Okay - Folder van 16.11.2022 tot 29.11.2022 - Pagina 10
Hier is pagina 10 van 28 pagina's van de Okay folder, geldig van 16.11.2022 tot 29.11.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
®
u
r
a
‘
+
te
ned
ee
=
=
=
kl
ja
-20 (2
Ar
FI
NE a ton
NUTRI-SCORE
EN
73.
OS
Le
EN
4
ogeltegourmet met EE
EP
Pa
net
N) fruitig IE
N
Gevogeltegourmet u)
+450g
À
Ingrediënten (4 personen)
Chipolata’s, merguez,
minikippenburgers, gemarineerde
e 1 gevogeltegourmet (vers)
« 2el hazelnoten
gevogeltebrochettes en kippenlapjes.
« 1 venkel
Voor 2 personen.
h
+ 4 el honing-mosterdvinaigrette
+100 grucola
+ 1el olijfolie
Ton
6,984
+ 1peer
” peper
De
* zout
+ 150 g abdijkaas in sneetjes
RS
« 640 g bakaardappelen met spek
enui
=
: Liever veggie?
BE
£ Vervang de gevogeltegourmet
Ieuw
rj
Bereiding 15 min.)
É door Se = m Veggie.
Patron
Snij de venkel in de lengte in 4, dende be Se en snipper
i
fin.
bakaardappelen
<10,28ng
Rooster de hazelnoten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag
|
met spek en ui
3
zonder vetstof. Laat afkoelen en hak grof.
|
320g
CDs
Snij de ongeschilde peer in de lengte in 4 en daarna in plakjes. Snij
|
Ei
de randjes van de kaas.
-20%
Doe de rucola, de peer en de venkel in een slakom en meng er de
vanaf 2 flessen
vinaigrette onder. Kruid met peper en zout en bestrooi met de
hazelnoten.
Les Hauts Rocs
Vul de gourmetpannetjes met de bakaardappelen en leg er een
2020
sneetje kaas over. Laat bakken tot de kaas gesmolten is.
A.O.P. Côtes
6.
Vet intussen de bakplaat van het gourmetstel in met de olijfolie en
du Rhône
bak het vlees.
75e
Voedingswaarden van het recept (per persoon)
energie 573 kcal» vetten 32,6 g‚ waarvan 10,6 g verzadigd « koolhydraten 31,7 g‚ waarvan 7,4 g suikers « vezels 38 g
eiwitten 36,2g + zout 5g
€4,89
1o Alle voordelen geldig met 2 XTRA
Ons vakmanschap drink je met verstand. *+ statiegeld: € 0,30