Okay - Folder van 18.11.2020 tot 01.12.2020 - Pagina 11




Hier is pagina 11 van 32 pagina's van de Okay folder, geldig van 18.11.2020 tot 01.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

En

PR

En

RS

LN

wei

ki,

Fe

PR

Rr

Zoete-aardappelpuree

met cordon bleu en herfstgroenten

Ingrediënten (4 personen)



4 cordon bleus van kip

2 dl melk

(freshmart)

4 eetl. boter

%

oO

600 gwitloof

2eetl.honing

CRE"

250 gkastanjechampignons

1snuifjetijm (gedroogd)

1kg zoete aardappelen

peper en zout

Voorbereiding (10 min.)

5

Snij het witloof in de lengte in 4 en verwijder de harde kern.

-

Schil de zoete aardappelen en snij in stukken van ongeveer 2 cm.

>

el

Snij de champignons in kwartjes.

Bereiding (30 min)

Cordon bleu van kip LI

+230g

1

Kook de zoete aardappelen 20 min. in lichtgezouten water. Giet af.

Pureer en meng met de melk, en Î eetl. boter. Kruid met peper en zout.

e16,59ng

2

Smelt intussen Î eetl. boter in een pan en stoof het witloof 8 min.

Kruid met peper, zout en tijm.

3.

Verdeel de honing over het witloof en meng goed. Laat even

-

karamelliseren en blus met 1 dl water, laat verder garen tot het

À

vocht is verdampt.

==

4. Smelt 1 eetl. boter in een pan en bak de champignon:

Se

op een hoog vuur. Kruid met peper en zout.

——

5. Smelt 1 eetl. boter in een pan en bak de cordon bleus

Spsarmes!

zoals aangegeven op de verpakking.

Witloof extra

Flandria

Château de Vaugelas

‘Le Prieuré’ 2018

Lekker

€1,99%

AO.P. Corbières

Ì

met

|

75cl

4

«5,09

‘Ons vakmanschap drink je met verstand.

=

van het recept (per pe

amer SOR hed vetten 2 gwenn Ki

veradigdchoothydrten Sg waarvan 9 gers verd 75 ge eten 269 goat 25e

OKay Ki