Okay - Folder van 30.11.2022 tot 13.12.2022 - Pagina 13
Hier is pagina 13 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 30.11.2022 tot 13.12.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ir
N
we
id
| {
=
*
Ka:
a
5)
ET
S
Er
4
2
Ne.
ER
is
3
1
IF
N
A
a
a
hd
er
ZEN,
re PEN
NUTRI-SCORE
z
zi
al
Ingrediënten (4 personen)
Bereiding (5 min. + 15 min. in de oven)
+ 600 g kabeljauwhaasje (vers)
Verwarm de oven voor op 220 °C.
* 20 ovenkroketten (diepvries)
Verhit de olijfolie in een pan en bak de groenten 2 à 3 min, kruid met peper en zout.
Snij intussen de kabeljauw in 4 gelijke stukken.
« 700 g voorgesneden stoofgroenten
Bun
(prei, courgette, ui, paprika, wortel)
Leg de groenten in een grote ovenschaal en schik er de vis tussen.
+ 1/2 plantje platte peterselie
Overgiet met de room en kruid met peper en zout.
Verdeel de kroketten over een bakplaat met bakpapier. Zet samen met de ovenschaal
« 25 cl volle room (35 % V.G.)
« 1el olijfolie
15 min. in de voorverwarmde oven. Draai de kroketten halverwege om.
Hak intussen de platte peterselie grof.
« peper en zout
Serveer de vis met de groenten en de kroketten, Werk af met de platte peterselie.
waarden van he
f
a
3.
tien 25
dg holen 25
out 2
waarvan lg iten vere 64
Boni Selection
stoofgroenten op
Italiaanse wijze
Domaine de Luzanet
rn
350 g
2021
Fes
a
1.G.P. Côtes de Gascogne
Be
75cl
Boni Selection
Nieuw.
af
kabeljauwhaasje
te
4
+600g
Laagste prijs katste 30 dagen: €3,75
snel
goedkoop > makkelijk
BV,