Okay - Folder van 16.11.2022 tot 29.11.2022 - Pagina 11


Hier is pagina 11 van 28 pagina's van de Okay folder, geldig van 16.11.2022 tot 29.11.2022.



Okay Folder 16.11.2022

Hier is pagina 11 van 28 pagina's van de Okay folder, geldig van 16.11.2022 tot 29.11.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Okay - Folder van 16.11.2022 tot 29.11.2022 - Pagina 11

zt er! F = Aue. EE = du > | BT = PA À a are iet “re N #7 3 ar ie has 5 x a * X 7 = | 5 a” „a u JTRI-SCORE a se )) Ne Br La ARE dE À Boni Selection | Ingrediënten (4 personen) | pladijsfilets = = | +300g e2 197 Jlkg | IL + 600 g pladijsfilet (vers) + 8 walnootpitten « 500 g witloof + el mosterd op grootmoeders el) rme nr + 100 g slamix Trio (rucola, wijze Fu, | veldsla, rode biet) + 6 el bloem m Ieuw. * 4 el Griekse yoghurt e 1el citroensap 2el boter * peper =" ° zout + 800 g verse frieten The Potato Chef Bereiding (20 min.) verse frieten Hak de walnootpitten grof. 1kg el, Snij het witloof in de lengte in 2, verwijder de harde kern en snij in reepjes. Doe samen met de sla in een ruime slakom nat -20% Dep de pladijs goed droog, kruid met peper en zout en wentel door UP ACC) de bloem Bak de frietjes goudbruin in een friteuse op 180 °C x da Smelt de boter in een pan en bak de pladijs mooi goudbruin aan Argento elke kant = Chardonnay 2020 5 Meng intussen de Griekse yoghurt met de mosterd en het citroensap Mendoza - Kruid met peper en zout en verdeel over de salade. Bestrooi met de ARGENTS ss Argentinie walnootpitten — 75 cl €6,59 Voedingswaarden van het recept (per persoon) energie 966 kcal « vetten 43,6 g, waarvan 17,9 g verzadigd « koolhydraten 94,5 g, waarvan 4,2 g suikers » vezels 4,4 g ER = eiwitten 46,4 g » zout 1,7 g Li Ons vakmanschap drink je met verstand

Okay - Folder van 16.11.2022 tot 29.11.2022 - Pagina 11