Okay - Folder van 18.11.2020 tot 01.12.2020 - Pagina 11
Hier is pagina 11 van 32 pagina's van de Okay folder, geldig van 18.11.2020 tot 01.12.2020.

Hier is pagina 11 van 32 pagina's van de Okay folder, geldig van 18.11.2020 tot 01.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Okay - Folder van 18.11.2020 tot 01.12.2020 - Pagina 11
En PR En RS LN wei ki, Fe PR Rr Zoete-aardappelpuree met cordon bleu en herfstgroenten Ingrediënten (4 personen) où 4 cordon bleus van kip 2 dl melk (freshmart) 4 eetl. boter % oO 600 gwitloof 2eetl.honing CRE" 250 gkastanjechampignons 1snuifjetijm (gedroogd) 1kg zoete aardappelen peper en zout Voorbereiding (10 min.) 5 Snij het witloof in de lengte in 4 en verwijder de harde kern. - Schil de zoete aardappelen en snij in stukken van ongeveer 2 cm. > el Snij de champignons in kwartjes. Bereiding (30 min) Cordon bleu van kip LI +230g 1 Kook de zoete aardappelen 20 min. in lichtgezouten water. Giet af. Pureer en meng met de melk, en Î eetl. boter. Kruid met peper en zout. e16,59ng 2 Smelt intussen Î eetl. boter in een pan en stoof het witloof 8 min. Kruid met peper, zout en tijm. 3. Verdeel de honing over het witloof en meng goed. Laat even - karamelliseren en blus met 1 dl water, laat verder garen tot het À vocht is verdampt. == 4. Smelt 1 eetl. boter in een pan en bak de champignon: Se op een hoog vuur. Kruid met peper en zout. —— 5. Smelt 1 eetl. boter in een pan en bak de cordon bleus Spsarmes! zoals aangegeven op de verpakking. Witloof extra Flandria Château de Vaugelas ‘Le Prieuré’ 2018 Lekker €1,99% AO.P. Corbières Ì met | 75cl 4 «5,09 ‘Ons vakmanschap drink je met verstand. = van het recept (per pe amer SOR hed vetten 2 gwenn Ki veradigdchoothydrten Sg waarvan 9 gers verd 75 ge eten 269 goat 25e OKay Ki
Okay - Folder van 18.11.2020 tot 01.12.2020 - Pagina 11