Okay - Folder van 16.11.2022 tot 29.11.2022 - Pagina 11
Hier is pagina 11 van 28 pagina's van de Okay folder, geldig van 16.11.2022 tot 29.11.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
zt
er!
F
=
Aue.
EE
=
du
>
|
BT
=
PA À
a
are
iet
“re
N
#7
3
ar
ie
has
5
x
a
*
X
7
=
|
5
a”
„a
u
JTRI-SCORE
a
se
))
Ne
Br
La
ARE dE À
Boni Selection
|
Ingrediënten (4 personen)
| pladijsfilets
=
=
|
+300g
e2 197 Jlkg
|
IL
+ 600 g pladijsfilet (vers)
+ 8 walnootpitten
« 500 g witloof
+ el mosterd op grootmoeders
el)
rme
nr
+ 100 g slamix Trio (rucola,
wijze
Fu,
|
veldsla, rode biet)
+ 6 el bloem
m
Ieuw.
* 4 el Griekse yoghurt
e 1el citroensap
2el boter
* peper
="
° zout
+ 800 g verse frieten
The Potato Chef
Bereiding (20 min.)
verse frieten
Hak de walnootpitten grof.
1kg
el,
Snij het witloof in de lengte in 2, verwijder de harde kern en snij in
reepjes. Doe samen met de sla in een ruime slakom
nat
-20%
Dep de pladijs goed droog, kruid met peper en zout en wentel door
UP ACC)
de bloem
Bak de frietjes goudbruin in een friteuse op 180 °C
x
da
Smelt de boter in een pan en bak de pladijs mooi goudbruin aan
Argento
elke kant
= Chardonnay 2020 5
Meng intussen de Griekse yoghurt met de mosterd en het citroensap
Mendoza -
Kruid met peper en zout en verdeel over de salade. Bestrooi met de
ARGENTS
ss
Argentinie
walnootpitten
—
75 cl
€6,59
Voedingswaarden van het recept (per persoon)
energie 966 kcal « vetten 43,6 g, waarvan 17,9 g verzadigd « koolhydraten 94,5 g, waarvan 4,2 g suikers » vezels 4,4 g
ER
=
eiwitten 46,4 g » zout 1,7 g
Li
Ons vakmanschap drink je met verstand