Okay - Folder van 20.11.2019 tot 03.12.2019 - Pagina 9
Hier is pagina 9 van 30 pagina's van de Okay folder, geldig van 20.11.2019 tot 03.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
8
Ken
ur
a
EXC
(Ooi met roodbaarshaasje en garnalen
Ingrediënten (4 personen)
5
750 g roodbaarshaasje
800 g aardappelen
(freshmart)
1,5 dl room (20 % VG)
1eetl. boter
125 g gepelde grijze garnalen
(freshmart)
1eetl. vloeiende bloem
2 preinitten
800 ml visfond (bokaal)
1 à 2 venkelknollen afhankelijk
1kruidentuiltje
van de grootte)
peper en zout
hat
2 wortelen
1
Voorbereiding (15 min.)
1
5
Snij de wortelen, de preiwitten en de venkelknollen in een fijne julienne.
Boni sei
ection
roodbaarshaäsje
5
Bewaar wat groen van de venkel voor de afwerking.
Sr
e vis in gelijke stukken.
+250 g
= Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken.
€23,99 ng |
Bereiding (35 min.)
1. Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
2. Smelt intussen de boter in een grote kookpot met dikke bodem en stoof
de groenten 5 min. Bestrooi met de bloem en blus met de visfond. Kruid
met peper en zout en voeg het kruident
je toe. Laat 20 min. pruttelen,
op een zacht vuur. Roer regelmatig. Verwij
er het kruidentuiltje.
3. Roer er de room onder en voeg de stukken vis toe.
Laat nog 5 min. sudderen op een zacht vuur zonder te
roeren tot de vis mooi gaar is.
Venkel
los
4. Serveer de waterzooi met de aardappelen.
Werk af met een paar plukjes groen van de venkel
en grijze garnalen.
e1,79ng
Miguel Torres ‘Las Mulas’
40
Sauvignon Blanc Reserva 2019
D.O. Central Valley Chili
75 cl
«7
Bio €6,39
=
Ons vakr
Inschap drinkje met verstand.
OKay
I