Okay - Folder van 20.11.2019 tot 03.12.2019 - Pagina 9


Hier is pagina 9 van 30 pagina's van de Okay folder, geldig van 20.11.2019 tot 03.12.2019.



Okay Folder 20.11.2019

Hier is pagina 9 van 30 pagina's van de Okay folder, geldig van 20.11.2019 tot 03.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Okay - Folder van 20.11.2019 tot 03.12.2019 - Pagina 9

8 Ken ur a EXC (Ooi met roodbaarshaasje en garnalen Ingrediënten (4 personen) 5 750 g roodbaarshaasje 800 g aardappelen (freshmart) 1,5 dl room (20 % VG) 1eetl. boter 125 g gepelde grijze garnalen (freshmart) 1eetl. vloeiende bloem 2 preinitten 800 ml visfond (bokaal) 1 à 2 venkelknollen afhankelijk 1kruidentuiltje van de grootte) peper en zout hat 2 wortelen 1 Voorbereiding (15 min.) 1 5 Snij de wortelen, de preiwitten en de venkelknollen in een fijne julienne. Boni sei ection roodbaarshaäsje 5 Bewaar wat groen van de venkel voor de afwerking. Sr e vis in gelijke stukken. +250 g = Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken. €23,99 ng | Bereiding (35 min.) 1. Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af. 2. Smelt intussen de boter in een grote kookpot met dikke bodem en stoof de groenten 5 min. Bestrooi met de bloem en blus met de visfond. Kruid met peper en zout en voeg het kruident je toe. Laat 20 min. pruttelen, op een zacht vuur. Roer regelmatig. Verwij er het kruidentuiltje. 3. Roer er de room onder en voeg de stukken vis toe. Laat nog 5 min. sudderen op een zacht vuur zonder te roeren tot de vis mooi gaar is. Venkel los 4. Serveer de waterzooi met de aardappelen. Werk af met een paar plukjes groen van de venkel en grijze garnalen. e1,79ng Miguel Torres ‘Las Mulas’ 40 Sauvignon Blanc Reserva 2019 D.O. Central Valley Chili 75 cl «7 Bio €6,39 = Ons vakr Inschap drinkje met verstand. OKay I

Okay - Folder van 20.11.2019 tot 03.12.2019 - Pagina 9