Okay - Folder van 03.11.2021 tot 16.11.2021 - Pagina 10
![](https://vm-folders.ams3.digitaloceanspaces.com/folders/20419/pages/full-10.jpg)
Hier is pagina 10 van 32 pagina's van de Okay folder, geldig van 03.11.2021 tot 16.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
eu
2
S
+
ß
E
5
we.
j
ar
>
NUTRI-SCORE
EN
DA
(OIS
a
LE
j
à
4
Ribeye met fr
N
\
©
(N
en fruit
2
g.witloo
eg
-20 %
Ingredienten (4 personen)
Detd
+ 600 g ribeye (freshmart)
+ 600 g verse Belgische frieten
« 4 stronken witloof
(freshmart)
* 50 g rucola
* 1eetl. olijfolie
RE
ki
.1 conferencepeer
+ 1eetl. citroensap
&
+ Î passievrucht
* peper en zout
+ 3 eetl. zure room
Urugiayoapse
ribeye
+3008 €35, I
Voorbereiding (10 min.)
Eier 4
- Hak de rucola grof.
- Snij het witloof in de lengte in 2, verwijder de kern en snipper fijn
PERES eeen
- Snij de ongeschilde peer in de lengte in 4, verwijder het klokhuis en snij in
NEE
dunne plakjes
IF
à
x
- Besprenkel de peer en het witloof met het citroensap.
vo
ê
- Snij de passievrucht in 2 en lepel er het vruchtvlees uit. Duw door een
Mr
Ang
vr
fijne zeef en vang het sap op.
nn
Bereiding (15 min.)
Mydibel
Belgische frieten
1
Doe de rucola, het witloof en de peer in een serveerschaal
kg
el
99
25
Meng de zure room, het passievruchtensap, peper en zout onder de salade
Kruid het vlees met peper en zout. Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en
bak goudbruin aan elke kant. Bak verder naar smaak. Haal uit de pan en laat
5 min. rusten onder aluminiumfolie.
Calabria 1.G.T.
“
Bak de frietjes in de friteuse op 180 °C (baktijd: zie verpakking)
‘Calabrise’ 2019
Laat uitlekken op keukenpapier en kruid met zout
Ippolito 1845
Giet 1,5 dl water in de pan van het vlees en schraap de braadresten los
Calabria - Italië
met een houten lepel. Laat 2 min. inkoken
73:cl®
Voedingswaarden van het recept (per persoon)
energie 890 kcal « vetten 47,8 g‚ waarvan 18,5 g verzadigd » koolhydraten 66,6 g, waarvan 6,4 g suikers « vezels 2,7g
Q
eiwitten 46,9 g+ zout 2,7g
€ö,
10 Ons vakmanschap drink jé met verstand