Okay - Folder van 01.12.2021 tot 14.12.2021 - Pagina 12
Hier is pagina 12 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 01.12.2021 tot 14.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
a
E
|
4
He
=
Prem
Wen:
Mi
win
"à
be
\
gi
Be
ko
x
ad
er
à
.
4
EN
Fr
=
dk
Roule vrur
q
1
met pastinaak en kroketten
=
&
Er
OO E75
Ingred
ten (4 personen)
; Bereiding (50 min.)
« 1 roulade van haantje (freshmart)
1. Verdeel l eetl. boter over de roulade, kruid met peper en zout. Bak + 50 min. in de
+ 2 pastinaken
voorverwarmde oven.
+ 500 g champignons
2. Kook intussen de pastinaak * 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en mix tot
« 1 plantje platte peterselie
een gladde puree. Menger de zure room onder en kruid met peper en zout.
+ 2 eetl. zure room
3. Smelt 1 eetl. boter
een kookpot en bak de champignons * 5 min. op een hoog vuur.
* Zeetl. boter
Menger de fijngesnipperde peterselie en de noten onder en breng op smaak met
+ 420 g verse aardappelkroketten (freshmart)
peper en zout.
+ 50 g hazelnoten
4. Bak de kroketten in de oven, airfryer of friteuse (instructies: zie verpakking).
« peper en zout
5. Verdeel de pastinaakpuree in dikke strepen over de borden. Schik er 1 à 2 sneetjes
roulade op en lepel er de champignons over. Serveer met de kroketten.
Voorbereiding (5 min.)
- Hak de platte peterselie en de hazelnoten fijn.
‘Voedingswaarden van het recept (per perso
- Schil de pastinaken en snij in gelijke stukken.
rege 830 hele vetten dg marve IB verdi aon 279 manon
gern ver TA gs amitien SIA 8 sat SAR
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
2de verpak
a
Exclu:
OS
El FB
Ke
_ un,
4
Château cuit de
Be
*
Roulade van haantje
The Potato Chef
Ê
Laborde 2019/2020
verse voorgebakken,
met cognac en rozijnen
a
AO.P. Haut-Médoc
5-25 % korting word: aut
tisch.
aardap pelkroketten.
;
75 el
B 12 stuks 4200
zp
verrekend aan de kassa.
*
a
20,79
eed 2 in
12
‚m vd x met Vents
M
Alte Earl we mi à TER