Okay - Folder van 30.11.2022 tot 13.12.2022 - Pagina 13


Hier is pagina 13 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 30.11.2022 tot 13.12.2022.



Okay Folder 30.11.2022

Hier is pagina 13 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 30.11.2022 tot 13.12.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Okay - Folder van 30.11.2022 tot 13.12.2022 - Pagina 13

ir N we id | { = * Ka: a 5) ET S Er 4 2 Ne. ER is 3 1 IF N A a a hd er ZEN, re PEN NUTRI-SCORE z zi al Ingrediënten (4 personen) Bereiding (5 min. + 15 min. in de oven) + 600 g kabeljauwhaasje (vers) Verwarm de oven voor op 220 °C. * 20 ovenkroketten (diepvries) Verhit de olijfolie in een pan en bak de groenten 2 à 3 min, kruid met peper en zout. Snij intussen de kabeljauw in 4 gelijke stukken. « 700 g voorgesneden stoofgroenten Bun (prei, courgette, ui, paprika, wortel) Leg de groenten in een grote ovenschaal en schik er de vis tussen. + 1/2 plantje platte peterselie Overgiet met de room en kruid met peper en zout. Verdeel de kroketten over een bakplaat met bakpapier. Zet samen met de ovenschaal « 25 cl volle room (35 % V.G.) « 1el olijfolie 15 min. in de voorverwarmde oven. Draai de kroketten halverwege om. Hak intussen de platte peterselie grof. « peper en zout Serveer de vis met de groenten en de kroketten, Werk af met de platte peterselie. waarden van he f a 3. tien 25 dg holen 25 out 2 waarvan lg iten vere 64 Boni Selection stoofgroenten op Italiaanse wijze Domaine de Luzanet rn 350 g 2021 Fes a 1.G.P. Côtes de Gascogne Be 75cl Boni Selection Nieuw. af kabeljauwhaasje te 4 +600g Laagste prijs katste 30 dagen: €3,75 snel goedkoop > makkelijk BV,

Okay - Folder van 30.11.2022 tot 13.12.2022 - Pagina 13