Okay - Folder van 20.11.2019 tot 03.12.2019 - Pagina 9




Hier is pagina 9 van 30 pagina's van de Okay folder, geldig van 20.11.2019 tot 03.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

8

Ken

ur

a

EXC

(Ooi met roodbaarshaasje en garnalen

Ingrediënten (4 personen)

5

750 g roodbaarshaasje

800 g aardappelen

(freshmart)

1,5 dl room (20 % VG)

1eetl. boter

125 g gepelde grijze garnalen

(freshmart)

1eetl. vloeiende bloem

2 preinitten

800 ml visfond (bokaal)

1 à 2 venkelknollen afhankelijk

1kruidentuiltje

van de grootte)

peper en zout

hat

2 wortelen

1

Voorbereiding (15 min.)

1

5

Snij de wortelen, de preiwitten en de venkelknollen in een fijne julienne.

Boni sei

ection

roodbaarshaäsje

5

Bewaar wat groen van de venkel voor de afwerking.

Sr

e vis in gelijke stukken.

+250 g

= Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken.

€23,99 ng |

Bereiding (35 min.)

1. Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.

2. Smelt intussen de boter in een grote kookpot met dikke bodem en stoof

de groenten 5 min. Bestrooi met de bloem en blus met de visfond. Kruid

met peper en zout en voeg het kruident

je toe. Laat 20 min. pruttelen,

op een zacht vuur. Roer regelmatig. Verwij

er het kruidentuiltje.

3. Roer er de room onder en voeg de stukken vis toe.

Laat nog 5 min. sudderen op een zacht vuur zonder te

roeren tot de vis mooi gaar is.

Venkel

los

4. Serveer de waterzooi met de aardappelen.

Werk af met een paar plukjes groen van de venkel

en grijze garnalen.

e1,79ng

Miguel Torres ‘Las Mulas’

40

Sauvignon Blanc Reserva 2019

D.O. Central Valley Chili

75 cl

«7

Bio €6,39

=

Ons vakr

Inschap drinkje met verstand.

OKay

I