Okay - Folder van 30.11.2022 tot 13.12.2022 - Pagina 13




Hier is pagina 13 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 30.11.2022 tot 13.12.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ir

N

we

id

| {

=

*

Ka:

a

5)

ET

S

Er

4

2

Ne.

ER

is

3

1

IF

N

A

a

a

hd

er

ZEN,

re PEN

NUTRI-SCORE

z

zi

al

Ingrediënten (4 personen)

Bereiding (5 min. + 15 min. in de oven)

+ 600 g kabeljauwhaasje (vers)

Verwarm de oven voor op 220 °C.

* 20 ovenkroketten (diepvries)

Verhit de olijfolie in een pan en bak de groenten 2 à 3 min, kruid met peper en zout.

Snij intussen de kabeljauw in 4 gelijke stukken.

« 700 g voorgesneden stoofgroenten

Bun

(prei, courgette, ui, paprika, wortel)

Leg de groenten in een grote ovenschaal en schik er de vis tussen.

+ 1/2 plantje platte peterselie

Overgiet met de room en kruid met peper en zout.

Verdeel de kroketten over een bakplaat met bakpapier. Zet samen met de ovenschaal

« 25 cl volle room (35 % V.G.)

« 1el olijfolie

15 min. in de voorverwarmde oven. Draai de kroketten halverwege om.

Hak intussen de platte peterselie grof.

« peper en zout

Serveer de vis met de groenten en de kroketten, Werk af met de platte peterselie.

waarden van he

f

a

3.

tien 25

dg holen 25

out 2

waarvan lg iten vere 64

Boni Selection

stoofgroenten op

Italiaanse wijze

Domaine de Luzanet

rn

350 g

2021

Fes

a

1.G.P. Côtes de Gascogne

Be

75cl

Boni Selection

Nieuw.

af

kabeljauwhaasje

te

4

+600g

Laagste prijs katste 30 dagen: €3,75

snel

goedkoop > makkelijk

BV,