Okay - Folder van 20.11.2019 tot 03.12.2019 - Pagina 8




Hier is pagina 8 van 30 pagina's van de Okay folder, geldig van 20.11.2019 tot 03.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ri

55

=]

2

7 à

°#

\

Va

he |

© (QI

\

ra

“le v

Onsaus

ak met champien

sse

%

Ingrediënten (4 personen)

RE"

.

800 g kalkoenenminuutsteak

200 g kropsla met fijne kruiden,

(freshmart)

2,5 dÎroom

PT u

12 sneetjes gezouten spek

2 eetl. boter

(freshmart)

1koffiel. maizena Express

750 g pommes duchesse

(roux, voor witte sausen)

ef

600 g prinsessenbonen

peper en zout

TTV

250 gkastanjechampignons

!

Voorberei

ing (20 min.)

Kalkoenen-

-

Snij de champignons in 4.

minuutsteak LJ

- Verwarmde oven voor op 180 °C.

+500g

11,551,

Bereiding (25 min)

1. Kook de prinsessenbonen 10 à 15 min. onafgedekt gaar in water. Giet af

en spoel onder koud water. Rol de boontjes per 7 ä 8 in een sneetje spek.

Schik in een ovenschaal en kruid met peper en zout. Zet 5 à 8 min. in de

voorverwarmde oven.

2:

Smelt1 eetl. boter in een pan en bak de champignons 4 à 5 mi

goudbruin

op een hoog vuur. Kruid met peper en zout. Bestrooi met de maïzena en blus

met de room. Laat nog even zachtjes al roerend indikken (voeg wat vocht bv.

kippenbouillon toe als de saus te di

Kruid met peper en zout.

ps

3. Smelt 1 eetl. boter in een braadpan en bak de minuutsteaks

+ 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.

4.

Bak de pommes duchesse zoals aangegeven op de verpakking.

Boni Bio

5. Overgiet de kalkoenenminuutsteaks met de

champ

onroomsaus. Serveer met de pommes duchesse,

kastanjechampignons

prinsessenbonen en kropsla.

2508

«6,76%:

El Coto Crianza 2015

c1,69

D.O.C. Rioja

Lekker

met

Spanje

75d €5,49 — /

Al

On:

akmanschap drink je met verstand.

voordelen geldig met Àf XTRA