Okay - Folder van 16.11.2022 tot 29.11.2022 - Pagina 11




Hier is pagina 11 van 28 pagina's van de Okay folder, geldig van 16.11.2022 tot 29.11.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

zt

er!

F

=

Aue.

EE

=

du

>

|

BT

=

PA À

a

are

iet

“re

N

#7

3

ar

ie

has

5

x

a

*

X

7

=

|

5

a”

„a

u

JTRI-SCORE

a

se

))

Ne

Br

La

ARE dE À

Boni Selection

|

Ingrediënten (4 personen)

| pladijsfilets

=

=

|

+300g

e2 197 Jlkg

|

IL

+ 600 g pladijsfilet (vers)

+ 8 walnootpitten

« 500 g witloof

+ el mosterd op grootmoeders

el)

rme

nr

+ 100 g slamix Trio (rucola,

wijze

Fu,

|

veldsla, rode biet)

+ 6 el bloem

m

Ieuw.

* 4 el Griekse yoghurt

e 1el citroensap

2el boter

* peper

="

° zout

+ 800 g verse frieten

The Potato Chef

Bereiding (20 min.)

verse frieten

Hak de walnootpitten grof.

1kg

el,

Snij het witloof in de lengte in 2, verwijder de harde kern en snij in

reepjes. Doe samen met de sla in een ruime slakom

nat

-20%

Dep de pladijs goed droog, kruid met peper en zout en wentel door

UP ACC)

de bloem

Bak de frietjes goudbruin in een friteuse op 180 °C

x

da

Smelt de boter in een pan en bak de pladijs mooi goudbruin aan

Argento

elke kant

= Chardonnay 2020 5

Meng intussen de Griekse yoghurt met de mosterd en het citroensap

Mendoza -

Kruid met peper en zout en verdeel over de salade. Bestrooi met de

ARGENTS

ss

Argentinie

walnootpitten



75 cl

€6,59

Voedingswaarden van het recept (per persoon)

energie 966 kcal « vetten 43,6 g, waarvan 17,9 g verzadigd « koolhydraten 94,5 g, waarvan 4,2 g suikers » vezels 4,4 g

ER

=

eiwitten 46,4 g » zout 1,7 g

Li

Ons vakmanschap drink je met verstand