Okay - Folder van 20.11.2019 tot 03.12.2019 - Pagina 8
Hier is pagina 8 van 30 pagina's van de Okay folder, geldig van 20.11.2019 tot 03.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ri
55
=]
2
7 à
°#
\
Va
he |
© (QI
\
ra
“le v
Onsaus
ak met champien
sse
%
Ingrediënten (4 personen)
RE"
.
800 g kalkoenenminuutsteak
200 g kropsla met fijne kruiden,
(freshmart)
2,5 dÎroom
PT u
12 sneetjes gezouten spek
2 eetl. boter
(freshmart)
1koffiel. maizena Express
750 g pommes duchesse
(roux, voor witte sausen)
ef
600 g prinsessenbonen
peper en zout
TTV
250 gkastanjechampignons
!
Voorberei
ing (20 min.)
Kalkoenen-
-
Snij de champignons in 4.
minuutsteak LJ
- Verwarmde oven voor op 180 °C.
+500g
11,551,
Bereiding (25 min)
1. Kook de prinsessenbonen 10 à 15 min. onafgedekt gaar in water. Giet af
en spoel onder koud water. Rol de boontjes per 7 ä 8 in een sneetje spek.
Schik in een ovenschaal en kruid met peper en zout. Zet 5 à 8 min. in de
voorverwarmde oven.
2:
Smelt1 eetl. boter in een pan en bak de champignons 4 à 5 mi
goudbruin
op een hoog vuur. Kruid met peper en zout. Bestrooi met de maïzena en blus
met de room. Laat nog even zachtjes al roerend indikken (voeg wat vocht bv.
kippenbouillon toe als de saus te di
Kruid met peper en zout.
ps
3. Smelt 1 eetl. boter in een braadpan en bak de minuutsteaks
+ 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
4.
Bak de pommes duchesse zoals aangegeven op de verpakking.
Boni Bio
5. Overgiet de kalkoenenminuutsteaks met de
champ
onroomsaus. Serveer met de pommes duchesse,
kastanjechampignons
prinsessenbonen en kropsla.
2508
«6,76%:
El Coto Crianza 2015
c1,69
D.O.C. Rioja
Lekker
met
Spanje
75d €5,49 — /
Al
On:
akmanschap drink je met verstand.
voordelen geldig met Àf XTRA