Okay - Folder van 03.11.2021 tot 16.11.2021 - Pagina 11
Hier is pagina 11 van 32 pagina's van de Okay folder, geldig van 03.11.2021 tot 16.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
«
en
2
&
557 4
k
Mist
“.
NUTRI-SCORE
ge
1
GI
|
Stoofpotje m met t schelvi
KZ
ij
In
en n.groene linzen
KS
at
4
Ingrediënten (4 personen)
+ 500 g schelvishaasje (freshmart)
+ 400 g tomatenstukjes met
basilicum
* 500 g rapen
+
« 200 g babyspinazie
* 5 dl groentebouillon (1 blokje
LS
“lui
opgelost in 5 dl heet water)
« 1 ciabatta
* 2 eetl. olijfolie
Boni Selection
+ 125 g droge groene linzen
+ 1 eetl. gemalen komijn
=
” peper en zout
schelvishaasje
nee
e21, 951g
Voorbereiding (10 min.)
- Snij de ciabatta in stukken van 1,5 cm
- Schil de rapen en snij in blokjes van 1 cm
Li
- Verwarm de oven voor op 180 °C
4
- Snij elk schelvishaasje in 4
- Snipper de ui fijn
a
dem =: |
>
Bereiding (30 min.)
Boni Selection
e2,3
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de ui en de rapen 4 min
groene linzen
Kruid met peper.
500 g
c1,19
2. Voeg de linzen toe en overgiet met de groentebouillon en de
-
tomatenstukjes. Meng goed, breng aan de kook en laat + 25 min
.
zachtjes sudderen
Jean-Luc Colombo
Meng de laatste 5 min. de spinazie en de komijn onder de groenten
Terroirs du Vent
Leg er de stukjes vis op, kruid met peper en zout en laat + 10 min
‘La Violette’
afgedekt verder garen
Viognier 2020
Leg de sneetjes ciabatta op een rooster, besprenkel met 1 eetl. olijfolie
en zet 3 min. in de oven
1.G.P. Pays d'Oc
75 cl
Voedingswaarden van het recept (per persoon)
c6,99
energie 520 kcal vetten 9,8 g, waarvan 1,5 g verzadigd « koolhydraten 56,6 g‚ waarvan 11,3 g suikers » vezels 12,3g
eivitten 45 g » zout 3,98
==
E 21
Ons vakmanschap drink je met verstand
1
E
“
.
OKay
md
»