Okay - Folder van 03.11.2021 tot 16.11.2021 - Pagina 10


Hier is pagina 10 van 32 pagina's van de Okay folder, geldig van 03.11.2021 tot 16.11.2021.



Okay Folder 03.11.2021

Hier is pagina 10 van 32 pagina's van de Okay folder, geldig van 03.11.2021 tot 16.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Okay - Folder van 03.11.2021 tot 16.11.2021 - Pagina 10

eu 2 S + ß E 5 we. j ar > NUTRI-SCORE EN DA (OIS a LE j à 4 Ribeye met fr N \ © (N en fruit 2 g.witloo eg -20 % Ingredienten (4 personen) Detd + 600 g ribeye (freshmart) + 600 g verse Belgische frieten « 4 stronken witloof (freshmart) * 50 g rucola * 1eetl. olijfolie RE ki .1 conferencepeer + 1eetl. citroensap & + Î passievrucht * peper en zout + 3 eetl. zure room Urugiayoapse ribeye +3008 €35, I Voorbereiding (10 min.) Eier 4 - Hak de rucola grof. - Snij het witloof in de lengte in 2, verwijder de kern en snipper fijn PERES eeen - Snij de ongeschilde peer in de lengte in 4, verwijder het klokhuis en snij in NEE dunne plakjes IF à x - Besprenkel de peer en het witloof met het citroensap. vo ê - Snij de passievrucht in 2 en lepel er het vruchtvlees uit. Duw door een Mr Ang vr fijne zeef en vang het sap op. nn Bereiding (15 min.) Mydibel Belgische frieten 1 Doe de rucola, het witloof en de peer in een serveerschaal kg el 99 25 Meng de zure room, het passievruchtensap, peper en zout onder de salade Kruid het vlees met peper en zout. Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak goudbruin aan elke kant. Bak verder naar smaak. Haal uit de pan en laat 5 min. rusten onder aluminiumfolie. Calabria 1.G.T. “ Bak de frietjes in de friteuse op 180 °C (baktijd: zie verpakking) ‘Calabrise’ 2019 Laat uitlekken op keukenpapier en kruid met zout Ippolito 1845 Giet 1,5 dl water in de pan van het vlees en schraap de braadresten los Calabria - Italië met een houten lepel. Laat 2 min. inkoken 73:cl® Voedingswaarden van het recept (per persoon) energie 890 kcal « vetten 47,8 g‚ waarvan 18,5 g verzadigd » koolhydraten 66,6 g, waarvan 6,4 g suikers « vezels 2,7g Q eiwitten 46,9 g+ zout 2,7g €ö, 10 Ons vakmanschap drink jé met verstand

Okay - Folder van 03.11.2021 tot 16.11.2021 - Pagina 10