Okay - Folder van 18.11.2020 tot 01.12.2020 - Pagina 10




Hier is pagina 10 van 32 pagina's van de Okay folder, geldig van 18.11.2020 tot 01.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ai

pi

a

B

Y

>

in

a

Visbroodje a rauw

en kru enmayonai se

Ingrediënten (4 personen)

=

3 gepaneerde scharfilets

1 plantje platte peterselie

ed

met peterselie en citroen

170 g Griekse yoghurt 0 %

(freshmart)

VG.

=

2 tomaten

2 eieren

Ar

250 g rauwkostmix

1 eetl. boter

>

(wittekool en wortel)

2 voorgebakken ciabatta's

200 g babyspin

4 eetl. mayonaise

1 plantje bieslook

peper en zout

Boni Selection

Voorbereiding (10 min.)

gepaneerde scharfilets

-

=

Snipper de verse kruiden fijn

3x+100g

Snij de tomaten in fijne plakjes

Met peterselie en citroen.

Bereiding (15 min)

1,95: -

1. Bak de broodjes af in de oven (instructi

ie verpakking). Laat lichtjes

afkoelen, halveer en

ij open.

2. Kook intussen de eieren 10 min. hard in kokend water. Giet af en

koel af onder koud water. Pel en prak in kleine stukjes met een vork.

3. Meng het eì met de mayonaise, de Griekse yoghurt en de

fijngesnipperde kruiden. Kruid met peper en zout.

4

4. Smelt1 eetl. boterin een pan met antiaanbaklaag en bak de vis

goudbruin aan beide kanten. Haal uit de pan en

n de lengte in 2

5. Besmeer de onderste helft van de ciabatta met de

saus. Schik daarop de gebakken schar, plakjes tomaat

I

de rauwkost en wat spinazie. Sluit het broodje.

6. Serveer het broodje met de rest van de groenten en

en

ES

de kruidenmayonaise.

]

Gourmet Greens

Miguel Torres ‘Las Mulas

ekkep®

Reserva Sauvignon Blanc 2020

babyspinazie

Léa

met

2008

D.O. Central Valley

ng

Chili

75cl

Eos

e1,39



Cru Ti ee

10

‘Voedingswaarden van het reces

era BD3 heal varen 343 g wanen 67 ve

Robien BB 7€ vam WZ ms var Sg stie Dg at 30



à

4

en