Okay - Folder van 18.11.2020 tot 01.12.2020 - Pagina 10
Hier is pagina 10 van 32 pagina's van de Okay folder, geldig van 18.11.2020 tot 01.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ai
pi
a
B
Y
>
in
a
Visbroodje a rauw
en kru enmayonai se
Ingrediënten (4 personen)
=
3 gepaneerde scharfilets
1 plantje platte peterselie
ed
met peterselie en citroen
170 g Griekse yoghurt 0 %
(freshmart)
VG.
=
2 tomaten
2 eieren
Ar
250 g rauwkostmix
1 eetl. boter
>
(wittekool en wortel)
2 voorgebakken ciabatta's
200 g babyspin
4 eetl. mayonaise
1 plantje bieslook
peper en zout
Boni Selection
Voorbereiding (10 min.)
gepaneerde scharfilets
-
=
Snipper de verse kruiden fijn
3x+100g
Snij de tomaten in fijne plakjes
Met peterselie en citroen.
Bereiding (15 min)
1,95: -
1. Bak de broodjes af in de oven (instructi
ie verpakking). Laat lichtjes
afkoelen, halveer en
ij open.
2. Kook intussen de eieren 10 min. hard in kokend water. Giet af en
koel af onder koud water. Pel en prak in kleine stukjes met een vork.
3. Meng het eì met de mayonaise, de Griekse yoghurt en de
fijngesnipperde kruiden. Kruid met peper en zout.
4
4. Smelt1 eetl. boterin een pan met antiaanbaklaag en bak de vis
goudbruin aan beide kanten. Haal uit de pan en
n de lengte in 2
5. Besmeer de onderste helft van de ciabatta met de
saus. Schik daarop de gebakken schar, plakjes tomaat
I
de rauwkost en wat spinazie. Sluit het broodje.
6. Serveer het broodje met de rest van de groenten en
en
ES
de kruidenmayonaise.
]
Gourmet Greens
Miguel Torres ‘Las Mulas
ekkep®
Reserva Sauvignon Blanc 2020
babyspinazie
Léa
met
2008
D.O. Central Valley
ng
Chili
75cl
Eos
e1,39
Là
Cru Ti ee
10
‘Voedingswaarden van het reces
era BD3 heal varen 343 g wanen 67 ve
Robien BB 7€ vam WZ ms var Sg stie Dg at 30
‘
à
4
en