 à 3 min. op de snijkant. Kruid 420 g voorgebakken ovenkroketten van met peper en zout. Leg met de snijkant naar boven in een ovenschaal. Overgiet met 1dl kalfsfond en zet 15 min. mee in de oven. zoete aardappel (freshmart) 1 dl culinaire room (19 % V.G.) Haal het vlees uit de oven, hou warm en laat * 5 min. rusten onder aluminiumfolie. 3 eetl. vloeibare margarine 4. Bak intussen de zoete-aardappelkroketten zoals aangegeven op de verpakking. 1 eetl. maizena (roux, voor witte sausen) Verhit | eetl. margarine in de pan van het gebraad en bak de champignons 1 à 2 min. op 3 dl kalfsfond (bokaal) een hoog vuur. Voeg de maizena toe en laat even meebakken. Blus met 2 dl fond en roer de braadresten los. Laat 3 à 4 min. inkoken op een zacht vuur. Voeg een scheutje room peper en zout toe en kruid met peper en zout. Voorberei ing (5 min.) Snij het gebraad in fijne plakjes en overgiet met wat champignonsaus. Serveer met de kroketten, het witloof en - Verwarm de oven voor op 180 °C. de slamix. — - Snij het witloof in de lengte in 2en verwijder de harde kern. 5% = Eu vanafverpakk 2 2+1gratis LES The Potato Chef Ze % ZB À Ha voorgebakken ui as pick&mix ovenkroketten sn) le hi # Ter a ie à # van zoete aardappel Château Puyanché 2018 hi du id A.O.P, Francs - 12 stuks 420 g X 0,69 Cötes de Bordeaux & LU: 75 cl 31,29% Okay €10,95 Ba Caen en 27,2 hr 67 8 ver fr ten Sg aout 29 € 533 skoring werde ‘automatisch verekend aan de kassa 27 XTRA
Okay - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 14