Okay - Folder van 03.11.2021 tot 16.11.2021 - Pagina 11




Hier is pagina 11 van 32 pagina's van de Okay folder, geldig van 03.11.2021 tot 16.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

«

en

2

&

557 4

k

Mist

“.

NUTRI-SCORE

ge

1

GI

|

Stoofpotje m met t schelvi

KZ

ij

In

en n.groene linzen

KS

at

4

Ingrediënten (4 personen)

+ 500 g schelvishaasje (freshmart)

+ 400 g tomatenstukjes met

basilicum

* 500 g rapen

+

« 200 g babyspinazie

* 5 dl groentebouillon (1 blokje

LS

“lui

opgelost in 5 dl heet water)

« 1 ciabatta

* 2 eetl. olijfolie

Boni Selection

+ 125 g droge groene linzen

+ 1 eetl. gemalen komijn

=

” peper en zout

schelvishaasje

nee

e21, 951g

Voorbereiding (10 min.)

- Snij de ciabatta in stukken van 1,5 cm

- Schil de rapen en snij in blokjes van 1 cm

Li

- Verwarm de oven voor op 180 °C

4

- Snij elk schelvishaasje in 4

- Snipper de ui fijn

a

dem =: |

>

Bereiding (30 min.)

Boni Selection

e2,3

Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de ui en de rapen 4 min

groene linzen

Kruid met peper.

500 g

c1,19

2. Voeg de linzen toe en overgiet met de groentebouillon en de

-

tomatenstukjes. Meng goed, breng aan de kook en laat + 25 min

.

zachtjes sudderen

Jean-Luc Colombo

Meng de laatste 5 min. de spinazie en de komijn onder de groenten

Terroirs du Vent

Leg er de stukjes vis op, kruid met peper en zout en laat + 10 min

‘La Violette’

afgedekt verder garen

Viognier 2020

Leg de sneetjes ciabatta op een rooster, besprenkel met 1 eetl. olijfolie

en zet 3 min. in de oven

1.G.P. Pays d'Oc

75 cl

Voedingswaarden van het recept (per persoon)

c6,99

energie 520 kcal vetten 9,8 g, waarvan 1,5 g verzadigd « koolhydraten 56,6 g‚ waarvan 11,3 g suikers » vezels 12,3g

eivitten 45 g » zout 3,98

==

E 21

Ons vakmanschap drink je met verstand

1

E



.

OKay

md

»