Okay - Folder van 21.10.2020 tot 03.11.2020 - Pagina 9
Hier is pagina 9 van 28 pagina's van de Okay folder, geldig van 21.10.2020 tot 03.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
17
am...
5
AN
ZA
7,
5
EN
Gif.
[TA
nn
°
NUTRI-SCORE
—
EB
Ol ©:
Kruidengebraad met
butternutpuree en geroosterde spruitjes
Ingrediënten (4 personen)
-20%
.
2 dl melk
1 kg kruidengebraad
>
zur 1verpakking
(freshmart)
1 eetl. boter
400 g spruiten
1 eetl. honing
Pan
1 butternutpompoen
2 eetl. balsamicocrème
600 g aardappelen
2 eetl. olijfolie
2 rode uien
peper en zout
ar
ngst
PA
Voorbereiding (15 min.)
Un:
Schil de aardappelen en snij in stukken.
Snij de butternut in de lengte in 2 en verwijder de pitten en de draden.
Schilde ene helft en snij in blokjes. Snij de andere (ongeschilde) helft in
partjes.
Kruidengebraad u
Snij de rode uien in lange repen. Kuis de spruiten en halveer.
{kg
Verwarm de oven voor op 180 °C.
e11,331rg
Bereiding (15 min.+ 45 min. in de oven)
Leg het gebraad in een ovenschaal en zet 45 min. in de oven.
Schik intussen de butternutpartjes en de spruiten op een bakplaat met
bakpapier. Besprenkel met de olijfolie en de honing en kruid met peper
en zout. Meng goed.
Zet + 30 min. mee in de oven en voeg na 20 min. de ui toe. Haal uit de
oven, schep in een mengkom en voeg de balsamicocrème toe.
=
4. Kook intussen de aardappelen en de blokjes butternut 25 min.
gaar in lichtgezouten water. Giet af. Prak fijn met de boter en
de melk. Kruid met peper en zout.
€
3 +1 gratis
Lekker
Spruiten
S
los
met
pick&mix
RME)
€2,69,
we,
Château Maucoil 2018
A.O.P. Côtes du Rhône Villages
75 cl
|
c6,99
-25 %: korting wordt automatisch verrekend aan de kassa.
Ons vakmanschap drink je met verstand
=
|
voedingswaarden per persoon
OKay
energie 909 kcal « vetten 59,1 g, waarvan 11,5 g verzadigd « koolhydraten 48,1 g, waarvan 24,1 gsuikers » vezels 12,8 g + eiwitten 40 g+ zout 4,28