Okay - Folder van 01.12.2021 tot 14.12.2021 - Pagina 13




Hier is pagina 13 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 01.12.2021 tot 14.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

+

D

Np

AE

Ar

Me

T

à

x

ns

fl

ee

EN

ni

N

lW

Ee

eo

Il

u.

a

gee

net

Og

dee

4

e-duo |

met waterkers en SOLE

r

"

1

der

NUTRI-SCORE

EN

ne

Br

BED

a

are

ws

©

AN

A

mar

wi

Ingrediënten (4 personen)

Bereiding (30 min.)

1.

+ 600 g kabeljauwhaasje (Freshmart)

Verwarm de oven voor op 180 °C.

* 2 courgettes

Smeltintussen 1 eetl. boter in een kookpot en bak de courgetteblokjes 5 à 10 min. goudbruin.

Legdekabeljauw in een ovenschaal en verdeel er de courgetteblokjes rond.

+ 2 bosjes waterkers

+ teentje knoflook

Verdeel 1 eetl. boter over de vis en kruid met peper en zout. Schuif * 20 min. in de

« 850 g aardappelpuree (freshmart)

voorverwarmde oven.

« 1dllichte room (7 % V.G.)

5;

Warm intussen de puree op (instructies: zie verpakking). Menger 2 eetl. room en de

* Zeetl. boter

fijngesnipperde waterkers onder. Kruid met peper en zout.

+ 1/2 blokje kippenbouillon

Doe de rest van de courgette in de kookpot van de blokjes. Voeg het gepelde teentje knoflook,

« peper en zout

de rest van de room en het verkruimelde bouillonblokje toe. Laat 10 min. sudderen.

7.

Meng er de laatste 2 min. de rest van de waterkers onder en mix tot een gladde puree

(hou 4 takjes opzij voor de afwerking).

8.

Voorbereiding (10 min.)

Verdeel de courgettepuree over de borden, schik er een stuk kabeljauw op samen met

at

- Verdeel de kabeljauw in 4 gelijke stukken

à

de courgetteblokjes.Serveer met de aardappelpuree en werk af met blaadjes waterkers

= Snij l ongeschilde courgettes in blokjes van

Voedingswaarden var

recept (per

he

+1 em ende tweede in grove stukken.

seg ate

sten

Sg maare 99 gvwranigd kosten 23, g waaren

SD grue vere 5lgs wter dS) gezo 2g

= Snipper het knoflook en 1/3 van de waterkers fijn.

-15%

oO

Be pre

Saint-Ve: AO.

ke

“Blason

2018/2019

as À

75e

Boni Selection

Ei

Ee,

kabeljauw haasje

Waterkers LÌ

|

=

+6008

per stuk

d,29

7,9

2,09

=

jl 13: add met verstand:

5

snel goedkoop äkkel

(LCR

ij

Y

N

er