Okay - Folder van 03.11.2021 tot 16.11.2021 - Pagina 10




Hier is pagina 10 van 32 pagina's van de Okay folder, geldig van 03.11.2021 tot 16.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

eu

2

S

+

ß

E

5

we.

j

ar

>

NUTRI-SCORE

EN

DA

(OIS

a

LE

j

à

4

Ribeye met fr

N

\

©

(N

en fruit

2

g.witloo

eg

-20 %

Ingredienten (4 personen)

Detd

+ 600 g ribeye (freshmart)

+ 600 g verse Belgische frieten

« 4 stronken witloof

(freshmart)

* 50 g rucola

* 1eetl. olijfolie

RE

ki

.1 conferencepeer

+ 1eetl. citroensap

&

+ Î passievrucht

* peper en zout

+ 3 eetl. zure room

Urugiayoapse

ribeye

+3008 €35, I

Voorbereiding (10 min.)

Eier 4

- Hak de rucola grof.

- Snij het witloof in de lengte in 2, verwijder de kern en snipper fijn

PERES eeen

- Snij de ongeschilde peer in de lengte in 4, verwijder het klokhuis en snij in

NEE

dunne plakjes

IF

à

x

- Besprenkel de peer en het witloof met het citroensap.

vo

ê

- Snij de passievrucht in 2 en lepel er het vruchtvlees uit. Duw door een

Mr

Ang

vr

fijne zeef en vang het sap op.

nn

Bereiding (15 min.)

Mydibel

Belgische frieten

1

Doe de rucola, het witloof en de peer in een serveerschaal

kg

el

99

25

Meng de zure room, het passievruchtensap, peper en zout onder de salade

Kruid het vlees met peper en zout. Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en

bak goudbruin aan elke kant. Bak verder naar smaak. Haal uit de pan en laat

5 min. rusten onder aluminiumfolie.

Calabria 1.G.T.



Bak de frietjes in de friteuse op 180 °C (baktijd: zie verpakking)

‘Calabrise’ 2019

Laat uitlekken op keukenpapier en kruid met zout

Ippolito 1845

Giet 1,5 dl water in de pan van het vlees en schraap de braadresten los

Calabria - Italië

met een houten lepel. Laat 2 min. inkoken

73:cl®

Voedingswaarden van het recept (per persoon)

energie 890 kcal « vetten 47,8 g‚ waarvan 18,5 g verzadigd » koolhydraten 66,6 g, waarvan 6,4 g suikers « vezels 2,7g

Q

eiwitten 46,9 g+ zout 2,7g

€ö,

10 Ons vakmanschap drink jé met verstand