Okay - Folder van 21.10.2020 tot 03.11.2020 - Pagina 9




Hier is pagina 9 van 28 pagina's van de Okay folder, geldig van 21.10.2020 tot 03.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

17

am...

5

AN

ZA

7,

5

EN

Gif.

[TA

nn

°

NUTRI-SCORE



EB

Ol ©:

Kruidengebraad met

butternutpuree en geroosterde spruitjes

Ingrediënten (4 personen)

-20%

.

2 dl melk

1 kg kruidengebraad

>

zur 1verpakking

(freshmart)

1 eetl. boter

400 g spruiten

1 eetl. honing

Pan

1 butternutpompoen

2 eetl. balsamicocrème

600 g aardappelen

2 eetl. olijfolie

2 rode uien

peper en zout

ar

ngst

PA

Voorbereiding (15 min.)

Un:

Schil de aardappelen en snij in stukken.

Snij de butternut in de lengte in 2 en verwijder de pitten en de draden.

Schilde ene helft en snij in blokjes. Snij de andere (ongeschilde) helft in

partjes.

Kruidengebraad u

Snij de rode uien in lange repen. Kuis de spruiten en halveer.

{kg

Verwarm de oven voor op 180 °C.

e11,331rg

Bereiding (15 min.+ 45 min. in de oven)

Leg het gebraad in een ovenschaal en zet 45 min. in de oven.

Schik intussen de butternutpartjes en de spruiten op een bakplaat met

bakpapier. Besprenkel met de olijfolie en de honing en kruid met peper

en zout. Meng goed.

Zet + 30 min. mee in de oven en voeg na 20 min. de ui toe. Haal uit de

oven, schep in een mengkom en voeg de balsamicocrème toe.

=

4. Kook intussen de aardappelen en de blokjes butternut 25 min.

gaar in lichtgezouten water. Giet af. Prak fijn met de boter en

de melk. Kruid met peper en zout.



3 +1 gratis

Lekker

Spruiten

S

los

met

pick&mix

RME)

€2,69,

we,

Château Maucoil 2018

A.O.P. Côtes du Rhône Villages

75 cl

|

c6,99

-25 %: korting wordt automatisch verrekend aan de kassa.

Ons vakmanschap drink je met verstand

=

|

voedingswaarden per persoon

OKay

energie 909 kcal « vetten 59,1 g, waarvan 11,5 g verzadigd « koolhydraten 48,1 g, waarvan 24,1 gsuikers » vezels 12,8 g + eiwitten 40 g+ zout 4,28