Okay - Folder van 18.11.2020 tot 01.12.2020 - Pagina 11
Hier is pagina 11 van 32 pagina's van de Okay folder, geldig van 18.11.2020 tot 01.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
En
PR
En
RS
LN
wei
ki,
Fe
PR
Rr
Zoete-aardappelpuree
met cordon bleu en herfstgroenten
Ingrediënten (4 personen)
où
4 cordon bleus van kip
2 dl melk
(freshmart)
4 eetl. boter
%
oO
600 gwitloof
2eetl.honing
CRE"
250 gkastanjechampignons
1snuifjetijm (gedroogd)
1kg zoete aardappelen
peper en zout
Voorbereiding (10 min.)
5
Snij het witloof in de lengte in 4 en verwijder de harde kern.
-
Schil de zoete aardappelen en snij in stukken van ongeveer 2 cm.
>
el
Snij de champignons in kwartjes.
Bereiding (30 min)
Cordon bleu van kip LI
+230g
1
Kook de zoete aardappelen 20 min. in lichtgezouten water. Giet af.
Pureer en meng met de melk, en Î eetl. boter. Kruid met peper en zout.
e16,59ng
2
Smelt intussen Î eetl. boter in een pan en stoof het witloof 8 min.
Kruid met peper, zout en tijm.
3.
Verdeel de honing over het witloof en meng goed. Laat even
-
karamelliseren en blus met 1 dl water, laat verder garen tot het
À
vocht is verdampt.
==
4. Smelt 1 eetl. boter in een pan en bak de champignon:
Se
op een hoog vuur. Kruid met peper en zout.
——
5. Smelt 1 eetl. boter in een pan en bak de cordon bleus
Spsarmes!
zoals aangegeven op de verpakking.
Witloof extra
Flandria
Château de Vaugelas
‘Le Prieuré’ 2018
Lekker
€1,99%
AO.P. Corbières
Ì
met
|
75cl
4
«5,09
‘Ons vakmanschap drink je met verstand.
=
van het recept (per pe
amer SOR hed vetten 2 gwenn Ki
veradigdchoothydrten Sg waarvan 9 gers verd 75 ge eten 269 goat 25e
OKay Ki